"Major-Фест '2009" (він же "Залізний окунь)
- Viktorovi4
- Козак
- Телефон: 123456
- Контактна інформація:
Доброго дня!Niko писав:Я думаю форумчанам хотілося б почути не тільки про відсутність затоплених дерев (доречі зліва, по ходу течії під очеретами є кілька затоплених гілляк!!!), але й про фарватер, різкі перепади (а їх там достатньо) та й про приманки, що є більш уловистими. Доречі сьогодні із форумчан були на водоймі, а інфи 0. Я розумію, що тайна буває військова..., але в такому випадку не потрібно бути екстрасенсом, щоб назвати можливого ПЕРЕМОЖЦЯ... (хто володіє інформацією той володіє світом (це не мої слова)).
Перепрошую, може щось не те сказав. :oops:
Виходячи з вашого прохання про форватер і тд.тп. я так розумію, що Ви самі досить добре, мабуть знаєте рельєф дна. Відверто - я приблизно орієнтуюся в глибинах данної водойми, а якщо чесно, то в мене є бажання ще перед фестом знайти човен з ЕХОЛОТОМ - і взагалі прошерстить рельеф дня і взагалі всю водойму, а за для того, щоб на зустрічі підказати людям (спортсменам, аматорам) куди краще було б відправитися.
А якщо мені пам'ять не зраджує - то Ви здається викладали вже свій звіт про риболовлю на коропа - а із фото видно, Ви рибалили на Бобровому Озері - я не помиляюсь???? і чомусь коли всі почали говорити за Боброве - ви чомусь зачаїлись і взагалі не прокоментували данну водойму. Тому мабуть нетреба говорити, що у Вас є підозри до того хто стане переможцем, навпаки, якщо Ви краще знаєте рельеф дна, форватер, глубини - то навпаки, на фесті допоможіть (або підскажіть) іншим знайти найбільш кращі місця для риболовлі. 8)
РЫБАЛКА МОЯ - СТРАСТЬ!!!!!
юрий-редбуллович писав:
Можу допомогти є човен, мотор ,єхолот.Відверто - я приблизно орієнтуюся в глибинах данної водойми, а якщо чесно, то в мене є бажання ще перед фестом знайти човен з ЕХОЛОТОМ - і взагалі прошерстить рельеф дня і взагалі всю водойму, а за для того, щоб на зустрічі підказати людям (спортсменам, аматорам) куди краще було б відправитися.
- Viktorovi4
- Козак
- Контактна інформація:
Re: юрий-редбуллович писав:
Большое спасибо - но уже ненадо.KESHA писав:Можу допомогти є човен, мотор ,єхолот.Відверто - я приблизно орієнтуюся в глибинах данної водойми, а якщо чесно, то в мене є бажання ще перед фестом знайти човен з ЕХОЛОТОМ - і взагалі прошерстить рельеф дня і взагалі всю водойму, а за для того, щоб на зустрічі підказати людям (спортсменам, аматорам) куди краще було б відправитися.
- Viktorovi4
- Козак
- Контактна інформація:
Всем привет!
Уважаемые коллеги - хочу поделиться с Вами последними новостями по данному фесту.
Все организационные и важные вопросы которые могли бы возникнуть во время нашего прибывания, проведения феста и рыбной ловли на Ровенском военном полигоне я сегодня решил на все - 300% УРА!!!!! было достаточно непросто, но всё в нашу пользу!!!!!! Скажу сразу главнокомандующий данного полегона будет присутствовать на нашем мероприятии - по-этому давайте не забудем пожелать ему КРЕПКОГО ЗДОРОВЬЯ!!!!
15 числа данный фест состоится - 100%
Пропуск всех зарегистрированных учасников данного феста (25чел.) через центральное КПП на территорию Ровенского военного полигона - нам сделают и сопроводят на место базирования.
Место нашей стоянки (базирования) - будет первая Большая центральная беседка. Территория где размещена беседка - ограждена, и находится на самом берегу озера, в непосредственной близости к воде. Здесь мы сможем разместить наш автотранспорт, флаги наших спонсоров, провести награждения, ну а так же сварить рыбацкую уху и провести теплую дружескую встречу. Даже дрова нам организуют если надо - от нас только нужно котелки, рыба :lol:, все сопутствующие ингридиенты, ну и хорошое настроение!!!!
Более детальную информацию, про время встречи, место где мы все предварительно встретимся и тд.тп. сегодня выложит Антон (Тохин), я уже с ним предварительно проговаривал этот момент. Так что давай те господа, готовьте снасти и настроение. У кого будут вопросы - как всегда пишите, звоните.
Ну а что бы Вам немного поднять настрой и вообще что бы увидели куда вы приедете - я вставлю несколько фоток данного водоёма (нашел у себя в компе - хочу сразу предупредить фотки сделаны в 2007 году), ну и так же прикреплю несколько фоток с тактических учений которые проходили на этом полигоне 12сентября 2008г., как раз там есть фрагменты так же данного озера.
1. Утренний туман - лето, 5.00 утра

2. фото днём - вид противоположеного берега - фото сделаны из пирса на пляже 8) - почти по центру снимка - фото той самой беседки где мы будем...

3. фото 3 - противоположенный берег

Ну а теперь немножко военной техники:
8)
1. пирсик узнаете? на первой фотке хорошо видно...а теперь без тумана, только в таком исполнении.

2. Беседки на время проведения военных тактических учений были разрушены, что бы техника могла проезжать. Но сейчас всё опять востановлено.
или так 
А еще было и так:

Вообще военные даже шутили и говорили, что когда плыл БТР по озеру, за ним были буруны и много пузырьков, то кое-кто из них тогда забрасывали спиннинги ,сразу за БТРом и говорят, что очень хорошо тогда клевала ЩУКА!!! 8O 8O 8O :lol: Правда я в это не верю....
Ни чешуи, ни хвоста всем. До встречи!!!!
Уважаемые коллеги - хочу поделиться с Вами последними новостями по данному фесту.
Все организационные и важные вопросы которые могли бы возникнуть во время нашего прибывания, проведения феста и рыбной ловли на Ровенском военном полигоне я сегодня решил на все - 300% УРА!!!!! было достаточно непросто, но всё в нашу пользу!!!!!! Скажу сразу главнокомандующий данного полегона будет присутствовать на нашем мероприятии - по-этому давайте не забудем пожелать ему КРЕПКОГО ЗДОРОВЬЯ!!!!
15 числа данный фест состоится - 100%
Пропуск всех зарегистрированных учасников данного феста (25чел.) через центральное КПП на территорию Ровенского военного полигона - нам сделают и сопроводят на место базирования.
Место нашей стоянки (базирования) - будет первая Большая центральная беседка. Территория где размещена беседка - ограждена, и находится на самом берегу озера, в непосредственной близости к воде. Здесь мы сможем разместить наш автотранспорт, флаги наших спонсоров, провести награждения, ну а так же сварить рыбацкую уху и провести теплую дружескую встречу. Даже дрова нам организуют если надо - от нас только нужно котелки, рыба :lol:, все сопутствующие ингридиенты, ну и хорошое настроение!!!!
Более детальную информацию, про время встречи, место где мы все предварительно встретимся и тд.тп. сегодня выложит Антон (Тохин), я уже с ним предварительно проговаривал этот момент. Так что давай те господа, готовьте снасти и настроение. У кого будут вопросы - как всегда пишите, звоните.
Ну а что бы Вам немного поднять настрой и вообще что бы увидели куда вы приедете - я вставлю несколько фоток данного водоёма (нашел у себя в компе - хочу сразу предупредить фотки сделаны в 2007 году), ну и так же прикреплю несколько фоток с тактических учений которые проходили на этом полигоне 12сентября 2008г., как раз там есть фрагменты так же данного озера.
1. Утренний туман - лето, 5.00 утра

2. фото днём - вид противоположеного берега - фото сделаны из пирса на пляже 8) - почти по центру снимка - фото той самой беседки где мы будем...

3. фото 3 - противоположенный берег

Ну а теперь немножко военной техники:
8)
1. пирсик узнаете? на первой фотке хорошо видно...а теперь без тумана, только в таком исполнении.

2. Беседки на время проведения военных тактических учений были разрушены, что бы техника могла проезжать. Но сейчас всё опять востановлено.

А еще было и так:

Вообще военные даже шутили и говорили, что когда плыл БТР по озеру, за ним были буруны и много пузырьков, то кое-кто из них тогда забрасывали спиннинги ,сразу за БТРом и говорят, что очень хорошо тогда клевала ЩУКА!!! 8O 8O 8O :lol: Правда я в это не верю....
Ни чешуи, ни хвоста всем. До встречи!!!!
- Niko
- Абориген
- Телефон: 0677713151
- Контактна інформація:
Щедро дякую за запрошення порибалити, але не знаю чи зможу (неприємності із здоровям рідних), проте якщо покращає і дадуть добро, то постараюся бути хоча в якості спостерігача. Щодо Бобрового, то найкраще знає його командувач, в нього є повна карта рельєфу дна (хлопці ехолотом простріляли), а на самій водоймі буйками відмічені найглибші місця. Щодо ловлі хижака, то крім потужного коряжника щей у кількох місцях натянутий колючий дріт. Мапи цих перешкод не маю, просто памятаю де що знаходиться. (Як на мене то добре, що є такі перешкоди - для риби Рай. А взагалі хочу Вам сказати, що військові вміють господарювати, риба є серйозна як серед карпового поголівя, так і серед хижої. Риба періодично підкормлюється, але й природна кормова база, я би сказав, унікально багата. У водоймі багато малька, особливо плотви, карася мало в основному великий (найменшого ловив 0,5 кг - найбільший, що мені попадав - 1,3 кг. (на горох). Великий карп клює на бойли, в основному на запахи риб (можливо через холодну воду). При покльовці підсікати та виважувати необхідно максимально швидко (старається піти в коряжник). Як карпова рибалка, так і по хижаку на Бобровому проходить із великими втратами та розривами. На водоймі наявний в достатній кількості лин. Пробував його ловити цілеспрямовано, мішає плотва, але при хорошій прикормці завжди можна взяти кілька екземплярів. Взагалі, всі кого я бачив на Бобровому ловлять із великою кількістю прикормки і тільки тоді мають успіх. А взагалі про цю водойму можна говорити багато, вона специфічна - без закономірностей, якщо попадає нагода туди приїхати беру все, від опариша до бойлів - невідомо на що клюне.
- Viktorovi4
- Козак
- Контактна інформація:
О, все ж таки Ви багато знаєте про данні водойми. А все таки подумайте про участь в данному фесті????Niko писав:Щедро дякую за запрошення порибалити, але не знаю чи зможу (неприємності із здоровям рідних), проте якщо покращає і дадуть добро, то постараюся бути хоча в якості спостерігача. Щодо Бобрового, то найкраще знає його командувач, в нього є повна карта рельєфу дна (хлопці ехолотом простріляли), а на самій водоймі буйками відмічені найглибші місця. Щодо ловлі хижака, то крім потужного коряжника щей у кількох місцях натянутий колючий дріт. Мапи цих перешкод не маю, просто памятаю де що знаходиться. (Як на мене то добре, що є такі перешкоди - для риби Рай. А взагалі хочу Вам сказати, що військові вміють господарювати, риба є серйозна як серед карпового поголівя, так і серед хижої. Риба періодично підкормлюється, але й природна кормова база, я би сказав, унікально багата. У водоймі багато малька, особливо плотви, карася мало в основному великий (найменшого ловив 0,5 кг - найбільший, що мені попадав - 1,3 кг. (на горох). Великий карп клює на бойли, в основному на запахи риб (можливо через холодну воду). При покльовці підсікати та виважувати необхідно максимально швидко (старається піти в коряжник). Як карпова рибалка, так і по хижаку на Бобровому проходить із великими втратами та розривами. На водоймі наявний в достатній кількості лин. Пробував його ловити цілеспрямовано, мішає плотва, але при хорошій прикормці завжди можна взяти кілька екземплярів. Взагалі, всі кого я бачив на Бобровому ловлять із великою кількістю прикормки і тільки тоді мають успіх. А взагалі про цю водойму можна говорити багато, вона специфічна - без закономірностей, якщо попадає нагода туди приїхати беру все, від опариша до бойлів - невідомо на що клюне.
Пи.Си - подивіться свої приватні повідомлення!!!!
Станом на сьогоднішній день,реєстрація завершена, так як кількість учасників лімітована. Нагадую, що можлива відмова де яких учасників, тому у спску можуть з"явитись місця.
Хто не встиг прошу не ображатись.
1. Аношко Юрий
2. Аношко Игорь
3. Виталий Шикула
4. Вільгуцький Олександр
5. Вільгуцький Влад
6. Сливінський Олег
7. Хитров Юрій
8. Тімочко Сергій
9. Тімочко Тетяна
10. Форманюк Віктор
11. Свірик Микола
12. Кощук Сергій
13. Шапко Юрий
14. Остаповец Евгений
15.Тарасюк Роман
16. Хітров Іван
17. Степчук Петро
18. Фічук Петро
19. Мельник Ярослав
20. Косой Василь
21. Безбородов Михаил
22. Ясинский Виктор
23. Потапов Александр
24. Зозуля Володимир
25. Черпак Олександр
P.S. Прохання до всіх зареєстрованих учасників підтвердити свою участь до 21.00 11.11.09 за телефоном 063 695 27 55 Антон.
Хто не встиг прошу не ображатись.
1. Аношко Юрий
2. Аношко Игорь
3. Виталий Шикула
4. Вільгуцький Олександр
5. Вільгуцький Влад
6. Сливінський Олег
7. Хитров Юрій
8. Тімочко Сергій
9. Тімочко Тетяна
10. Форманюк Віктор
11. Свірик Микола
12. Кощук Сергій
13. Шапко Юрий
14. Остаповец Евгений
15.Тарасюк Роман
16. Хітров Іван
17. Степчук Петро
18. Фічук Петро
19. Мельник Ярослав
20. Косой Василь
21. Безбородов Михаил
22. Ясинский Виктор
23. Потапов Александр
24. Зозуля Володимир
25. Черпак Олександр
P.S. Прохання до всіх зареєстрованих учасників підтвердити свою участь до 21.00 11.11.09 за телефоном 063 695 27 55 Антон.
...вона чистила рибу,а він її жарив!
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей