Був в понеділок на Прип"яті рівень води піднявся більше , як на 0,5 метра .Рівень води впав десь на 30 см.
Цікаво ,який буде на Горині за декілька днів .
ви були на своьому місці біля шлюза ?Kolyan i syn писав:Був внеділю знову ж таки в районі Азоту.Приїхали о 6.30.Ловив на фідер.Прикормка - фішка (лящ) + каша + глина.Насадка - опариш.Покльовки були часті , але невиразні і дуже обережні,риба наче смикала за кінчик опариша.Не дивлячись на це , всеж вдалось виловити 2 підлящика вагою біля 1 кг. і ще 7 густерок.Хотілось іще вставити в звіт фотки , але щось не виходить.(':oops:')Шкода.
Відносно падьонки правильно казали! А риби немає... мабуть позначилась різка зміна погоди, тиск різко виріс, а завтра знову впаде.SergeyOn писав: Випробовував подьонку - "0"! Незнаю чому -0- казали що на неї саме краще клює!
Я теж внеділю був в районі Азоту.До 8.00 ще покльовувало , а потім-як обрізало.Ми з малим виловили 5 плоток і невелику густьорку.Ловили на опариш ,хробака і горох.Щодо подьонки,то це на мій погляд-універсальна насадка і не завжди вона дає такі казкові результати(перевірено на практиці).На рибалку треба брати різні насадки і по місцю визначати на яку ловити.SergeyOn писав:Я теж сьогодні на горині був! Випробовував подьонку - "0"! Незнаю чому -0- казали що на неї саме краще клює!
а Ти неміг би відзначити в гуглях на карті де ти рибалив і як ти кажеш ці дубинщики сиділи! А то я сильного досвіду ловлі на горині немаю і неможу правильно підібрати місце для ловлі!? Пару раз виїжав і без результату.вольодька писав:Адже ці дубинщики ловлять без прикормки, просто вибирають місця із високою конценрацією риби.
Зараз переглядають цей форум: Bing [Bot] і 2 гостей