Був сьогодні зранку до 15:00, в районі АЗОТа. За шлюзами. Вперше в житті зі спінінгом
Погода шикарна. Вітерець легенький. На диво, але біля річки значно було тепліше, а ніж в місті. Стояв на зупинці - змерз як цуцик.
Пройшовся вздовж з лівого і правих боків до першого коліна, що за шлюзом йде. Течія сильна. Рівень води видно що упав, десь на 30-40 см на око.
Рибаків було не багато. Один на фідер, один на донку і ще двоє зі спінінгами ходили. "Донщик" (їхав з ним в маршрутці назад), не впіймав нічого. Казав була одна покльовка, але єдина, і не реалізована. Фідерист не бачив щоб щось впіймав. Принаймні поки я ходив по берегам.
Під кінець, коли до маршрутки лишалась година, вирішив покидати в одному місці, що мені сподобалось.

За весь час випробував усі наживки що мав з собою, і воблери, і твістери, і віброхвости. Мав один схід під самим берегом, не зміг протягнути через рослинність...чи не зміг чи майстерності не вистачило - хз... Я ж в цьому ще нуб, тільки вчусь

Клюнуло було на Jaxon Micro колір золотистий. Побачив лише яскраво-блискучу спинку - певно голавлик. О.о.о.о.о, які ж це приємні відчуття

Більше покльовок не було.
На остаток вирішив ще спробувати блесну-вращалку від Mepps XD №3 на хвилерізах. І буквально через 5-7 закидів - відчув "тичок", але легенький, спершу навіть не зрозумів чи то покльовка чи зацеп. Але коли почав підтягувати, зрозумів що щось таки взяло, судячи з вібрації, що передавалась від бланка по всій руці. І знову ці відчуття "..лепота-а-а-а-а-а-а..." (с)

Витягнув ось такого шнурка

Зрозуміло, що після видалення трійника був відпущений у воду. Надіюсь виживе, бо засікся на усі 3 жала. І язичок, і верхня губа, і збоку - усе було пробито

Виймав довго і акуратно.
Далі, до самої маршрутки більше нічого не було.
Думаю, як для першої спінінгової рибалки, з півком потягне

Головне приємні емоції, відчуття і загальний рілекс

P.S. В догонку....на берегах дуже багато живої і мертвої ось такої комахи, ЩО за звір ?