Chedenis написав:Натрапив на статтю http://4vlada.com/investigations/20889 Почав замислюватись чи не може рибацька спільнота чимось зарадити даній проблемі. Закликаю обєднатись в громадське обєднання щоб допомогти вирішити екологічні проблеми міста, і не тільки міста. Першочергово можна зайнятись нашими водоймами. Думайте.
Chedenis написав:Я взагалі не про суто рибацькі обєднання. А про обєднання навколо проблем екології Рівного. Тут можуть брати всі не байдужі. Я сам ніколи такими організаційними питаннями не займався, і практики в цьому не маю, але ось ідея в голові така сидить.
Виявили понад 50 несанкціонованих врізок-скидів нечистот, спрямованих у водойми від приватного сектора
stal1n написав:Chedenis написав:Я взагалі не про суто рибацькі обєднання. А про обєднання навколо проблем екології Рівного. Тут можуть брати всі не байдужі. Я сам ніколи такими організаційними питаннями не займався, і практики в цьому не маю, але ось ідея в голові така сидить.
Ну от, займіться.
Створіть кружок, чи якийсь комітет. Наберіть підписів, роздрукуйте агіт-інформацію, замовте інтернет сайтик простенький.
Запишіть на прийому до міського якогось начальника, виступіть по телевізорі.
Ідеї потрібно втілювати в життя, а не загрібати жар чужими руками
Chedenis написав: От і шукаю однодумців. Разом як відомо і...)))
MAXIMUS написав:Можете занести копію листа по риболовним магазинам і підписів буде дуже багато!
Повернутись до Екологія та Відновлення рибних запасів
Зареєстровані учасники: Bing [Bot]