р. Горинь

Звіти про фідерну рибалку. Вісті з водойм
KESHA
Абориген
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення KESHA »

Рівень води впав десь на 30 см.
Був в понеділок на Прип"яті рівень води піднявся більше , як на 0,5 метра .
Цікаво ,який буде на Горині за декілька днів .
Kolyan i syn
Дослідник
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Kolyan i syn »

Був внеділю знову ж таки в районі Азоту.Приїхали о 6.30.Ловив на фідер.Прикормка - фішка (лящ) + каша + глина.Насадка - опариш.Покльовки були часті , але невиразні і дуже обережні,риба наче смикала за кінчик опариша.Не дивлячись на це , всеж вдалось виловити 2 підлящика вагою біля 1 кг. і ще 7 густерок.Хотілось іще вставити в звіт фотки , але щось не виходить.(':oops:')Шкода.
juice
Боєць
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення juice »

Kolyan i syn писав:Був внеділю знову ж таки в районі Азоту.Приїхали о 6.30.Ловив на фідер.Прикормка - фішка (лящ) + каша + глина.Насадка - опариш.Покльовки були часті , але невиразні і дуже обережні,риба наче смикала за кінчик опариша.Не дивлячись на це , всеж вдалось виловити 2 підлящика вагою біля 1 кг. і ще 7 густерок.Хотілось іще вставити в звіт фотки , але щось не виходить.(':oops:')Шкода.
ви були на своьому місці біля шлюза ?
Kolyan i syn
Дослідник
Контактна інформація:

juice писав: ви були на своьому місці біля шлюза ?

Так,практично відразу за плитами.
Kolyan i syn
Дослідник
Контактна інформація:

Хто підкаже яка льодова обстановка на Горині ,в районі Азоту?Дуже вже хочеться замочити фідер і збити оскомину.
shalun_99

Непрочитане повідомлення shalun_99 »

Сьогодні був в районі с. Олександрії. Ще сантиметрів 30-50 і вода вийде з берегів...Отаке. Скажений нерест має бути :roll:
Россо-Неро
Козак
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Россо-Неро »

(((( Знову почнеться ходьба з вилами по берегам. ((((((((((((
Jorjuk
Ледар
Телефон: 0679460460

Re: р.Горинь

Непрочитане повідомлення Jorjuk »

Сьогодні був на Горині в районі Козлина-кльов -"0"....Рядом невеличке озерце-кльов на 4 ; по 5 бальній шкалі.... :sh_ok:
SergeyOn
Балакучий
Телефон: 063-477-93-16
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення SergeyOn »

Я теж сьогодні на горині був! Випробовував подьонку - "0"! Незнаю чому -0- казали що на неї саме краще клює! :du_ma_et:
Рыба не клюет, потому что у нее клюва нет!!!
ВікторGVS
Абориген
Телефон: 234567
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення ВікторGVS »

SergeyOn писав: Випробовував подьонку - "0"! Незнаю чому -0- казали що на неї саме краще клює! :du_ma_et:
Відносно падьонки правильно казали! А риби немає... мабуть позначилась різка зміна погоди, тиск різко виріс, а завтра знову впаде.
Я сьогодні теж безрезультатно спінінгував на Горині :-(
Kolyan i syn
Дослідник
Контактна інформація:

SergeyOn писав:Я теж сьогодні на горині був! Випробовував подьонку - "0"! Незнаю чому -0- казали що на неї саме краще клює! :du_ma_et:
Я теж внеділю був в районі Азоту.До 8.00 ще покльовувало , а потім-як обрізало.Ми з малим виловили 5 плоток і невелику густьорку.Ловили на опариш ,хробака і горох.Щодо подьонки,то це на мій погляд-універсальна насадка і не завжди вона дає такі казкові результати(перевірено на практиці).На рибалку треба брати різні насадки і по місцю визначати на яку ловити.
Юра
Боєць
Контактна інформація:

р.Горинь 25.04.2010 - Неділя

Непрочитане повідомлення Юра »

Видалася нагода виїхати на Горинь в район Азоту полякати рибу фідером.
Раненько з батьком прибули на місце, а місця то й не застати - всі цікаві місця зайняті :-( .
А навколо весна, краса, розпускаються дерева, солов"ї заливаються. Сонячно, але холодно з ночі.

Сіли біля входу в старицю. Використовували опариша, перловку, черв"яка.
Зранку було кілька сильних покльовок, але рибу не вдалося засікти. Потім попалася винуватиця покльовок - некрупна плотва і брала лише на перловку.
Після 8-30 кльов різко припинився. І лише ближче до обіда, коли я відлучився на кілька хвилин, на обидва фідери сіла гарна риба, але батько не зміг вивести: одна пішла вверх по течії і зійшла а інша рвонула до входу в старицю і та ж історія. Вже на опариша. Згодом вдалося таки виловити винуватицю - крупна ікряна плотва. Але часу посидіти не було і змушений був їхати до кума на день народження :ya_hoo_oo: .

Бачив, як мужики на звичайні "дубини" витягали гарну рибу, вроді по розмовах, - на опариша і черв"яка. Я от хворою з похмілля головою думаю :du_ma_et: , а чи не відлякав я рибу прикормкою? Адже ці дубинщики ловлять без прикормки, просто вибирають місця із високою конценрацією риби.
SergeyOn
Балакучий
Телефон: 063-477-93-16
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення SergeyOn »

вольодька писав:Адже ці дубинщики ловлять без прикормки, просто вибирають місця із високою конценрацією риби.
а Ти неміг би відзначити в гуглях на карті де ти рибалив і як ти кажеш ці дубинщики сиділи! А то я сильного досвіду ловлі на горині немаю і неможу правильно підібрати місце для ловлі!? Пару раз виїжав і без результату.
Рыба не клюет, потому что у нее клюва нет!!!
SanDerS
Ледар
Телефон: 0673626755
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення SanDerS »

Вчора 25 квітня десь біля 11:30 прибув на горинь (біля Танкового озера) зі своїм батьком та братом. Розмотавши вудки, я з братом почав полоскати силікон, а батько ловив на донку на червя. Після довгого безрезультативного полоскання приманок, ми теж взялись за поплавчанки та закинули по вудці під берегом. Після довгого чекання, перший бичок на березі :hi_hi_hi:, а далі - глухо.... потім ще клюнув невеличкий окунь на червя та верховодка на хліб. Донка весь час мовчала та після одного з перезакидань на гачку був виявлений бичок розміром з палець :-). Хоч рибалка і не вдалась, зато добре відпочили на свіжому повітрі) :co_ol:
Рыбаки знают все рыбные места. Жаль, что рыба их не знает!
sash
Нуб
Контактна інформація:

Горинь 25.04.2010

Непрочитане повідомлення sash »

В неділю 25.04.2010 випала нагода порибалити на знайомих місцях на р. Горинь в районі Азоту. О 5:45 вже на місці. Погода просто супер, що й казати весна у розпалі, спів пташок, цвітіння дерев. Перша покльовка десь 0 6:30 - густера трішки більша долоні спіймана на подьонку. За наступні 2 години спіймано ще 4 шт. правда одна з них досить пристойного розміру. Оскільки реалізовані всі покльовки думаю, що риба ще не зовсім активна - даються взнаки холодні ночі. Адже приїхавши на місце вся трава була в інію. Коли сонце піднялось вище з'явились перші всплески невеликої рибки. Змінив практично всі приманки які були. Найкраще спрацювала звичайно подьонка, на другому місці черв'як. Рибалив до 12 години.
В заліку неповний десяток густери і маса позитивних емоцій від проведеного часу на природі.
Хочу сказати, що в той час коли в мене кльов був не "найкращий", неподалеку (на канаві біля Азоту) досить непогано "клювало" у хлопців які серед білого дня розтягнули 100 м. сітки вздовж каналу. (!!!!!!Це в той час коли можна ловити тільки на одну вудку з берега...!!!) І судячи з того скільки риби було в сітці, то риба в нас ще є, але чи вистачить її нам звичайним риболовам любителям після таких с.....!
Відповісти

Повернутись до “Звіти”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей