kamennieshipy100 написав:Шановний Вова2008 і йому подібний Олександр, скажіть будь ласка, а де Ваша особисто позиція і активність у сфері збереження рибних запасів? Чи вона виявляється тільки у "засиранні" теми "вісті з водойм". Де Ваші "правильні" звіти? Вова2008 зареєстрований на сайті вже РІК!!! а Олександр взагалі з 2010-го, і за цей час ці двоє "козаків" змогли "родить" аж півтора звіти на двох і то з 1-2 речень кожний, без фото, без корисної інформації, навіщо на форумі взагалі такі користувачі??? Чи може ви динамітом ловите і соромитесь зізнатись?? Якщо ні - будьте мужиками - доведіть протилежне!
Я цікавлюсь фідером і в майбутньому хочу освоїти цей складний і цікавий метод риболовлі. Бачу нове повідомлення в темі вісті з водойм, відкриваю, а там: "оце ти їм вставив...і т.д. і т. п." - ну що за бидло-поведінка?? Хлопці Ви з тих людей, хто засуджує інших за скалку, а сам не бачить колоду у власному оці. Щороку, кожної весни-осені на тій же дамбі (біля якої ловлять чесні рибалки), місцеві і не дуже хлопаки "валять" павуками судаків та іншу рибу, а чуть-нижче по течії пеленають річку сітками? А Ви наїжджаїте на нормальних пацанів за те, що вони зловили зо два десятки плоток?? Ви нормальні??
Прошу адміністрацію адекватно відреагувати на ці повідомлення і після ознайомлення із ними інших користувачів - благополучно перенести до "флуду", або й взагалі втопку.
З повагою.
Юра написав: А так виходить, що держава наплодила законів, сама їх не виконує а нас поганяє в шию.
kamennieshipy100 написав:Не знаю як для інших, але для мене рибалка - це в першу чергу - добича риби. Хто знайомий зі мною особисто - підтвердить що я не маю дорогих снастей, користуюсь жилкою за 4 грн. і на риболовлю ходжу переважно на Устю, бо попасти на платник чи поїхати навіть на Горинь не завжди є змога. А тепер почитайте Сабанеева. Одна статевозріла плоточка відкладає в середньому 20-30 ТИСЯЧ ікринок, нехай більша частина з них загине, але... Тепер подумайте, що завдає іхтіофауні більшої шкоди, 10 000 рибалок, що візьмуть на одну плоточку більше, чи один браконьєр, який в нерест сіткою зачерпне 30-40 кілограм тої самої статевозрілою плотви???? Про електрика, який частину виб'є, а іншу позбавить можливості розмножуватись я взагалі мовчу. Ви ж намагаючись довести протилежне, і те що всім потрібно починати з себе - займаєтесь анонізмом.
Повернутись до Екологія та Відновлення рибних запасів
Зареєстровані учасники: Bing [Bot], Google [Bot]