р. Горинь

Звіти про спінінгову рибалку. Вісті з водойм
красько
Дослідник
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення красько »

Молодець дуже гарна рибка
Представляю емоції після виважування такого жерешка :lol:
maxxx
Ледар
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення maxxx »

Саша, поздравляю!!! Жерех, тем более таких размеров - большая удача. Как говорят на севере нашей области: "Він шось знає, раз таке ловить..." :D :D :D
oleg-rivne
Балакучий
Контактна інформація:

13.09 Олександрія

Непрочитане повідомлення oleg-rivne »

В недію, вечорі випробував свій новий Kingfisher Light Jig, в районі олександрійського з.д. моста. В улові 1 щучка 320 гр, окушок 80 гр на попер ривер ту си, і одна невеличка щучка на дюймовий твістер зійшла. Вяла спроба пошукати судачка в сутінках на перспективному повороті з ямкою і коряжками, без результату.

п.с. санлайн ПЕ 6лб рветься на узлах шо паршива моно! мабуть треба користуватись безузловкою!?
Востаннє редагувалось 14 вересня 2009, 16:27 користувачем oleg-rivne, всього редагувалось 1 раз.
Остап
Бувалий
Контактна інформація:

Re: 13.09 Олександрія

Непрочитане повідомлення Остап »

oleg-rivne писав: п.с. санлайт ПЕ 6лб рветься на узлах шо паршива моно! мабуть треба користуватись безузловкою!?
Якщо з "паламаром", то рветься, якщо з "клінчем кнотом" http://www.ukrfishing.net/uzli/, то може бути, правда користую 8лб
shalun_99

Непрочитане повідомлення shalun_99 »

Сьогодні нарешті показали мені "Шкільну яму". Пробомбили все величенькими джиголовками(10-18гр. 8O ) . Вперше я таке робив...Жодного тичочка на двох. Зате дізнався де там дерева затоплені :lol: трохи приманок залишилися водяному :lol:
Поблизу нашого стояння, щука ганяла мальок. Це було щось 8) Наглюча пащека виганяла з товщі води малька - розміром до 5см. Всі мої спроби звабити зубату красуню були марними. Ще почув класну фразу - услышал как джиголовка упала на дно :D :wink: Доїхати туди ще можна, але дійти проблематично. Перспективні місця затоплені і доводиться вистоювати годинами у холодній водичці...
Юра
Боєць
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Юра »

shalun_99 писав: Перспективні місця затоплені і доводиться вистоювати годинами у холодній водичці...
Що там з рівнем води? Наскільки висока?
shalun_99

Юра писав:
Що там з рівнем води? Наскільки висока?
Я там вперше...Сказати щось тяжко, але товариш казав, що ще не піднялася... :?
Рома
Рідненький
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Рома »

Вчора знайомий рибалив на Горині.
Результат лову:
- одна щучка до 1 кг + зхід такої ж;
- один окунь 350 гр;
- два нереалізованих удара (після одного на джиг-голівці залишилися характерні судачі царапини).
Рівень води за його словами, трохи нижчий від постійного.
Зображення Romanmix2002
Shamik
Дослідник
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Shamik »

shalun_99 писав:Сьогодні нарешті показали мені "Шкільну яму". Пробомбили все величенькими джиголовками(10-18гр. 8O ) . Вперше я таке робив...Жодного тичочка на двох. Зате дізнався де там дерева затоплені :lol: трохи приманок залишилися водяному :lol:
Поблизу нашого стояння, щука ганяла мальок. Це було щось 8) Наглюча пащека виганяла з товщі води малька - розміром до 5см. Всі мої спроби звабити зубату красуню були марними. Ще почув класну фразу - услышал как джиголовка упала на дно :D :wink: Доїхати туди ще можна, але дійти проблематично. Перспективні місця затоплені і доводиться вистоювати годинами у холодній водичці...
Доброго дня!
А де саме "Шкільна яма", не чув про таку?
shalun_99

Сьогодні два бійця заробили по судаку і одному з них бонусом - щучка :D
Рибка вже підтягується до ямок та приямків...
shalun_99

Два бійця на Горині заробили багато покльовок, але...в активі тільки один судак за 2кг.
Судак пішов...ой пішов....
Deportivo
Нуб
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Deportivo »

Може хтось підкаже, чи є якась дорога до "гапчиной" ями, так щоб через Метків не їхати.. Машину трохи шкода)
Рыба-пила и рыба-закyсывала))
shalun_99

Deportivo писав:Може хтось підкаже, чи є якась дорога до "гапчиной" ями, так щоб через Метків не їхати.. Машину трохи шкода)
Моя карта показує альтернативний маршрут через Волошки. Колись я там їздив, дорога доволі нормальна, але до Меткова я не доїзжав...
Deportivo
Нуб
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Deportivo »

Дякую за інформацію) бо через метків їхати страшно)) там не дорога а трек для мотокросу.. :D
Рыба-пила и рыба-закyсывала))
trans
Козак
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення trans »

Нормальна там дорога. Їхав 14.10.09. (Пежо Партнер)
Відповісти

Повернутись до “Звіти”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість