Доброго дня.
Коротка розповідь про риболовлю:
Пішовши в понеділок на роботу мене не покидала думка забить на все і поїхати відірватись на рибалку. Закривши робочий місяць купою звітів та передзвонивши швагру було вирішено їхати 01.06.10р. на "конкретну" рибалку. Став вибирали між "Кустинським" та "Грушвицьким".
З"їздивши в Кустин на розвідку - побачили не дуже інтенсивний кльов та й якраз месний заносив резинку пішком

(швагро здивувався і спитав чи може месний перейти через весь став) , можливі зацепи, швагро сказав, що вибирає Грушвицю. Я звичайно як шанувальник цього ставу його з задоволенням підтримав.
Взявши прикормки, бойлів (Скопекс, Краб), опариша, мастирки, і попоїсти в 06:00 01.06.2010р. ми на ставку. Розкладаємся з надією на добру рибалку. Поки я розкладав корпові, швагро вже зловив на поплавчанку першого гарненького близько 1 кг. Далі почали спрацьовувати його спутнікі і мій фідер. Випивши по 50 та переговоривши з директором отримуємо дозвіл залишитись на ночівлю (тільки за рахунок особистих дружніх відносинах та довіри). Ну думаю корпові закинуті за ніч домовлено, якщо дньом карповик буде не інтенсивний то в ночі відірвусь

. Але доля розпорядилась по іншому:
Парший пік через хв.40 після забросу - близько 08:00 (спрацював краб). Фотографуємось - відпускаємо.
Швагро заказує наступну покльовку дати витягнути йому. Ok
Але забувши про домовленість я витягую наступного ( приблизно 08:25 - краб)

Фото - випускаємо, вибачення перед швагром і прохання до нього, щоб нагадав
Пи-пи-пи. (Я звичайно про домовленість забуваю знову

) Підсікаю Є-Є-Є

Швагро зпрацьовує на відмінно - НАГАДУЄ

Фото - випускаємо. Швагро дуууже задоволений.
Ну а далі пропоную подивитись без опису бо всі майже однакові.

Це було забрано до дому на сковородку.
А цей піде сину на д.н. фаршировка. Вага 2,100кг.

В ночі не ловили, замучілись, Вечірні фото з доловлюваними карпами.
Велика подяка директору за чудовий, чистий, дисциплінований став.
Можливо надав замало інформаціїї - вибачайте хочеться спати ( в ночі швагро дуже хропе

тому і невиспався).