Рибінспекція інформує...

офіційна інформація, документи
Правила форуму
Ініціатива Чиста Устя

Телефон гарячої лінії Рівнерибоохорони 0(362) 63-39-32
email rivneryboohorona@gmail.com
"Телефон довіри" відділу запобігання та протидії корупції в органах рибоохорони 0(63) 982-24-62

Усіх небайдужих громадян просимо повідомляти журналістів телеканалу „Рівне1” про випадки браконьєрства за телефоном 0362-623-501
shalun_99

Непрочитане повідомлення shalun_99 »

pirania писав:Хлопці, яка Хмельницька рибоохорона, по даній ситуації, що склалася із п. Щевичем, то взагалі не має ніяких слів, одні емоціїї!!!!!! і ті нецензурні. Дожили... свідомий громадянин, та рибалка -любитель не можне йоб-нуть копняка зажравшимуся наглєцу - браконьєру...
Перепрошую, але п. Щевич до викладеної ним ситуації, майже і не має відношення. Він цитував(невдало)форумчанина. Всі ми свідомі і вже давно терпимо. Класне є слово в не класному жаргоні - тєрпіли. І нічого іншого як терпіти, ми не можемо.
pirania писав: Я памятаю в свій час близько року-півтора назад в Володимирецькому районі, коли певні "хазяєва - жизни" місцевого розливу із м. Кузнєцовськ приїхали ловити рибу на р. Стир електроловом, то місцеві рибалки так їх од-х-ри і скупали в р. Стир, що "дурна слава" про це село ще довго ішла тією стороною... І при цьому жоден рибалка який приймав в цьому участь не поніс ніякого покарання, так як місцевій міліції хватило розуму не притягати їх до відповідальності, а може просто не хотіли виставляти в поганому світлі місцевих "авторитетів". Якщо теперішні інспектори доблесної рибоохорони замість того щоб відігнанти браконьєрів за 300 м. від обласного управління човпуть рибу електроловами разом із бригадами браконьєрів, десь на р. Горинь в р-ні смт. Оржева та сіл Суськ і Дюксин, для того щоб відбити гроші за які вони купили ( або відкупили щоб залишитися на роботі ) свої посади, то що залишається робити рибалкам ? Тільки душити, а бажано топити таких мерзавців та виродків, хоча це і іде в розріз законодавства...
З Ваших постів ми вже давно зрозуміли, що Ви зовсім недалека людина(в хорошому сенсі), а навіть близька до бувшого керівництва рибінспекції. І якщо вже тут обливаєте тут багнюкою нинішніх інспекторів, то хоча б якісь факти наводьте. А то виходить, що ЯКИЙСЬ злий дядьо, вривається на форум і починає розповідати страшні речі. То можливо варто представитися??? :?
Нікого захищати не хочу, але трохи не полюдськи. Колись я мав необережність згадати про підвохів, лайна на мене вилилося - мама не горюй. Так і на Вас можна, вибачте, полити. Де факти? Підтвердіть свої слова фактами. І так тяжко живеться, знаючи, що риби немає, або її винищують браки. А Ви ще і про інспекторів-браків розповідаєте. Можливо то видумка? Мотивуйте...
ПиСи
Без образ, але неоднозначно все звучить...
Vik
Герой
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Vik »

Вова, ти що, "з іншої планети"???, ти окрім платних водойм десь рибалив? ти бачив на Хрінниках сітки по метрів 300? а чи ти пробував їх підняти і викинути? які нафіг фотки? що вони дадуть? хто рибалить на водоймах загального користування запариться цю х..ню фоткати, та й для чого.
ти вже як сам підмітив облажався з підводниками, то давай знову не наступи на ті ж самі граблі вдруге
EXPERT
Рідненький
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення EXPERT »

Vik не падай у відчай.
Завдяки у тому числі нашим підписам на Дністрі декілька років по рибалкам стріляти не будуть.
Завдяки у тому числі нашим підписам п. Швиденко пішов в відпустку одразу після скандалу я надіюсь назавжди.
Прийде новий керівник і якщо він буде вести справи трішки краще вже добре.
Завдяки нашим зусиллям міськи депутати прийняли поправку до правил торгівлі на ринках м.Рівне за якою сітки на ринках не продають, по крайній мірі відкрито.
На черзі постанова про заборону продажу сіток на ринках області, поки що блукає комісіями.
Підводники на водоймах рахують себе хазяями, наприклад навіть зимою на нашому Басовому Куті підводники знайшли яму з коропами та вичистили її.
На сьогоднішній день про нашу рибоохорону в мене таке враження, що хлопці багато балакають ніколи не відмовляють, але нічого не роблять.
На мій лист в них видно нема чого відповісти, уже просять щоб я забрав лист, а вони розкажуть про стан справ на "пальцях".
Ми все ж таки можемо трішки заставити берегти рибні запаси тих від кого це залежить.
Головне не опускайте руки і все получиться.
shalun_99

Vik писав:Вова, ти що, "з іншої планети"???, ти окрім платних водойм десь рибалив? ти бачив на Хрінниках сітки по метрів 300? а чи ти пробував їх підняти і викинути? які нафіг фотки? що вони дадуть? хто рибалить на водоймах загального користування запариться цю х..ню фоткати, та й для чого.
ти вже як сам підмітив облажався з підводниками, то давай знову не наступи на ті ж самі граблі вдруге
Сподіваюсь ти звіти читаєш і помітив де я рибалю.
А в pirania я запитував про наклеп, з його боку, на нинішню рибінспекцію.
Ще раз висловлю свою думку про боротьбу з рибінспекцією та браконєрством - не в цій країні і тим більше, не в цей час.
І насам кінець - це ще добре, що багато ставків пішли в оренду. А то ми вже могли забути як риба виглядає...
ПиСи
Стосовно підводників зимою. Майже кожного дня спостерігаю картину, як зі сторони дамби Басіка до стадіону "Авангард", робиться рейд по Усті. По берегу йде чоловік років 60ть., а у воді йому допомагає хлопча років 20-ти.
Vik
Герой
Контактна інформація:

серед кожного виду рибальства, чи то підводники, спінінгісти , карпятники і т.п. є га..ни які займаються "бізнесом", бо то вже й заготівлепю не назвеш, але ж не потрібно всіх під одну лінійку ставити.

мені просто не сподобалось те як ти вигороджеєш рибохорону, якщо вони в межах обласного центру, там де їхні задниці сидять, ніфіга не роблять, то про що можна говорити? вони виїдуть на Нобель, Хріники і т.д.?
так вони роблять рейди, але заздалегіть попереджують "своїх" щоб зняли сітки.
Вова, на власні очі бачив як приїхали рибоохорні з Нетішина (принаймі вони так представились і тикнули якусь ксиву) на Мислятинське водосховище, що в Ізяславському районі, пожали підорам, що ставлять сітки, ручки, взяли рибки і поїхали, то нахєра така структура в державі? це просто зайва стаття видатків куди ми всі сплачуємо. понастворювали різних комісій, управлінь і т.п. і ніфіга не роблять, лише зарплату отримують.
то КОГО ти відстоюєш? вони твоїх інтересів мабуть так не відстоюють
Vik
Герой
Контактна інформація:

і ще, склалося враження, що дану тему було створено не для інфомування рибалок, а для того щоб попсувати нам нерви, і перегризти одне з одним.
чи багато інформації ми отримали від рибохорони в даній гілці?
якщо вони просять пана Щевача забрати офіційний запит, мовляв вони йому так все розкажуть, то це вже про щось говорить
Шановні, то про що ми тут говоримо? дану гілку "Рибінспекція інформує..." потрібно перейменувати в "Прояви бездіяльності доблесної рибінспекції", чи щось на кшталт того
shalun_99

Vik писав:
...
Повторюся, нікого не вигороджую!!!
А через писанину на сайті(і не тільки), ми нічого не доб'ємося. Якщо хтось точно знає, що інспектори разом з браками десь нищать рибу, чому не зібратися і не поїхати туди? Взяли камеру, познімали і на телебачення. Тільки не на Рівненське. Я завжди ЗА. Але більшість будуть тільки писати і на форумі руками махати. Давайте організуємося та знімемо їхні походеньки! Вважаю, що це єдиний доказовий метод на сьогодні, особливо в даній ситуації.
Але впевнений, що кардинально ми нічого не змінемо, нажаль...
pushustuy
Абориген
Телефон: 0974626847
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення pushustuy »

Ви дістали безлуздими суперечками. Переберайтесь у ФЛУД
pensioner
Боєць
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення pensioner »

Уважаемые !
это все действительно "пустые балачки"
Вова что ты лично сделал для того что бы на твоем любимом Басике водилась рыбка (на пример карп :) , его в сетку путанку особо то и не возьмешь , это на случай если ты скажешь что браки все равно уничтожат)
Сколько бобла ты в снасти угрохал ? и ведь это не (далеко) не конец 8O Сезон подходящий намечается :idea: потрать две три сотни От Себя скупи малька , горячо любимой тобой рыбы и просто От Себя запусти в общий Басик (а не в приславутый частный Гораньград )
Но нет - фотографировать местных с китайками и рыбачить на частном маточнике , более продуктивно :roll:
старый , очень старый рыбак ,
споймал - накати .
shalun_99

pensioner писав:Уважаемые !
это все действительно "пустые балачки"
Вова что ты лично сделал для того что бы на твоем любимом Басике водилась рыбка (на пример карп :)
А чому я, маю щось робити і комусь рибу запускати?
Озеро Басівкутське, знаходиться в угіддях УОМРу. Вони регулярно зариблюють водойму, а як вже ведеться охорона - інше діло.
Які шанси впіймати запущеного коропа у водоймі в 20га і у водоймі в понад 200га? Особливо зважаючи, що останнє регулярно відвідується особинами з недозволеними засобами для лову риби...
А взагалі, мова не про зариблення, читай уважніше Пенсіонере.
pensioner
Боєць
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення pensioner »

Вот, вот вся суть нашего рыболова (не только твоя) Лучше бы ты улов домой забирал , чем так мыслить ,
Для детей своих запусти !
Какая тема здесь обсуждается я вижу, Шалуне :wink: , но это все ж треп , а я тебе про дело говорю Хорошее , зделай так хоть раз в жизни и я скажу Вовка Шалун - Дартаньян 8)
А УОМРу твой басовкут до с..ки
старый , очень старый рыбак ,
споймал - накати .
EXPERT
Рідненький
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення EXPERT »

Дописувачі , нагадую тема в якій ви спілкуєтесь називається РИБІНСПЕКЦІЯ ІНФОРМУЄ...
Якщо немає, що сказати по темі , пишіть у ФЛУДі будь ласка.
Sokol

Непрочитане повідомлення Sokol »

Всім привіт!

Іхав десь з пів-години назад по вул. Кіквідзе (від ж.д. переізду в напрямку ж.д. вокзалу). Там зразу є якийсь майданчик між дорогою та річкою Устя. Майданчик весь завалений кучами уже чорного... снігу (привіт нашим "доблєсним" комунальникам!). Неважко уявити, що через пару тижнів все це "добро" попаде в річку!
Будь-чиєі реакціі на ці речі я ніде не зустрічав.
В мене складається таке враження, що якби нашій рибінспекціі хтось би вночі "наклав під двері", вони б також з "поніманієм" поставились би і до цього "природного явища".
100% потрібна люстрація в лавах нашоі рибінспекціі.
pushustuy
Абориген
Телефон: 0974626847
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення pushustuy »

Я вважаю, що не варто на цьому акцентувати увагу, сніг чорний від грязі. Грязь - це земля і не думаю, що вона зможе забруднити річку більше ніж вона забруднена. А відсів і пісок, що в снігу залишиться далі лежати на асфальті. Такий сніг стікає зі всього міста.
P.S. Це просто моя думка/
Sokol

Непрочитане повідомлення Sokol »

pushustuy писав:Я вважаю, що не варто на цьому акцентувати увагу, сніг чорний від грязі. Грязь - це земля і не думаю, що вона зможе забруднити річку більше ніж вона забруднена. А відсів і пісок, що в снігу залишиться далі лежати на асфальті. Такий сніг стікає зі всього міста.
P.S. Це просто моя думка/
Да, грязь, вірно. Все, що після машин лишається, плюс відсів, плюс сіль тощо. Якщо це все не шкідливе, тоді соррі. Рибка скаже: "дякую".
Відповісти

Повернутись до “Рибоохорона”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей