Виїзд був веселим...цікавим...холодним. І в кінці риболовлі - шокуючим
Приїхали на водойму, а далі все по накатаній схемі - маркування, годування, закидання...
Вечерком(година сьома)ми побачили рибалку на човні. Особливої уваги на нього і не звернули. Примостився він поблизу свай і закинув свою "чарівну" вудочку...Проходить 5-10ть хвилин і рибака починаю боротися з рибою, б...блін, дійсно боротися. І поборов

коропа на 7кг. Ну це нормально? Троє дядьків приїхали, закормили, попросили

і вуйко на лодці бере коропа. Це ненормально

Як вияснилось у нього цікавий метод лову(трійник), але зловив
Далі приїзд знайомих та друзів, кава і не тільки...

І ніч.
А ніч була холодна, ой холодна. Я забув запасний балон до плитки і змерз як цуцик...Але нічого і не через таке проходили

Хочу зауважити, що нормальної покльовки ми не побачили
Але це ще не кінець...
Ранок. Знову друзі, знайомі...кава,чай. Zolotnik збирає снасті і збирається вирушати на роботу. Я та Herch вирішили вичекати покльовку.
Зроблю маленький відступ від теми.
Ще з самого ранку помітили з хлопцями лодку в якій двоє рибацюг займались відвісним блеснінням. Особливої уваги не придали цьому моменту...
І надійї на клювання ще не втрачені. Чекаємо...Але помічаємо рибачка який вийшов на берег з лодки(відвісне блесніння) і крокував повз нас. Увага! В пакеті в нього окрім піпісочних окунів, короп кіля на два. Ну це нормально? Отже його розповідь. - Взяв на твістера(кидав тандем). Але це маленький в минулу суботу взяв на 12кг., а в неділю зацепив такого

, що годину плавав, а від дна не відірвав.
Мій терпець на цьому урвався і ми почали збиратись по домівках