ловив з неділі на понеділок
ловив на березі перед в'їздом на острів, бесідка друга по рахунку від зеленого паркану
Зловив 5 кг карасів, в тому числі 5 зеркальні карпи(грамів по 200-300), штук 15-20 невеликих крснопірок і десь 3 плотви грам по 200-250
майже все на пучок опаришів, тільки плотву на парену перловку
приїхали і побачили що місце на яке ми хочемо сісти вже зайняте місцевими яка жарили шашлики, тому почали розкладати снасті на першій бесідсі від паркану(там де пірс є)
я там впіймав трьох непоганих карасів і одну гарну плотву(карасі на фідер на хробака, плотву на мастирку на вудку). При цьому фідер з опаришами мовчав
десь о сьомій чи восьмій вечора ми перебрались на те місце де і хотіли ловити, там кльову майже не було
сильно закормили моєю прикормкою місце для поплавчанок, пізніше ще закормили те місце прикормкою фішдрім "Карась". Почало смеркатись, але кльов так і не почався, не почався він і коли стало геть темно.
вночі були поодинокі покльовки на фідер (покльовок з три-чотири) успіхом вони не закінчились, я спав до 4.00, а мій напарник просидів над вудкою з світлячком всю ніч(так нічого і не зловивший

).
Зранку почало працювати прикормелене звечора місце, але клювала виключно краснопірка з плотвою, спочатку ми її всю випускали, але зрозумівши що вся рибалка може бути такою і нам не бачити карасів вирішили брати.
Десь після сьомої ранку почали працювати мої фідери, карась брав впевнено та гарно.
Я наживляв пучок опаришів, забоявся експерементувати з насадками.
Познайомився з цікавим рибаком, добряче відпочив, скуштував смаженого сала і запеченої бараболі. Крім того навіть наловив чимало риби. Відпочинок однозначно вдався!
P.S. телефон завжди той же 80978828222, Володимир
рік назад я телефонував за номером 80957116951