zerik75 » 28 березня 2015, 20:32
Шановні рибалки! Риболовний фестиваль "Відкриття сезону 2015" відбудеться! Нажаль ми вимушені констатувати, що провести об"єднаний "фест" з семінарами з усіх видів лову не виходить. Сьогодні у проведенні своїх семінарів нам відмовили карпятник (по сімейним обставинам) та спінінгіст (по незалежним від нього обставинам). Шукати їм заміну немає часу, тому ми пропонуємо змінити формат зустрічі. Ні в якому разі організатори не відмовляють у присутності на фестивалі поплавочників, спінінгістів та представникам інших (дозволених) видів лову. Я думаю всім буде цікаво зустрітись з однодумцями, поділитись досвідом тощо. Повноцінний семінар відбудеться лише по фідеру- буде показано, як правильно замішати прикормку, знайти точку лову, які оснастки використовуються при фідерній ловлі та багато інш. Я думаю, що незважаючи на всі неприємні обставини, які виникли не по нашій вині- той хто все-таки вирішить прийти на фестиваль отримає максимум позитивних емоцій та багато нових знань.
"Фест" розпочнеться о 9:00(літній час( прохання про зміну початку повідомити знайомих)) в кінці пляжу(р-н розвалин) оз. Басів Кут. Чекаємо всіх бажаючих!
Рівненський Рибальський Клуб