Напишу і я кілька рядочків!
Були також з ночівлею на Горині!
Закинулися десь 15 годині, наживка - опариш+червя"к, падьонка, горох. Ціль виключно лящ.

Перші покльовки відбулися десь о 20.30, але настільки ніжні, що кінчик фідера ледь ворушився, та і розмір плотвичок був занаддто маленький! Працював опариш+червяк, забігаючи на перед скажу що на поденку не було жодної покльовки
Після декілько клювань знову все затихло, почало темніти, чіпляю світлячки і готуємося до ночі з надією на ляща! В годині 23, я все ж таки дочекався ЙОГО!

Радувало, що хоч підійшов маленький, а то на фоні відсутності покльовок взагалі сумно було! Десь за годину таких підлящиків було зловлено з два десятка, відразу їх відпускав!
На годиннику вже 00.20 і нарешті відбулася довгоочікувана нормальна покльовка і підлящик грам на 400 завожу в підсак! Поспішно кидаю в ту ж точку, в голові пролетіла думка "Невже підійшов?" Але не підійшов

За всю ніч було ще дві нормальних покльовки, теж були підлящикі але менші!
Активно проклюнувся маленький підлящик десь з 4.30 до 5.30, але весь не заліковий! Потім почалися муки з верховодкою, збивала приманку з любої глибини!
В годині 6 розбушувався окунь і почав топтати верховодку яка зібралась на корм! На Горині я ще не бачив таких "котлів", звісно не хрінницькі але цікаво було подивитися! І все ж вдалося і мені видурити окунця, дуже дивним способом

Покльовка верховодки на опариш, підсічка, помаленьку вимотую і тут удар, і щось повисло на верховодці! Підвожу до берега і її випльовує окунь і стає на місці, я опускаю верховодку у воду і він атакує її знову

І буквально випригує і чавкає за нею на поверхні

З раза третього, дав йому її трохи зажувати і витягнув його на берег, але він не засікся, просто міцно тримав верховодку)

Але я його випустив, він заслужив
Ну і на цьому все, до 10 жодної покльовки, навіть верховодки! І ми почали збиратися!
Ввечері і вранці навпроти нас, трошки вище по течії теж сиділи хлопці з фідерами, але теж здається у них нічого
В суботу повз нас проходили тролінгували спінінгісти, в них теж 0
Мабуть потрібно переходити на більші глибини, так як вже другий раз підряд рибалимо на 2-2.8 м і результат не радує!
Вся рибка випущена!
Всім НХНЧ