Фідерні "палки"

Вудлища, китушки, годівниці, крісла та інші причандали
Россо-Неро
Козак
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Россо-Неро »

саму вершинку фідерну зламати майже не реально. ламається сам бланк. і ламається від різкого закидання. фідер потрібно розганяти повільно, а не так кидати як спінінг кистевим кидком. взагалі - треба практика, а ще краще щоб хтось показав
Shamik
Дослідник
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Shamik »

Россо-Неро писав:саму вершинку фідерну зламати майже не реально. ламається сам бланк. і ламається від різкого закидання. фідер потрібно розганяти повільно, а не так кидати як спінінг кистевим кидком. взагалі - треба практика, а ще краще щоб хтось показав
по схемам з форуму замастирив фідер на вихідних поїду на азот пробувати.... про поїздку відпишу у "Вісті з водойми"
Рома
Рідненький
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Рома »

Чи можливо для початківця купити більш-менш нормальне фідерне вудилище за 300-400 грн? Якщо можна, то вкажіть марку.
Зображення Romanmix2002
stal1n
Бро
Хто: Карасятник
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення stal1n »

я собі два роки назад придбав фідер в мене Mikado Golden Lion 330
зараз він коштує не більше 200 грн

катушку використовував від спінінгу SHIMANO NEXAVE 2500

все чудово працює й до сьогоднішнього дня, можете довжину фідеру придбати і більшу під свій смак. Пару місяців надаз бачив цей фідер в продажу у "Поплавку"

як для початківця вудка супер, рекомендую
Рибу потрібно ловити там, де вона є.
Рибу потрібно ловити тоді, коли вона клює.
Рибу потрібно ловити на те, що вона зараз хоче їсти.
roony
Балакучий
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення roony »

stal1n писав:я собі два роки назад придбав фідер в мене Mikado Golden Lion 330
зараз він коштує не більше 200 грн

як для початківця вудка супер, рекомендую
Погоджуюсь! У мене це теж перший фідер, правда 3,6 м. Якісний композит, нормально кидає. А ще раджу зайти в Судак на Бандери. Там були більш крутіші Мікади - Ультравайлети і ще якісь, і Джексони. Рік тому купляв там Мікадо УВ 3,6 м за 180 грн. На таку ціну довольний.
Если хочешь накормить голодного, не давай ему рыбу, а дай ФИДЕР и научи ее ловить. - Древнняя восточная мудрость
Юра
Боєць
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Юра »

У мене зараз пара фідерів від BratFish (із скловолокна) 3,6 до 90г та 3,3 м до 110г. Коштують вони трохи більше 100 грн, я ними вкрай задоволений. Однак, є одне але: вони надто "лапшуваті", повільного строю, заброс на дальні дистанції зробити трохи важко ,потрібно розганяти фідер від самої землі, а це не завжди можливо. І якщо ловите не на моно, то кільця скоріш за все не влаштують. Але я ловлю на середніх дистанціях і дуже подобається амортизація ним ривків риби. Як для початківця - то саме то. Прикупив би ще одне на 3 м до 110 г саме для ловлі на короткі дистанції на Горині.
ZVod
Балакучий
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення ZVod »

На мій погляд я б в сеж таки вибрав фідер середнього класу .... ну звичайно потрібно буде добавити одну .... дів сотні.... але це рішення вже буде на преспективу...
Головне склад вудилища ... швидкий та близький до швидкого ... Тобто працює десь при неповному навантаженні 1/3 вудилища...
Не менш головне.... останній піск моди - це котуха..... у спортсменів з передаткою 6,2:1 ... у аматорьсому рибальстві також не завадить... Головне - найшвидше підняння будь якої кормухи та економія часу при виважуавнні...
fishermann
Перехожий
Контактна інформація:

Вибираєм краще.

Непрочитане повідомлення fishermann »

Маючи всю лінійку фідерів кастингом від 60 до 200грам хочу сказати,що якщо вже брати фідер,то брати нормальний.
Не обовязково "Круту марку",але щоб кільця були "СІГ" для шнура і кастинг 90-100грам,що дасть можливість,замінюючи кінчики ловити практично любу рибу.
Катушка-бажано байтраннер 4000-5000 класу,що дасть можливість ловити любу рибу в тому числі і карпиків. "ЛЕГЕНД" від "Флагман" непогана по ціні-якісь.
Шнур саме те що потрібно щоб не прогавити саму легеньку клюваку.
Кормушки-від 20 до 80 грам,в залежності від місця лову і течіІ.
acbar
Ледар
Телефон: 0673835152
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення acbar »

У мене два вінеровські фидера "МАСТЕР" 3,30 до 110 грам, але вони якісь такі тендітні і легкі на вигляд і в руках, що в мене дуже великі сумніви по верхній межі кастингу. Але в них одна вада є. Змінні кінчики трохи жорсткуваті, кормушку чистою вагою менше 35 гр нічого і тулити. Прийшлось вершинки самому доводити до кормушок 15-20 грам. А так притензій до них нема, кільця сіковські, написано карбон ІМ7, і головне не дубові, мені дуже подобаються.
Бабай
Дослідник
Телефон: 0976716672
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Бабай »

Хто що знає по цьому фідеру Фидерное удилище Shimano XFX ALL-ROUND 360 FEEDER чому такі дешеві в районі 250 гривень :?:
Хочу нормальний фідер на суму в 300 -350 гр. з тестом в 100. придививсь Фидернoе удилище Salmo TAIFUN FEEDER 360, кажуть вродь нормальне
Россо-Неро
Козак
Контактна інформація:

це сальмо - з скловолокна. за такі гроші можна знайти кращі варіанти
наприклад мікадо ультравіолет 390 - там вже углеволокно, що набагато легше
і ще на рахунок довжини - 390 буде більш універсальне.
360 згодом буде не хватать
Юра
Боєць
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Юра »

Россо-Неро писав:мікадо ультравіолет 390 - там вже углеволокно, що набагато легше
і ще на рахунок довжини - 390 буде більш універсальне.
360 згодом буде не хватать
Бачив такий Мікадо в "Судаку" (що по С.Бандери). 270 грн.
Але відносно довжини маю іншу думку. При ловлі на Горині часто відчував себе некомфортно навіть із довжиною 330 - кущі і заброс далі 25-30 метрів практично не роблю. Звичайно, якщо ловля ведеться на ставках і хочеться пульнути до 100 м - тоді потрібно довгу палку. Але вся ж риба під берегом :wink: .
Россо-Неро
Козак
Контактна інформація:

в Судаку "не той" Мікадо ) - кітай
а довжина 330 - це вже для пікера більше.
маючи 390 можна ловити і на річці і на ставках. ну це моя думка-кожному своє
маю трабукко проксіма 390 - задоволений на всі 100
roony
Балакучий
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення roony »

Россо-Неро писав:в Судаку "не той" Мікадо ) - кітай
а довжина 330 - це вже для пікера більше.
маючи 390 можна ловити і на річці і на ставках. ну це моя думка-кожному своє
маю трабукко проксіма 390 - задоволений на всі 100
А "той" Мікадо це буде що?
Взяв рік тому фідер в Судаку тільки 3,6 м. Мікада як Мікада. Уголь як уголь. шось краще брати наразі не збираюсь.

а 3,9 м це як на мене більше для Дніпра чи чогось подібного. А для Горині сам би взяв щось покоротше але з тестом не пікеровським. Як варіант вже думав про кроткий спінінг, але чутливість у нього поменше буде. Бачив як німці обладнують їх цікавивми сигналізаторами. можливо якщо буду цього року часто виїжджати на Горинь то обладнаю собі такий девайс)
тут на нього можна глянути
http://www.lutz-huelsse.de/themen/angel ... er_bau.htm
і ще..
http://www.lutz-huelsse.de/themen/angel ... balzer.htm
Если хочешь накормить голодного, не давай ему рыбу, а дай ФИДЕР и научи ее ловить. - Древнняя восточная мудрость
trans
Козак
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення trans »

roony писав:А для Горині сам би взяв щось покоротше але з тестом не пікеровським. Як варіант вже думав про кроткий спінінг, але чутливість у нього поменше буде.
Я собі для таких цілей купив склопластиковий фідер BratFishing. Довжина всього 3 метри, але тест до 110грам (і ціна порядка 120грн). :)
Відповісти

Повернутись до “Снасті”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість