р. Горинь
- oleg-rivne
- Балакучий
- Контактна інформація:
13.09 Олександрія
В недію, вечорі випробував свій новий Kingfisher Light Jig, в районі олександрійського з.д. моста. В улові 1 щучка 320 гр, окушок 80 гр на попер ривер ту си, і одна невеличка щучка на дюймовий твістер зійшла. Вяла спроба пошукати судачка в сутінках на перспективному повороті з ямкою і коряжками, без результату.
п.с. санлайн ПЕ 6лб рветься на узлах шо паршива моно! мабуть треба користуватись безузловкою!?
п.с. санлайн ПЕ 6лб рветься на узлах шо паршива моно! мабуть треба користуватись безузловкою!?
Востаннє редагувалось 14 вересня 2009, 16:27 користувачем oleg-rivne, всього редагувалось 1 раз.
Re: 13.09 Олександрія
Якщо з "паламаром", то рветься, якщо з "клінчем кнотом" http://www.ukrfishing.net/uzli/, то може бути, правда користую 8лбoleg-rivne писав: п.с. санлайт ПЕ 6лб рветься на узлах шо паршива моно! мабуть треба користуватись безузловкою!?
Сьогодні нарешті показали мені "Шкільну яму". Пробомбили все величенькими джиголовками(10-18гр. 8O ) . Вперше я таке робив...Жодного тичочка на двох. Зате дізнався де там дерева затоплені :lol: трохи приманок залишилися водяному :lol:
Поблизу нашого стояння, щука ганяла мальок. Це було щось 8) Наглюча пащека виганяла з товщі води малька - розміром до 5см. Всі мої спроби звабити зубату красуню були марними. Ще почув класну фразу - услышал как джиголовка упала на дно :D
Доїхати туди ще можна, але дійти проблематично. Перспективні місця затоплені і доводиться вистоювати годинами у холодній водичці...
Поблизу нашого стояння, щука ганяла мальок. Це було щось 8) Наглюча пащека виганяла з товщі води малька - розміром до 5см. Всі мої спроби звабити зубату красуню були марними. Ще почув класну фразу - услышал как джиголовка упала на дно :D
- Shamik
- Дослідник
- Контактна інформація:
Доброго дня!shalun_99 писав:Сьогодні нарешті показали мені "Шкільну яму". Пробомбили все величенькими джиголовками(10-18гр. 8O ) . Вперше я таке робив...Жодного тичочка на двох. Зате дізнався де там дерева затоплені :lol: трохи приманок залишилися водяному :lol:
Поблизу нашого стояння, щука ганяла мальок. Це було щось 8) Наглюча пащека виганяла з товщі води малька - розміром до 5см. Всі мої спроби звабити зубату красуню були марними. Ще почув класну фразу - услышал как джиголовка упала на дно :DДоїхати туди ще можна, але дійти проблематично. Перспективні місця затоплені і доводиться вистоювати годинами у холодній водичці...
А де саме "Шкільна яма", не чув про таку?
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість