offtop
Дійсно, така цікава й особлива водойма ця, зі своєї системою, ловити суто треба вночі.
Не холодно тобі було, Тарасе? Дощик не той-во?
stal1n написав:offtop
Дійсно, така цікава й особлива водойма ця, зі своєї системою, ловити суто треба вночі.
Не холодно тобі було, Тарасе? Дощик не той-во?
slash написав:А ми про Вас згадували, сидячи на плитах. Умови просто жах, проте дещо впіймати вдалось)
slash написав:А ми про Вас згадували, сидячи на плитах. Умови просто жах, проте дещо впіймати вдалось)
slash написав:Доречі більш ніхто нічого на плитах не впіймав, всі чекали карася, якого просто не було, хоча рибаки сиділи на різних відстанях від шлахбаума. Також повідомлення для роздумів: прохання не постити більше про дану водойму, бо обіцяли рівненських виганять, тому що крім рибаків це читають і браки які промислово виловлюють рибу вночі(своє обладнання вони розміщають на старому рибхозі, в ангарі зі сторони Острога), які доречі платять дань.
slash написав:Ну не тільки вони, також дехто з ХАЕС, яле як на мене, то мені пофіг, але просто було прохання озвучити я озвучив. Я так розумію, що йіх бісить те що дехто вміє ловити і ловить за шлахбаумом а також цікаво потім це все описує
ttearjerker написав:slash написав:Ну не тільки вони, також дехто з ХАЕС, яле як на мене, то мені пофіг, але просто було прохання озвучити я озвучив. Я так розумію, що йіх бісить те що дехто вміє ловити і ловить за шлахбаумом а також цікаво потім це все описує
Я ці розмови про ганяння Рівненських вже кілька сезонів чую. Я не герой і розумію напис "Ловити рибу заборонено",але і не сайкаг якийсь,щоб охорона яка переважно з Хмельниччини ділила на свій розсуд кого ганяти кого ні. Реально заборонять для всіх ловлю до шлаубамга і я не буду туди їздити. А то цілі плити в рибаках і нічого, тільки 2-3чоловіка приїде з платформ на фідер зразу рейд,кіпіш,розмови про стратегічний об"єкт і т.п. тіпа я на рибу туди з дінамітом їзд"жу і триндєц яку терористичну загрозу становлю дамбі. Цирк.
тому що крім рибаків це читають і браки які промислово виловлюють рибу вночі(своє обладнання вони розміщають на старому рибхозі, в ангарі зі сторони Острога)
slash написав:Доречі більш ніхто нічого на плитах не впіймав, всі чекали карася, якого просто не було, хоча рибаки сиділи на різних відстанях від шлахбаума. Також повідомлення для роздумів: прохання не постити більше про дану водойму, бо обіцяли рівненських виганять, тому що крім рибаків це читають і браки які промислово виловлюють рибу вночі(своє обладнання вони розміщають на старому рибхозі, в ангарі зі сторони Острога), які доречі платять дань.
Зареєстровані учасники: Bing [Bot], Google [Bot]