Всім привіт!
Тільки повернулися з Кузьмою з Басіка.
Приїхали вчора 06.08.2008 орієнтовно в 20:00. Поки закинулися та закормилися вже і ніченька прийшла. В годині десятій приїхав наш товариш "хрінницький" спінінгіст. Майбуть з годину ми реготали з його байок, геть про вечерю забули. Смачненько повечерявши почали розміщуватися в кріслах і готуватися до нічної дрімоти. Але було одне але - КОМАРИ!!! Вони нас просто з'їдали, довелося з головою вкриватися, так як "репелентами" ми не користуємося(але доведеться).
Чарівне число на годиннику 00:00 і довгоочікуваний "паровоз", причому на плаваючий бойл. Тільки я підбіг до палки і все затихло, невже все, подумав я , але тільки вмостився на кріселко - знову підтяжка. Тоді і все затихло. До 07:00 декілька підтяжок на горох.
P.S. Побачивши знайомого дідуся-рибака, почув приємну новину:
декілька днів тому розігнали зграю БРАКІВ, причому гарно розігнали. Одна група з води на них нагрянула, а інша з берега. Сволота встигла поставити тільки 100метрову сітку, а дві інші не встигли. Розбігалися в чому мати народила, а кому пощастило то в трусєлях. Поблизу нас за ніч браків не було. Якщо здоров'я вистачить то махнемо в п'ятницю знову на трофейних карпів. Ось і все, можливо буде бажання у Кузьми щось накрапати - те що я призабув...