PretzelUA написав:ZVod написав:shalun_99 написав:В неділю буду бачити власника і відразу відпишусь...
ок! Дякую...
Вовчик, був на водоймі? Дізнався про умови/оплату/заборону і т.п.?
Сьогодні спілкувалися мої знайомі з охороною! Умови лову не змінилися, змінилася лише оплата, тепер з берега 50 грн., а з пірсів на півострові 60 грн. за добу. Людей зараз не багато, ящо не сказати що зовсім мало, тому місця зараз є завжди, принаймі так сказав охоронець ... а серед заборон, то як і завжди на цьому ставку, заборонений лов з лодки і просто випливати на лодці заборонено, більш заборон я не знаю ... люди ловлять на усі види снастей, окрім звісно браконьєрських

Єдина проблема - пірси тепер розраховані на більшу кількість людей ніж раніше ... тобто 1-но місний пірс тепер 2-ох місний, 2-ох місний тепер 3-ох місний, виходить тепер щоб спокійно ловити вдвох на трьох місному пірсі треба мабуть платити 60х3=180 грн, або домовлятися з охороою якось!!! У тому сезоні було дуже не зручно, місця зовсім мало на пірсі, ... але кажуть що ніби ремонт пірсів зробили, розширили їх. Але треба на усе це дивитися по приїзду, бо інформація може бути не докінця достовірна стосовно реконструкції пірсів. Удачі!
P.S. На цих вихідних знайомі збираються рибалити з пірсів, охоронець сказав що зараз інтенсивно клює окунь та верховодка, а з минулого тижня почав брати карась, буде інформація після вихідних достовірна про цю водойму ..... А взагалі, підтримую Вована, найцивільнішого місця для рибалки та відпочинку ще не бачив ...