Усім привіт! Завершується ще один сезон. Є пропозиція закрити його у широкому колі однодумців, на березі якоїсь близької рибної водойми. Познайомимось, поспілкуємось і тп. Спінінгісти давно кучкуються. Відпишіть хто "за" і свої пропозиції. Ну і взагалі свої думки з цього приводу.
Если хочешь накормить голодного, не давай ему рыбу, а дай ФИДЕР и научи ее ловить. - Древнняя восточная мудрость
Я в принципі також ЗА. Горинь, звичайно, цікаво і не урбаністично, як Басік, але на ній розбредемося і спілкування як такого не вийде. Краще, на мою думку, все ж на Басіку, можемо "пощупати" місцевого лящика та й потеревенити, поділитись досвідом. А вже як війде в звичку, то тоді - на Горинь.
Я теж не проти Басіка. А дата - найближчі субота або неділя. Бо з наступного тижня вже зміни в погоді. Якщо з місцем ніби визначились, тоді давайте з часом і днем. Мені що субота що неділя. Час - краще зранку, бо на вихідних два спідвея. Хоча гонку можу і пропустити заради рибалки.
Если хочешь накормить голодного, не давай ему рыбу, а дай ФИДЕР и научи ее ловить. - Древнняя восточная мудрость
З часом також все-рівно: можу і в суботу і в неділю (попередньо, поки жінка не знає ). Хоча на Горині лящ пішов, можна було б і там зібратися, заодно пробили б купу місць і всім миром розкрили б секрети горинського ляща. Так що тут треба ще думати з місцем. А час - ця субота чи неділя - то підходить.
Зачьотна ідея .... Можна Басік .... Можна Горинь .... Там і там є свої мінуси ... на Басіку пануюча риба це верховодка ... на Горині взагалі пануюча риба може бити відсутня, та й ще трохи далеко ... Правда мені ще потрібно визначитись з часом .... тому точно не обіцяю...
Якщо це буде неділя- то в мене не вийде, 25 Кубок по спінінгу з човна на Басіку! Якщо субота то виходить! В р-ні с.Решуцьк є непогані місця, і їхати не далеко!
Ну якщо по троху устаканювати, то попередньо виходить наступне - пропоную зустрітися в суботу, о 8.00 біля входу на пляж (біля водоспаду). А там вирішимо на які місця підемо. Чекаю на пропозиції та корективи. ПиСи: Горинь дуже класно але не близько і є питання доїзду (транспорту). Можливо на Горині зберемося на відкриття сезону)
Давайте будемо конкретно оприділятися з місцем, часом і тимим, хто зможе прийти, бо, якщо прийде два чоловіки, то краще використати день і поїхати десь на серйозну рибалку.
Отже, пропоную наступне:
Збираємося на Басіку в суботу в 7-00 на місці, що описано раніше (біля водоспаду).
За умови, що буде ще 2 чол, я приходжу, інакше хочу використати єдиний вільний день на тижні із іншою метою.