На базі клубу рибалок для дорослих я Яковчук Сергій Олександрович і колега рибалка зі стажем Раковський Олександр Вітальєвич організували клуб юних рибалок РОБІНЗОНЧИК дітям до 15 років. Помаленьку функціонуємо вже три місяці,ловити ходимо на Панталійський став,літом збирались по середах,зараз по неділях на 14,30год збір,а на прохання дітей перенесли збір на 13.00год.Рибалять і вудочники і спінінгісти,но останніх більше можливо тому що я спеціалізуюсь суто по хижаку і мій колега то діти просто копіюють-не знаю.Вже варили їм уху-то процес поглинання її це було щось,словами не передати! Плануємо організовувати різні конкурси і внутрішні змагання (розпалювання багаття на швидкісь,прибирання території на вагу,закид приманки на точність на інше що ще придумаємо- жду і від Вас колеги пропозицій!)Є приємні результати в процесі уроку були впіймані перші щучки,окуні враження від того суперові.А ще виникла невеличка проблема,але така яка вирішується (матеріальна база)-тобто - є зацепи,обриви,поломки рибальського начиння ,а Ви знаєте який арсенал в дітей,я сам матеріально не в змозі забезпечити дану проблему не олігарх,а(працюю на дерпідприємстві по змінах,а після роботи займаюсь різьбленням по дереву),коли видавав різні запчастини дітям то потім якось совісті не хватає забрати назад коли вони віддають! Звернувся з проханням по допомогу до підприємців які торгують рибальським спорядженням щоб виділили некондицію_брак по простому,те що зломане і не підлягає до продажу ,а я руки маю то відремонтую,відреставрую,доведу до пуття - і результат - вже маємо три спінінги ,три вудки,поплавки і обіцяють по мірі надходжень мені передавати інше! Звертався в Рівному в магазини РИБАЧОК,РИБАЛКА,САПСАН -сказали що постараються допомогти,і КОРИСТУЮЧИСЬ НАГОДОЮ ЗВЕРТАЮСЬ ДО ПРОСТИХ РИБАЛОК І НЕ ТІЛЬКИ ,ХТО МАЄ ЛЮБЕ З РИБАЛЬСЬКОГО НАЧИННЯ ТАКЕ ЯКЕ ЙОМУ НЕПОТРІБНЕ,А ВИКИНУТИ ШКОДА ПОДАРУЙТЕ НАШИМ ДІТЯМ (ДО РОБОЧОГО СТАНУ Я ВСЕ ДОВЕДУ) моя контактна інформація тел.-0509129975 ,0935386720,емаіл-
ser-z-dubno@yandex.ru По ходу як буде з*являтись нова цікава інформація по клубу,одразу буде розміщуватись на форумі в даній темі! З повагою рибак-спінінгіст,а тепер ще і вчитель як кажуть на мене діти ,дядя Сірожа! НІ ЛУСКИ,НІ ХВОСТИКА!

Ser.