ehnaton » 29 липня 2013, 10:36
Панове...є конструктивна пропозиція....піти вам....в іншу гілку форуму і там зайнятись своїм стьобом. Чесно - тошнить читати. А я заходити мушу - бо надіюсь прочитати Звіт, а не обливання брудом одних іншими. Чесно, мене меньше всього хвилює хто там кому чим насолив чи перейшов дорогу. Це ваші справи. Є відповідні розділи де то всьо можна вияснити. В крайньому випадку - зустріньтесь, понабивайте одне другому морди чи як там ви вирішите вияснити то все - але НЕ ЗАСИРАЙТЕ розділ звітів, будьте ласкаві....
Стосовно ситуації - тема складна і неоднозначна. Але в любих ситуаціях - ми маємо зберігати толерантність, і усвідомлювати, що ви спілкуєтесь зі своїм візаві не тет-а-тет, а ваші дописи читають .....багато хто, скажем так. Я категорично виступаю проти тих, хто "рекламує" тим чи іншим способом якусь із водойм, але й категорично негативно відношусь, коли поносять хтось когось просто так, бо хтось комусь десь там колись насолив чимось - а саме така думка у мене склалась. Повторюсь - для цього є відповідні гілки у форумі. Кому цікаво - знайде і почитає.
Дякую, що дочитали до кінця. Надіюсь у вас вистачить глузду після мого посту не продовжувати цю словесну епопею.
Si vis pacem, para bellum ("хочеш миру - готуйся до війни")
- Подякували: 4 [Показувати]