Та й таке....

Знаю рыбака у котрого сошел такой сом на Азоте чуть выше шлюза.pensioner писав:У кого на Химии сошел недавно ! сом кил на 15-20
Такой был взят с явными следами борьбы в правом углу пастиИтого 18
Ану-ну! Я під час вильоту подьонкі назбирав їх в пакет і закинув в морозилку! (якщо теща невигрузила повинна бути там!) В серпні пару раз виїжав на горинь то брала непогана плотвичка! Але заговорили за морену! Якими снастями і де її можна половити! В травні цього року був свідком ловлі даної риби у Івано-Франківську на росянку! Риба цікава в наших краях ще поки незустрічав. Якщо не секрет поділітся!EXPERT писав:Рано ronni розчаровуватись. На Горині в цю пору на фідер не клює практично ніде. Краще поїхав би і половив марену. Трішки згодом я можу показати тобі місця у черних камней. Твої враження від Горині зміняться.
EXPERT писав:Рано ronni розчаровуватись. На Горині в цю пору на фідер не клює практично ніде. Краще поїхав би і половив марену. Трішки згодом я можу показати тобі місця у черних камней. Твої враження від Горині зміняться.
То можна ловити марену чи ні ?EXPERT писав:На асфальті біля меншого сома лежить кажись МАРЕНА заборонена до вилову, занесена до червоної книги. Чи я помиляюсь. Норма вилову ?kuZZma писав:Ровенским охотникам хорошо знаком этот синий забор...
Сом был застрелен 2 дня назад на Горыни...
Вес-27кг
http://www.radikal.ru
Спеціалісти нормально виловлюють рибку.
Марена звичайна - Barbus barbus занесена до Червоної книги УкраїниТо можна ловити марену чи ні ?
Шановні Колеги!!!!KYM писав:ihtiolog1
Дякуємо за роз'яснення! Потрібна інформація, адже багато хто ловить даний вид риби і не знає, що може його чекати... :roll:
Фест-то можна провести, але Прикарпаття - це та ж сама Україна і тому діє дана норма:юрий-редбуллович писав: Якщо хтось дуже сильно бажає половити МАРЕНУ - то давайте організуємо фест на ПРИКАРПАТТІ!!!!!
Юра, без образ, але - незнання закону, не звільняє від відповідальності.юрий-редбуллович писав:Я родом з Львівської області, а точніше Прикарпаття, і там ця риба ловиться з великим успіхом. Наявність цього виду риби в данних ріках (Опір, Стрий)- дуже велика. Я мав особисто неодноразову зустріч з єгерями по данним рікам і ні один не сказав мені, що МАРЕНА занесена в Червону книгу України і її неможна ловити....
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість