Neveteran написав:Шановні рибаки, хочу порадитись з Вами. Чи є сенс придбання ехолоту для ловлі на спіннінг в р.Горинь з човна? Можливо для такої відносно малої водойми це пуста задумка? Особливо цікавлять думки тих, хто вже плавав по Горині з ехолотом.
ilya написав:Доброго всім вечора! Прийшов час купувати собі подарунки на Новий рік і в якості подарунка буде ехолот![]()
Вибір впав на Humminbird PiranhaMAX 180, але зайшовши сьогодні в Флагман з"явилась ще одна думка Lowrance MARK-5x !!!! У Lowrance MARK-5x і екран більший і чіткість, проблема в тому що у нього 1 луч: 60°/200 кГц ,як він працює на малих глибинах (2-3м)? І взагалі який з цих варіантів порадите? Можливо є ще щось до 2500 грн?
ilya написав:Сьогодні з тим же Колею Свіриком консультувався в Сапсані і знову халепа Вже тягне на Lowrance Mark-5x Pro а це ще + 400- 500 грн!!! Але знову цікавить теж питання як Mark-5x працює на мілині 2-3 м?
Vik написав:шукати рибу за допомогою єхолоту вище вказаних моделей, на мою думку, можна, але основна їхня задача читання рельєфу, думаю ті хто користуються подібними ехолотами погодяться
ilya написав:Але що вибрати між цими моделями Mark-5x PRO має 2 проміня 120°і 60°, а Mark5xDSI 50 і 35 градусів як це впливає на показники нап малих глибинах? Приблизно порахува що у ПРО захват дна 6м при глибині 2 м, у ДСІ 2 м!! Це я правильно мислю? чи захвата 2 м хватає що б побачити норм картинку?
Kylibin написав: А гонка озброєнь присутня у всіх. А весною сват привезе із Пекіна недорого навігатора і буде ГУД.Але я на великих дуже водоймах і річках ще не рибалив , але мрія є.
Повернутись до Загальний форум
Зареєстровані учасники: Bing [Bot]