БОГДАШІВ, Здолбунівський район
- Россо-Неро
- Козак
- Контактна інформація:
Здолбунівський карє'р
Богдашів і Новормалин різниця кілометрів 50 ))))
Богдашів - це кілометр за Здолбуновом. Новомалин - біля Острога
І як наз. озеро біля дороги, за заводом. як їхати на Здолбунів з Рівного. ОЗЕРО НАЗИВАЄТЬСЯ В НАРОДІ "КІРПІЧНИЙ" - там вроді би можна ловити 25 грн. Отам якраз качки дохлі і збирали!!!
На карьєрі - ловити можна. Глубини до 25-30 метрів. Дно заросше водорослями. Риба є. І карьєр він не один, там багато зер. Але говорячи "карьер" мається на увазі саме велике озеро з островом. Окунь там якийсь дивний, видно стоїть на дні-тягав повз нього все що можна ))) - не цікаво йому)
Богдашів - це кілометр за Здолбуновом. Новомалин - біля Острога
І як наз. озеро біля дороги, за заводом. як їхати на Здолбунів з Рівного. ОЗЕРО НАЗИВАЄТЬСЯ В НАРОДІ "КІРПІЧНИЙ" - там вроді би можна ловити 25 грн. Отам якраз качки дохлі і збирали!!!
На карьєрі - ловити можна. Глубини до 25-30 метрів. Дно заросше водорослями. Риба є. І карьєр він не один, там багато зер. Але говорячи "карьер" мається на увазі саме велике озеро з островом. Окунь там якийсь дивний, видно стоїть на дні-тягав повз нього все що можна ))) - не цікаво йому)
- Vetal
- Балакучий
- Телефон: 097-854-00-54
- Контактна інформація:
БОГДАШІВ, Здолбунівський район
Ставки знаходяться над дорогою, заросли по краях берега камишом. Риболовля коштує 30 грн з носа, можна домовитись про 40 грн за двох. Є два ставки той, що "Г" подібний не спускали 5 років, той що трохи далі 3 роки не спускали. Види риб, що населяють водойму: карась до 500 грам, окунь, щука, карп до 5 кг. Тепер про саму риболовлю: рибалили мій батько, та мій друг в середу 14 квітня, прибули на став об 11 годині. Незважаючи на розповіді риболовів про "сумашедший кльов" в неділю і про улови по 6 кг, впіймано було лише 6 карасів, від 150 грам до 250 грам, і один окунець. Вся риба зловлена на фідер, наживкою служив пучок мотиля, або ж опариш. Набивали кормушки (фіш дрім карась, конопля і макуха). Пробували на мастирку і манку (рідку) карась не реагував.
- nazrik
- Козак
- Телефон: 0505733236
- Контактна інформація:
Re: БОГДАШІВ, Здолбунівський район
де саме знаходиться даний ставок????
- Россо-Неро
- Козак
- Контактна інформація:
ну що сказать.....карась точно є. але мало. окунь маленькій. щукі там нема на скільки я знаю. риболовля там нормальна буде ще від сили тиждень-два. потім дуже багато кропивкі підіймається і все. глубина 2 метри, метр від дна кропивка росте. фідер відпочиває. дуже заросший і запущений ставочок. як один так і другий. нарахунок 40 грн на двох - це не межа). 15 на одного саме воно). Да, ще одне - чайкі плавають по воді...дохлі правда)), але то таке).Vetal писав:Ставки знаходяться над дорогою, заросли по краях берега камишом. Риболовля коштує 30 грн з носа, можна домовитись про 40 грн за двох. Є два ставки той, що "Г" подібний не спускали 5 років, той що трохи далі 3 роки не спускали. Види риб, що населяють водойму: карась до 500 грам, окунь, щука, карп до 5 кг. Тепер про саму риболовлю: рибалили мій батько, та мій друг в середу 14 квітня, прибули на став об 11 годині. Незважаючи на розповіді риболовів про "сумашедший кльов" в неділю і про улови по 6 кг, впіймано було лише 6 карасів, від 150 грам до 250 грам, і один окунець. Вся риба зловлена на фідер, наживкою служив пучок мотиля, або ж опариш. Набивали кормушки (фіш дрім карась, конопля і макуха). Пробували на мастирку і манку (рідку) карась не реагував.
Народу як в кінотеатрі. Вітер зі всіх сторон продуває. Чайок літающих живих - тисяч пять. І всі репетують))). Не подобається мені там. Це не відпочинок).... От в самому селі Богдашів "кажуть" вже дозволятимуть ловити. 50 грн. В тому році не давали, в позатому-спускали. Що там осталось не знаю. Побачім....
-
- Carpfisher
- Телефон: 11111111
- Контактна інформація:
Привіт усім!!! Напишу Вам все що знаю про ці водойми. На меньших водоймах, що знаходяться біля дороги білети коштують - 30 грн., обмежень в кількості вудилищ і улову немає. Риба в водоймах не виловлювалась 3 роки.Є карась 150-500 гр., короп до 5 кг, щука, окунь. Великий став, що знаходиться в самому селі минулого року виловлювався і вилов був заборонений. Цього року ловля буде дозволена і буде зариблена водойма коропом і можливо товстолобом і білим амуром. Білет буде коштувати в два рази дорожче ніж позатого року-50 грн. Ця інформація є правдивою тому, що була розмова з працівниками Богдашівського рибгоспу. Ось деякі фото з цих водойм.Великий став

Малі водойми

Страшна картина-обезводнені і обезриблені маточники біля рибгоспу

Річка Устя в с.Богдашів

Злюки бобри на р.Устя

Малі водойми

Страшна картина-обезводнені і обезриблені маточники біля рибгоспу

Річка Устя в с.Богдашів

Злюки бобри на р.Устя

Востаннє редагувалось 24 квітня 2010, 21:28 користувачем Flagman, всього редагувалось 1 раз.
Рыбалка - это не увлечение, а искусство!В котором каждый рыбак по-своему МАСТЕР, со своими секретами и загадками!!!!
- Россо-Неро
- Козак
- Контактна інформація:
Тобто Богдашевській став спускався минулого року і цього року буде дозволено ловити (ЩО???) за 50 грн?
З якого числа дозволятимуть ловити і коли планують зариблення щоб було що ловити?
З якого числа дозволятимуть ловити і коли планують зариблення щоб було що ловити?
-
- Carpfisher
- Контактна інформація:
Нажаль цього сказати не можу. Як тільки дізнаюся, зразу дам всім знати.
Рыбалка - это не увлечение, а искусство!В котором каждый рыбак по-своему МАСТЕР, со своими секретами и загадками!!!!
- slavik
- Ледар
- Телефон: 267276
- Контактна інформація:
Сейчас на малых ставах разрешают ловить?
-
- Carpfisher
- Контактна інформація:
Так. Ціна квитка 30грн. Але, можна присісти на вуха охоронцю, і ловити дешевше.
- slavik
- Ледар
- Контактна інформація:
02.05.10г.был совершон выезд первый раз на данный водоем,приехали рановато было еще темно,ставы видно небыло,и в их поисках,как оказалось позже, мы кружляли волруг их.В конце концов встретили месного и он подсказал что с трасы есть заезд прямо к ставкам.Начало немного светать, когда мы повернули в етот поворот ,но еще слабовато видно,решивши поставить машину и пройтись в разведку ,медлено останавливаясь оказались в огромной яме, которую выкопали дабы машинами не заезжали, и стал мой москалык мордой вниз а задом к небу.Слава богу все обошлось хорошо,сын выскочил из машины пулей а мы с товарищем позже когда пришли в себя.Ну дальше было принято решение идти ловить рыбу так как в 5.00 ничего не решиш.Рыбаков было уже немеренно и чаек тоже,но место всетаки нашли,закинувши по второму фидеру и сразу поклевка результатная карась у товарища гр.300 на мотыля через пару минут поклевка у меня,результат тотже,и дальше понеслась... на все подряд,опарыш,перловка,червь,на поплавок еще на мастырку брал,но гдето через два часа как обрезало, но были слабые единоразовые поклевки и изредка удавалось засеч карася.Стояла одна удочка на карпа,и так себе простаяла до конца рыбалки не шевелясь.В результате около 4-х кг карасей на двоих.
Около 10.00 приехал товарищ с квасилова и вытянул машину из ямы,погнут был только один отбойник на переднем бампере!
(я представляю есле ето была бы иномарка с пласмасовым бампером
)попалбы я в копеечку,так что глядите в оба иле оставляйте машину на трасе есле решите посетить сие место.В итоге рыбалка считаю удалась,хоть и с приключением! 
Около 10.00 приехал товарищ с квасилова и вытянул машину из ямы,погнут был только один отбойник на переднем бампере!

- slavik
- Ледар
- Контактна інформація:
09/05/10г повторный выезд ,цель карп и карась. Клева как ожидали небыло,изредка клювал карасик,видимо погода повлеяла,настроение нулевое,еще и дождь моросить начал.Дождь долго не затянулся и вскоре вышло солнце и принесло за собой слабый клев,и приблезительно в 11.00 поклевка на карповой палке и в зачете первый карпик с етого водоема 1,2 кг
больше поклевок карпа небыло,как впрочем и карася.

больше поклевок карпа небыло,как впрочем и карася.
-
- Carpfisher
- Контактна інформація:
Славік БРАВО!!!! Це звичайно круто! А на що спіймав??? Бо я сьогодні зібрався на цей водойом, але перебив охоту дощ, тому не поїхав. Проте, дізнався ,що на великому ставку запустили коропа,і ,з 1травня дозволена ловля. Ціна також30грн.
- Россо-Неро
- Козак
- Контактна інформація:
Ви точно знаєте що з 1 травня? Бо щось там рибаків не видно було сьогодні і вчора також...Flagman писав:Славік БРАВО!!!! Це звичайно круто! А на що спіймав??? Бо я сьогодні зібрався на цей водойом, але перебив охоту дощ, тому не поїхав. Проте, дізнався ,що на великому ставку запустили коропа,і ,з 1травня дозволена ловля. Ціна також30грн.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість