Рецепти зі зловленого

Жінки роблять шось пожрать, а чоловіки кулінарні шедеври!
Правила форуму
Ділимось рецептами рибацьких блюд та обговорюємо їх.
Все решта в інших форумах.

Рецепти зі зловленого

Непрочитане повідомлення Delife » 01 березня 2015, 22:04

Ділимося, що ви робите з тим, що зловите.
Аватар користувача
Delife
Боєць
Боєць
 
Повідомлень: 202
З нами з: 12 січня 2012, 19:23

Re: Рецепти зі зловленого

Непрочитане повідомлення forest » 01 березня 2015, 23:05

Верховодка це альтернатива морської рибки під назвою мойва. Тобто всі страви, які роблять з цієї промислової риби підходять і під верховодку, а на прилавках магазинів її можна зустріти в різних варіантах.
Але все ж таки... особисто я роблю все дуже просто... Шляхом найбільшого супротиву, тобто чищенням кожної окремої рибки.
Після цього напрямки приготування розходяться. Варіант номер один - довгий, "замочування" в майонезі зі спеціями, часником і цибулькою,при чому, натирати кожну рибку окремо. Декілька годин і на пательню, доводимо до хрусту. Малесенькі кісточки при правельній зажарці не відчуваються, тобто не потрібно чистити, з відходів залишається тільки голова.
Варіант номер два полягає в процедурі зажарки без замочування.
Особливо смакує свіжозловлена верхоплавка, під свіжий, хрусткий хлібець або лаваш, а в сезон і під свіженький огірочок...
Але як говорять: на вкус и цвет...
Готова страва варта затрачених сил на її чистку...

Подякували: 8 [Показувати]
forest
Балакучий
Балакучий
 
Повідомлень: 165
З нами з: 27 жовтня 2014, 10:36

Re: Рецепти зі зловленого

Непрочитане повідомлення Zindel » 07 квітня 2016, 20:22

Люблю верховодку сушену з пивком =)
Аватар користувача
Zindel
Споглядаючий
Споглядаючий
 
Повідомлень: 3
З нами з: 07 квітня 2016, 20:13


Повернутись до Кулінарія

Хто зараз онлайн

Зареєстровані учасники: Немає зареєстрованих користувачів