Даааа, змагання видались досить цікаві і трудові. Як згадаю підготовку до першого туру, це щось. Злива фігачить просто жах, опариші і пінка рятуються від доща, вилазять з усіх коробок пакетів, деякі вже в сумці плавають, коли ставив платформу на схилі який весь в грязюці, було два варіанти, я її або поставлю на схилі, або поїду з нею вниз в воду, і там по течії запливу в зону Б

Це звичайно зараз згадується з посмішкою, а тоді реально було важко і блін мокро

Риба, а що риба, риба клювала, і клювала досить не погано, але багато спортсменів скаржились на реалізацію, і я в тому числі, мені так і не вдалось за 2 тури навчитись "сікти" чи то дуже дрібну густеру, чи то дуже дрібну верхоплавку. Порадували підлящики, які ловились досить вправно, хоча як то буває, не завжди і не в усіх. Здивували звичайно результати лідерів першого етапу, а тобто команди MadBream, МУЖИЧАРИ, натрощили рибьохи те шо треба, 5 балів на двох за два тури - це дуже пристойно. Дуже серйозна заявка на перемогу в чемпіонаті , навіть інтриги якось замало залишили, ну нічого, ще є срібло і бронза

З нетерпінням очікую на другий етап, заруба намічається ще та