взагалі то на деревяних лодках в основному плавають тут старі серйозні рибаки. браки на резинових своїх або на дюралевих, тих що дають на лодочній напрокат...самому цікаво хто там на деревяній лодці вишиває.Vetal писав:Поділюся і своїм способом, одного разу рибалив в Старомильску Здолбунівський район. І якраз Брак був на деревяній лодці. Така снасть яка описана в пості з трійником для нього не підходила і на мої слова "Мужик ти че припух, шо робиш?" відповідь була "Пашол ............ поняв........... вали ....." і так далі. Брак був метрів 50 від берега дрейфував в лодці і виймав сітку. Довго не думаючи, побіг я пішов шукати камінці. Знайшовши біля 10 штук, повернувся на місце, взявши рогатку для закорму, замість прикормки в корзинку вставив камінець і почав обстріл "мішені що рухається", десь постріл шостий таки дістав "оленя на лодці"який зі словами "Щас тобі пацан буде ....а" поплив в напрямку села за допомогою. Довго часу на збори мені не знадобилось
і через пару хвилин я вже був на вокзалі. Так що рогатка не тільки може прикормлювати місце лову але і гарно вести артилерійський вогонь по браках.
...отож....і що з цими падлюками робити.....Vetal писав:Водойма гарна, але як і багато інших бомбиться браками вовсю....А при гарному відношенні там була чудова риболовля
Зараз переглядають цей форум: Ahrefs [Bot], IvonneBressler, Semrush [Bot] і 7 гостей