Рыболовная Кухня

Спілкування про рибалку, рибну ловлю і вилов риби

Непрочитане повідомлення Рома » 26 червня 2009, 16:20

А як правильно готувати карасі в сметані? :lol: :D Хто знає?
Зображення Romanmix2002
Аватар користувача
Рома
Рідненький
Рідненький
 
Повідомлень: 784
З нами з: 18 червня 2010, 14:36
Звідки: Костопіль

Непрочитане повідомлення Россо-Неро » 26 червня 2009, 16:25

гугл
карась в сметане

смачного )
Аватар користувача
Россо-Неро
Козак
Козак
 
Повідомлень: 472
З нами з: 23 квітня 2008, 00:00
Звідки: город-герой

Непрочитане повідомлення Рома » 26 червня 2009, 16:27

Россо-Неро написав:гугл
карась в сметане

смачного )


н-да, щось не додумався, дякую :wink:
Зображення Romanmix2002
Аватар користувача
Рома
Рідненький
Рідненький
 
Повідомлень: 784
З нами з: 18 червня 2010, 14:36
Звідки: Костопіль

Непрочитане повідомлення Niko » 24 січня 2010, 20:49

Хочу представити приготування окунів в салі запечених у фользі. Для цього нам необхідні окуні.
Зображення
Якщо вони великі то їх варто облупити, якщо ні можна почистити. Голову можна не відрізати (в мене дружина любить без голови, тому як є...)
Зображення
На пательню беремо подрібнену цибульку та терту морковку (якщо окуні з ікрою то додаємо ікру). Сіль перець приправи по бажанню. Все пережарюємо.
Зображення
Окуні натираємо перчиком та сіллю, а черевця начиняємо піджареною сумішшю.
Зображення
Після цього ложимо з двох боків просолене сало
Зображення
замотуємо щільненько у харчову фольгу та ставимо на деку.
Зображення
Деку із окунями ставимо на двадцять хвилин у духовку при температурі 180 градусів (хто бажає більш румяних можна довше).
Отримуємо ХАРЧІ БОГІВ які прекрасно вживати під червоне вино із лимоном (можна подавати з гарніром).
Зображення
Смачного!!!
Звиняйте за якість фото (мобільним).
Розмір зловленої риби обмежений розмахом рук рибалки.
Аватар користувача
Niko
Абориген
Абориген
 
Повідомлень: 142
З нами з: 06 березня 2009, 01:00
Звідки: Рівне
Телефон: 0677713151

Непрочитане повідомлення Vetal » 02 лютого 2010, 23:52

Карась в сметані в ГУГЛІ це добре, але готував карася в сметані на природі трохі за іншим рецептом. Чищеного карася, посипав приправами, сіль, все за смаком, викладав на фольгу, обвалював в сухарях, поливав сметаною, завертав фольгу і на вогонь. Нажаль фото немає. Буду в наступний раз готувати, фото буде. Всім смачного.
Аватар користувача
Vetal
Балакучий
Балакучий
 
Повідомлень: 199
З нами з: 01 лютого 2010, 01:00
Звідки: Рівне
Телефон: 097-854-00-54

Відеоуроки по чищенню риби

Непрочитане повідомлення Likar » 23 травня 2010, 20:25

Випадково натрапив на підбірку відеоуроків по розробці риби. корисно подивитися всім. Коментарі - фінською мовою, але і так все ясно...
Розробка окуня - http://www.youtube.com/watch?v=w56yEbRb ... ded#at=520
лящ - http://www.youtube.com/watch?v=Il4K6zY7 ... r_embedded

Ну і найшвидший спосіб зняття луски зі щуки - http://www.youtube.com/watch?v=oHmEEY-e ... r_embedded

Подякував: 1 [Показувати]
Аватар користувача
Likar
Дослідник
Дослідник
 
Повідомлень: 65
З нами з: 14 липня 2008, 00:00
Звідки: Рівне

Re: Відеоуроки по чищенню риби

Непрочитане повідомлення Рома » 12 липня 2012, 14:12

Щось тема заглохла. :mi_ga_et:
Не про рибу, але стане в пригоді любителям відпочивати на природі :) .

Зображення Romanmix2002

Подякували: 3 [Показувати]
Аватар користувача
Рома
Рідненький
Рідненький
 
Повідомлень: 784
З нами з: 18 червня 2010, 14:36
Звідки: Костопіль

Re: Рыболовная Кухня

Непрочитане повідомлення dyn_ko » 25 червня 2019, 15:47

Добавлю и свой рецепт. Тоже копчением балуюсь. Уж очень вкусно выходит.
Горячее копчение курицы в домашних условиях

Итак что нам нужно чтобы закоптить курочку, конечно сама курица лучше взять цыпленка бройлера.

Нужно взять: 1 стакан соли, 3 литра 200 мл. воды, лавровый лист, черный перец горошком, 3 зубчика чеснока, специи для шашлыка (можно взять специи для приготовления курицы, у меня просто не было) 2 столовых ложки.

Специи, чеснок, лаврушку, перец, соль опускаем в воду и доводим рассол до кипения. Кипятим 2 — 3 минуты и выключаем. Охлаждаем рассол до комнатной температуры и опускаем в него курицу. С нее нужно срезать лишний жир в районе гузки. И конечно перед засолом курицу нужно промыть внутри и снаружи.

Крепость рассола у нас такая же, как и для засола свиных прослоек, 100 гр. соли на 1 литр воды. Но курица в рассоле должна находиться 15 — 20 часов в холодильнике. Это время достаточно для полного среднего просаливания курицы. У нас в рассоле находилась 20 часов.

Затем курицу достаем из рассола и промываем проточной водой. Подвешиваем ее на пару часов, для того чтобы стекла лишняя влага. В идеале курочку нужно подержать на сквозняке, для подвяливания. Обтираем курицу салфеткой.

Засыпаем ольховые опилки в коптильню примерно 2 — 3 горсти. Ставим поддон, для стекания жира, подвешиваем курицу, закрываем крышку коптильни.

Ставим коптильню на максимальный огонь, через 10 минут огонь убавляем до умеренного. Горячее копчение курицы в домашних условиях продолжается 1,5 часа.
dyn_ko
Той, що в джунглях сидить
Той, що в джунглях сидить
 
Повідомлень: 1
З нами з: 25 червня 2019, 15:33

Поперед.

Повернутись до Загальне

Хто зараз онлайн

Зареєстровані учасники: Google [Bot], MSN [Bot]

cron