Пятницю, суботу провів на ставку. Ловив на ЛМ і пробував (пока безрезультатно) освоювати ловлю на недавно куплений спінінг. В улові: окунь, плотва, карась, карп і сюрпризом став головень 800гр. Не був я готовий до ловлі крупняка (скоріш всього карпа). В перший день несподівана покльовка і обрив. Пізніше під самим берегом така ж несподівана головнева, а закидав з розрахунком впіймати окунька для підійшовшого котеняти. Наступного дня схід, схід з розгином гачка і тільки після заміни мормишкі на крупнішу з крепшим гачком впіймав коропа 1.7кг. Потім ще один схід і відпущений 400 грамовий коропець. Ловив з мотилем, жилка 0.14. Вночі щось погризло в садку фейса головня і окуня, добре що уцілів садок. Рибалка дуже сподобалась, хоч результат міг би бути й кращий, та це вже чисто моя вина. З мінусів вітряна погода, яка заважала нормальній проводці.
Voka написав:Я й сам не повірив би, знаю що голавль річкова риба, любить течію,
Я неодноразово був на Хотинських кар'єрах де також течіїї немає, але головня там дуже багато, при розливі Горині позапливав, приживається і росте, в сонячну погоду з берега видно красені плававають.
Сьогодні була змога, після обіду, вискочити на декілька годинок для заняття улюбленою справою! Хотів покидати спінінг, але побачив як знайомий тягне карасика, то відразу самому захотілося це зробити) 7 карасів, за 300 г. зійшло! Несподіванкою стало клювання щуки близько 3 кг. на мормишку , навіть майже вдалося її приборкати, але як завжди не судилося! Це можна було б рахувати як випадковість, якби не покльовка кілошної щучки в батька! Сезон норм розпочинається!))