Перепрошую, але п. Щевич до викладеної ним ситуації, майже і не має відношення. Він цитував(невдало)форумчанина. Всі ми свідомі і вже давно терпимо. Класне є слово в не класному жаргоні - тєрпіли. І нічого іншого як терпіти, ми не можемо.pirania писав:Хлопці, яка Хмельницька рибоохорона, по даній ситуації, що склалася із п. Щевичем, то взагалі не має ніяких слів, одні емоціїї!!!!!! і ті нецензурні. Дожили... свідомий громадянин, та рибалка -любитель не можне йоб-нуть копняка зажравшимуся наглєцу - браконьєру...
З Ваших постів ми вже давно зрозуміли, що Ви зовсім недалека людина(в хорошому сенсі), а навіть близька до бувшого керівництва рибінспекції. І якщо вже тут обливаєте тут багнюкою нинішніх інспекторів, то хоча б якісь факти наводьте. А то виходить, що ЯКИЙСЬ злий дядьо, вривається на форум і починає розповідати страшні речі. То можливо варто представитися??? :?pirania писав: Я памятаю в свій час близько року-півтора назад в Володимирецькому районі, коли певні "хазяєва - жизни" місцевого розливу із м. Кузнєцовськ приїхали ловити рибу на р. Стир електроловом, то місцеві рибалки так їх од-х-ри і скупали в р. Стир, що "дурна слава" про це село ще довго ішла тією стороною... І при цьому жоден рибалка який приймав в цьому участь не поніс ніякого покарання, так як місцевій міліції хватило розуму не притягати їх до відповідальності, а може просто не хотіли виставляти в поганому світлі місцевих "авторитетів". Якщо теперішні інспектори доблесної рибоохорони замість того щоб відігнанти браконьєрів за 300 м. від обласного управління човпуть рибу електроловами разом із бригадами браконьєрів, десь на р. Горинь в р-ні смт. Оржева та сіл Суськ і Дюксин, для того щоб відбити гроші за які вони купили ( або відкупили щоб залишитися на роботі ) свої посади, то що залишається робити рибалкам ? Тільки душити, а бажано топити таких мерзавців та виродків, хоча це і іде в розріз законодавства...
Нікого захищати не хочу, але трохи не полюдськи. Колись я мав необережність згадати про підвохів, лайна на мене вилилося - мама не горюй. Так і на Вас можна, вибачте, полити. Де факти? Підтвердіть свої слова фактами. І так тяжко живеться, знаючи, що риби немає, або її винищують браки. А Ви ще і про інспекторів-браків розповідаєте. Можливо то видумка? Мотивуйте...
ПиСи
Без образ, але неоднозначно все звучить...