Фестиваль "Оскома-2009"
- KYM
- Бро
- Телефон: 067-360-88-01
- Контактна інформація:
На Кубку України на Барабої були присутні "не останні" спінінгісти своїх областей, які проходили там тренування, бачили обстановку і, хоча погода була сонячна, таки було декілька ексцесів, навіть не обійшлося без перелома при падінні на кладці.плюс есть риски что кто-то упадет в воду и испортит себе настроение ине дай бог снасть, лодки тоже есть не у всех!!!
Особисто мені не дуже є різниця де змагатися, єдине можу сказати, що на Панталії сам падав декілька разів на кладці, але турбуюся не за себе - пацаньонок+дорослий учасник - дуже небезпечна двійка.
Якщо і на Панталії робити Фест - лише особисто-командні змагання, пацанчикам можна дозволити дивитися за учасниками, адже батьки не зрозуміють, якщо, не дай Бог, малий повернеться додому у гипсі.
Гориньгрод - тоже непагано, але окунь має тенденцію стояти плямами, тобто виграє той, хто знає де плями, а таких повірте в нас є і я міг би навіть сказати хто переможе, якщо глянув би список учасників (мої колеги їздять на цю водойму, як кажуть "збивати оскому", в т.ч. і я якось вискакував туди пару разів). Але ж хочеться, щоб усі були у рівних умовах.
Для цікавості - я помітив тенденцію, на Танковому, окунь хоч і менший але він рухається - мігрує, тобто не стоїть на одному місці - його треба постійно шукати, ось це цікава "трудова" рибалка.
Що стосується мене, якщо б Юрій організував би ще разок Танкове - я б поїхав би з радістю, це відмінний риболовний полігон для "навчань" по окуню.
На крайній випадок можна спробувати вмістити більше учасників - у тісноті але не в образі, як кажуть.
Не учи рыбу плавать!
Не треба риболовів поділяти на "власників Лунакій" і власників звичайних палок.
Потрібно не лінуватися вдосконалювати свою майстерність.
Не обов"язково ловити брендовими спінами-є лайти і ультралайти в набагато доступнішій категорії.
Треба вчитись ловити стабільно-яка риба наявна,на ту і націлюватись,а не начепити супервоблера і надіятись що хтось до нього вчепиться.
Не обов"язково ловити брендовими спінами-є лайти і ультралайти в набагато доступнішій категорії.
Треба вчитись ловити стабільно-яка риба наявна,на ту і націлюватись,а не начепити супервоблера і надіятись що хтось до нього вчепиться.
Для прикладу: знаючи рибу яка водиться в переважній більшості на "Танковому", в мене не було бажання їхати і намагатися щось ловити. З моїм спінінгом просто не має шансів там впіймати рибу. Купувати МДЖ палку вважаю не доречним. Якщо запрошуються любителі то слід і зважати на іхтіофауну ... Перші три місця на "Танковому", люди з якими спінами(тестом) завоювали?stim писав:Не треба риболовів поділяти на "власників Лунакій" і власників звичайних палок.
Отже, читайте вище - рівні умови для всіх! :idea:
Сергій, ти вирішив ржачки продовжити :?: :lol: :lol: :lol: А хто ту водойму знає - від і до! Я передбачав його присутність в трійці, але не з того бокуKYM писав:На скільки я пам"ятаю, Юра (вже не Редбуллович) (3-тє місце) ловив "дубовим" спінінгом.Перші три місця на "Танковому", люди з якими спінами(тестом) завоювали?
Re: Фестиваль "Оскома-2009"
На рахунок надання допомоги-приєднуюсь.ИхтиофилРыбопедович писав:Поддерживаю проведение. Думаю найдется немало желающих. Даже если спонсор не объявится думаю все участники остануться довольны.KYM писав:Немало форумчан висловлюються про проведення нового Фестивалю з лову хижака, прошу - вирішуємо тут.
В мене питання, Саша Trans не хотів би організувати таке дійство?
І взагалі, якщо є бажаючі із запасом організаторських здібностей - просимо відписуватися.
Можливо Богдане Григоровичу чи Дімон мають бажання, адже вже відпочили?
От меня - посильная помощь.
- Viktorovi4
- Козак
- Телефон: 123456
- Контактна інформація:
Я конечно прошу прощения - но хочу от себя внести некоторые коррективы в твоё сообщение.shalun_99 писав:Три сторінки суцільної ржачки :lol: :lol: :lol:
Проведіть фест ті, ви, ми... В когось мета приїхати і нацепити медаль на груди, в когось - потусуватися, ще в інших - половити та гарно відпочити за столом...Може потрібно визначитися з метою зустрічі?
Також є нюанси по водоймах...на одних потрібно видрочувати піпісочного окуня для перемоги, на інших є шанс впіймати щуку і перемогти. Отже потрібно і визначатися хто приймає участь, любителі чи власники Лунакій з Фінезами :D
Звичайно існує проблема з гарною водоймою, але Панталія для спінінгу підходить з усіх сторін. І для "мастєров" окунь мініатюрний знайдеться і щуку можна видушити. Але знову повторюсь - МЕТА??? Є декілька варінтів:
1. Комерційний фест - 100-200грн. внесок і безліч задоволення для тих хто займе призові місця. Скажімо за умови участі 20ти чоловік, призовий фонд складе близько 2000грн.
2. Тусофест - приїхали на водойму - половили, поговорили, накатили і поїхали по домівках.
3. Фестиваль з мінімальними внесками і з спонсорами. Той самий тусофест, але спортивне задоволення від отриманих призів.
І потрібно визначитися з водоймою до кожного тесту, тобто комерція передбачає швидкісний лов дрібноти відповідними палками та грузиками. Моя палка не дозволяє ловити мормишичними грузиками, одже в мене мало шансів для перемоги на скажімо хвальоному "Танковому". А якщо поїхати в Панталію то в мене з'являються шанси впіймати щуку або гарного по вазі окуня. Отже виходячи з таких роздумів - на даний момент є тільки один варіант - Панталія.
Якщо поїхати і відпочити та половити окунів, є ще один варіант - Гориньгрод. Але тут - тусофест. Окуня вистачає, розміри досить різні, наявна альтанка для відпочинку, розміри водойми дозволять прийняти багато бажаючих...
Отже вирішуйте, що кому потрібно...але потрібно реально оцінювати свої можливості. 8)
Твоя позиция для меня очень понятна - много говорить, но не принимать участия - поверь многие могут тут говорить и писать, что касается "хвалёного Танкового Озера" - чувак возьмика на себя организацию хотя бы одного феста по сниннингу, а потом посмотрим, а то сам не ездил, и начинаешь тут бухтеть + найди водоём ЗАКРЫТОГО ТИПА - я думаю будет тебе слабо и еще провести туда 30 - 35 человек. Так что предлагаю или что-то делать для проведения феста или вообще не выступать.
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
РЫБАЛКА МОЯ - СТРАСТЬ!!!!!
- Viktorovi4
- Козак
- Контактна інформація:
Реально фест показал кто и как умеет ловить!!!!trans писав:А бегать и не надоViktorovi4 писав:Плюс к этому кто-то писал, что когда падает дождь бегать по этим мостикам есть достаточно рискованное дело... Нормально, спокійненько ходити.
Багато пірсів є дуже комфортабельних, деякі наші фолрумчани ставлять по 2 род-пода і комфортно себе почувають навіть в нічних умовах.Так судячи по протоколам, на Танковому окунь теж не дуже крупнийViktorovi4 писав:а с берега - +- мелкий окунь или вообще не клюёт :?Це мабудь також навіяно останнім фестивалем :DViktorovi4 писав: плюс есть риски что кто-то упадет в воду и испортит себе настроение ине дай бог снасть,.
А по-поводу некрупного окуня на Танковом - поверь я приезжаю туда рыбачить не первый год, и окунь трофейный есть - только он стоял достаточно далеко от берега - сниннигом не добросить, мне не дадут соврать другие учасники феста.
Реально если чесно, Панталия - водоём - порожняковый, и просто приехать что бы походить и типа сбить оскому, мне кажеться это не интересно. По мостикам бегать никто не собирается, а даже просто ходить, но люди пишут, что достаточно опасно - можна упасть в воду - какие веяния с предыдущего феста???? Стать мокрым, тем более в это время года на рыбалке - кажется, что никто небудет ЗА!!!!!
Вы много пишите - а подайтека свои идеи касательно водоёма!!!!???
- Viktorovi4
- Козак
- Контактна інформація:
- Viktorovi4
- Козак
- Контактна інформація:
Сергій перезвони мені +38(050)448-60-87 чи напиши, давай проговорим дату і я постараюся знову зробити прорив на полігон, тільки єдиний момент, треба хоча б заздалегіть знати приблизну кількість учасників.KYM писав:На Кубку України на Барабої були присутні "не останні" спінінгісти своїх областей, які проходили там тренування, бачили обстановку і, хоча погода була сонячна, таки було декілька ексцесів, навіть не обійшлося без перелома при падінні на кладці.плюс есть риски что кто-то упадет в воду и испортит себе настроение ине дай бог снасть, лодки тоже есть не у всех!!!
Особисто мені не дуже є різниця де змагатися, єдине можу сказати, що на Панталії сам падав декілька разів на кладці, але турбуюся не за себе - пацаньонок+дорослий учасник - дуже небезпечна двійка.
Якщо і на Панталії робити Фест - лише особисто-командні змагання, пацанчикам можна дозволити дивитися за учасниками, адже батьки не зрозуміють, якщо, не дай Бог, малий повернеться додому у гипсі.
Гориньгрод - тоже непагано, але окунь має тенденцію стояти плямами, тобто виграє той, хто знає де плями, а таких повірте в нас є і я міг би навіть сказати хто переможе, якщо глянув би список учасників (мої колеги їздять на цю водойму, як кажуть "збивати оскому", в т.ч. і я якось вискакував туди пару разів). Але ж хочеться, щоб усі були у рівних умовах.
Для цікавості - я помітив тенденцію, на Танковому, окунь хоч і менший але він рухається - мігрує, тобто не стоїть на одному місці - його треба постійно шукати, ось це цікава "трудова" рибалка.
Що стосується мене, якщо б Юрій організував би ще разок Танкове - я б поїхав би з радістю, це відмінний риболовний полігон для "навчань" по окуню.
На крайній випадок можна спробувати вмістити більше учасників - у тісноті але не в образі, як кажуть.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей