ПОЛЯНИ
- oleg-rivne
- Балакучий
- Контактна інформація:
Планую виїзд в п'ятницю 18.09. Розмова з Василем (головним сторожем) вселила оптимізм. Дослівно: ставки в цьому році не спускали, і спускати будемо ще не скоро, поки риба клює, рибаки їздять, ніхто ставків спускати не буде. плата 30 грн. Отаке!
Приєднуйтесь, панове.
В цьому році ще не були на водоймах, якщо хтось дасть наводку, куди краще податись на щуку, окуня, і меньше блукати по ставкам, буду вдячний. (можна в лічку :oops: )
Приєднуйтесь, панове.
В цьому році ще не були на водоймах, якщо хтось дасть наводку, куди краще податись на щуку, окуня, і меньше блукати по ставкам, буду вдячний. (можна в лічку :oops: )
- oleg-rivne
- Балакучий
- Контактна інформація:
18.09.2009р.
У п'ятницю, як планували, в 5.45 на місці. Ще темно. Поки збудили заспаного сторожа, розрахувались, зібрали снасті - розвиднілось. Став справа від будиночка сторожів. За півгодини перша щучка з-під тростника, з четвертого заходу осідлала попер, 340гр. До 9.00 тиша, поснідали, і я подався на дальній кордон. На невеличкому ставочку за вишкою на попер почав виходити активно окунь. Поставив мдж - теж працює, спочатку відчув азарт, але зупинився. Подумав, невже треба було їхати в поляни, щоб човпти дрібного окуня? Подальші пошуки щукі на цій водоймі не мали результату, якщо не рахувати один стрибок зубатої через попер і мій заплив за приманкою в очерет. Всього за день зловили 10 щучок на двох, одна залікова у батька - 1,5кг, решта 200-300 грамові "шнурки", + шість моїх окунів 70-150 грам.
- pushustuy
- Абориген
- Телефон: 0974626847
- Контактна інформація:
25.10 хотів також поїхати на зустріч змагання в Хотинь, але в останній момент зателефонували друзі і запропунували забрати мене в Поляни .
Відмовити я їм не зміг і як розвиднялось ми вже були на місці. Ловлю почали на славному "г"-образному озерці озерці, але великої активності щуки не наблюдав.
щоб довго не роповідати ... на 7 чоловік ми взяли 3 карандоши десь по пів кг. кожен і я втому числі. Я піймав на самий звичайний салатовий твістер, а ті дві були ловлені на вертушки.
біля нас ще мужики зловили декілька. Все в основному самого ранку. ми довго не затримувались і в 15.00 вже були в Рівному
Відмовити я їм не зміг і як розвиднялось ми вже були на місці. Ловлю почали на славному "г"-образному озерці озерці, але великої активності щуки не наблюдав.
щоб довго не роповідати ... на 7 чоловік ми взяли 3 карандоши десь по пів кг. кожен і я втому числі. Я піймав на самий звичайний салатовий твістер, а ті дві були ловлені на вертушки.
біля нас ще мужики зловили декілька. Все в основному самого ранку. ми довго не затримувались і в 15.00 вже були в Рівному
- oleg-rivne
- Балакучий
- Контактна інформація:
поляни 11.11.09
випала нагода вчора 11.11.09 побувати в полянах, ставкі по праву сторону від сторожів майже всі спущені.
щучка клювала бойко, але дрібна,
на двох зловили 16 хвостів 400-700 грам. чисельні сходи!
щучка клювала бойко, але дрібна,
на двох зловили 16 хвостів 400-700 грам. чисельні сходи!
- vasyliuchok
- Ледар
- Контактна інформація:
- oleg-rivne
- Балакучий
- Контактна інформація:
Re: поляни 11.11.09
Мммм да на змаганнях це показник супер ,,,, а ......................................................................завтра .......................................дітямoleg-rivne писав: щучка клювала бойко, але дрібна,
на двох зловили 16 хвостів 400-700 грам. !
...........................................крупняк ..
............................................. :?:
- pensioner
- Боєць
- Контактна інформація:
Хватит уже делать замечания , Олег что превысил норму ? нарушил закон ? Это платник ! ! !
если бы набить щурят на Горыни - это да, стоит отпустить , и то , Это он сам должен решать (без советов и комментариев )
господа спортсмены следите за собой .
Потому как добьетесь вы только Отсутствия нормальных отчетов.
если бы набить щурят на Горыни - это да, стоит отпустить , и то , Это он сам должен решать (без советов и комментариев )
господа спортсмены следите за собой .
Потому как добьетесь вы только Отсутствия нормальных отчетов.
старый , очень старый рыбак ,
споймал - накати .
споймал - накати .
- oleg-rivne
- Балакучий
- Контактна інформація:
Отец мой таскает меня в ПОЛЯНЫ этой осенью часто, почти каждую неделю. Безусловно, полигон для тренировки супер, там мы в этом сезоне приоткрыли для себя некоторые виды воблеров, особенно поппер, я классно поупражнялся (после горыньграда) в микроджиге. ну что там говорить, поляны рулят, рулят... без рыбы никогда от туда не уезжали.
Щуку с полян всегда забирали всю. Карандашей отец выпускал в горынь (не скажу куда), глупости конечно, но я принимаю.
Нормы вылова у нас свои-правильные, на практике до официальных как-то не дотягиваем. Но скажу чесно, если словлю три щуки по 2кг, одну делить пополам и отпускать не буду. На платном водойоме забираем как правило всю рыбу, кроме откровенно неприличных размеров. А на платниках какие нормы? те, которые озвучивает (или умалчивает) орендатор? а самое главное - которые сам соблюдает! ПЕНСИОНЕР +1! Все равно что прийти на базар прикупить рыбки, а тебе "у нас норма, не более ...кг в руки"!
относительно горыни - мы там особенно такого ничего не ловим, но к реке с уважением, за порядок и порядочность, и не только в воде, но и на берегу! кстати, хочу отметить, много рыбачков очень и очень даже ... но те что плохие - в основном по ночам ловят, а мы их не видим, потому как по ночам спим :lol:
Щуку с полян всегда забирали всю. Карандашей отец выпускал в горынь (не скажу куда), глупости конечно, но я принимаю.
Нормы вылова у нас свои-правильные, на практике до официальных как-то не дотягиваем. Но скажу чесно, если словлю три щуки по 2кг, одну делить пополам и отпускать не буду. На платном водойоме забираем как правило всю рыбу, кроме откровенно неприличных размеров. А на платниках какие нормы? те, которые озвучивает (или умалчивает) орендатор? а самое главное - которые сам соблюдает! ПЕНСИОНЕР +1! Все равно что прийти на базар прикупить рыбки, а тебе "у нас норма, не более ...кг в руки"!
относительно горыни - мы там особенно такого ничего не ловим, но к реке с уважением, за порядок и порядочность, и не только в воде, но и на берегу! кстати, хочу отметить, много рыбачков очень и очень даже ... но те что плохие - в основном по ночам ловят, а мы их не видим, потому как по ночам спим :lol:
НЕ ДОБьЮТСЯ! :lol:pensioner: Потому как добьетесь вы только Отсутствия нормальных отчетов
Востаннє редагувалось 28 листопада 2009, 17:50 користувачем oleg-rivne, всього редагувалось 12 разів.
- oleg-rivne
- Балакучий
- Контактна інформація:
- oleg-rivne
- Балакучий
- Контактна інформація:
Хтось на днях розповідав, але за достовірність не ручаюсь.pushustuy писав:хто був в Полянах здайте якусь інфу)))
чи дають зараз ловити (щуку зокрема)?
чи великий був замор риби ,чи варто туди їхати???
Замор був конкретний. Мають чи то об'єднувати декілька ставків чи то тільки давати на вибраних...щось таке. Але рибки біля берега, мертвої, вистачає...
Кажуть ще,що в доброму стані тільки одна водойма("Горгазівська"). Але толку - заборонена :?
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей