р. Горинь

Звіти про фідерну рибалку. Вісті з водойм
Vetal
Балакучий
Телефон: 097-854-00-54
Контактна інформація:

Re: р.Горинь

Непрочитане повідомлення Vetal »

Чому ж не зателефонували в чергову частину Рибінспекції, а вдруг приїхали б :mi_ga_et: :men:
sash
Нуб
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення sash »

Я відразу зателефонував, але чесно кажучи не бачив приїзджали вони чи ні? Тому що вже зібрався на обід.
stal1n
Бро
Хто: Карасятник
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення stal1n »

а можна отримати номери телефонів, за якими у таких випадках можна телефонувати?
Рибу потрібно ловити там, де вона є.
Рибу потрібно ловити тоді, коли вона клює.
Рибу потрібно ловити на те, що вона зараз хоче їсти.
Рома
Рідненький
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Рома »

stal1n писав:а можна отримати номери телефонів, за якими у таких випадках можна телефонувати?
0673602840- рибохорона.
Якщо номер не вірний, прошу знаючих поправити!
Зображення Romanmix2002
Россо-Неро
Козак
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Россо-Неро »

ROMAnion писав:
stal1n писав:а можна отримати номери телефонів, за якими у таких випадках можна телефонувати?
0673602840- рибохорона.
Якщо номер не вірний, прошу знаючих поправити!
в мене записаний 067-360-7856
SergeyOn
Балакучий
Телефон: 063-477-93-16
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення SergeyOn »

Потрібні телефони вказані на головній сторінці сайту!!! :-ok-:
Рыба не клюет, потому что у нее клюва нет!!!
ZVod
Балакучий
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення ZVod »

Горинь... Метків ... Фідер...

Рівень води літній, хоча течія досить стрімка. В тому місці, що я рибалив десь буде під 50-60 г. чистого фідерного вантажу (і то це так би мовити в натяжку - кормак все одно не тримає дно). Що до самої активності риби, а саме її кльову то можна казати, що останній повністю відсутній!!! Клювання на стільки обережні і невиявні, що довелось застосовувати певні ходи. Ходи в певній мірі спрацьовували на досить ультратонку снасть. Починає по літньому працювати прикормка (використовував світлий корм), але риба показує себе досить невпевнено на фідерному кінчику - декілька тичків а далі все. На гачку опариш, що цікаво було декілька явних покльовок на дрібну кукурудзу - але це все залишились в теорії. Плотва та густера ну дуже ...дуже... прошена - вся ікряна....
Бачив одно спінінгіста ... сказав, що з самого ранку нерест не крупної риби - і як наслідок повний нуль.

Все ж таки досить рано як для Горині рибалити на біль... Ще так недільки дві - три . Але тим не менше задоволення отримано в повному обсязі на дуже благородній та гоноровій річці, яку не порівняти з ніякими платними водоймами.

Зображення

Зображення

Зображення
Jorjuk
Ледар
Телефон: 0679460460

Непрочитане повідомлення Jorjuk »

Думаю 9 травня посвяткувати на Горині....потім напишу.... :bra_vo:
SPIN
Герой
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення SPIN »

Цепляю фаворита (секретное оружие)
Дякую за ненавязливе розкпиття "фаворита", я як прочитав, то зразу про такий тип і розмір приманки подумав, а на фото є ще і колір.
Shamik
Дослідник
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Shamik »

Всім доброго дня! В четвер були з товаришом Юрою на Горині в районі Азоту, ловили фідером! Біля дамби кльов був дуже слабенький! Один-два тичка пауза, тичок, і тішина..... По друге зі сторони Азоту дуже різкий запах аміаку, після години біля води в горлі починало першить. Рішення було прийняте одноголосно, треба міняти місце дислокації! Так як було свято Юрія, ми з Юрою вирішили, так сказать пообідать, ( добре що в жінки є права), в с.Городку затарилась і підвезла нам! Переїхали нижче по течії , по ближче до с.Метків, знайшли гарну полянку , закинули фідери і ..... Тільки рзклались, як тут зразу я помітив коливання кінчика, підсічка тягну.... густерка на долоню! По новому забиваю кормушку і на те саме місце, і звичайно сідаю до столу, не в стиг я вкусить бутерброд, Юра кричить , біжи - я туди... підсікаю, тягну, а на тому кінці опір немаленький, ну думаю Лящ... , а там, ось вам ..Зображення . Сиділи там до 20.30год. По незрозумілим причинам чомусь ловив я один, в Юри непокльовочкі.
От така була поїздочка. Доречі, фідером ловив в перше. Купили з Юрою по бюджетній палці з кормушками! Перший виїзд був вдалим. Питання до фідерщиків, яка має бути довжина поводка на р.Горинь!
roony
Балакучий
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення roony »

Щойно повернувся з Горині, невеличкий звіт по свіжій пам'яті. Ловив фідером біля Ремля- переїхав міст і пішов направо. Стояв як навпроти пляжу(ну хто знає де це) але трошки вище по течії, тобто лівіше. На щось особливе не сподівався бо мав тільки двотижневий опариш, перловку і кукурудзу. Навіть садка не брав. Але вже після третього закидання серйозна, така РІЧКОВА, покльовка. Не засік. Заброс - знову те саме. Вирішив вкоротити повідок і збільшити розмір гачка. Закидаю і через три хвилини приблизно, знову клює, підсікаю вивожу, але навіть голови не побачив - тільки бік і спину. Схоже на головля чи маренку, а може під'язок. Грам 880 рибка. Ну думаю піде діло. Тим більше водичка, як на мене, за своїм рівнем майже в нормі. А це якраз 8 година ранку. Але аж до пів одинадцятої, коли почало на дощ збиратись, було глухо. Щоправда змінив місце і вже пробував по всякому насаджувати, а насадки ще й діпувати. І ось на кукурузку+оприш макнутий в риб'ячий жир бере густера на долоню. З ікрою. З інтервалом в 5 хвилин ловлю ще чотири її сестрички і три плотви грам 100-150. Як піднялось сонце, то стало дуже гаряче. Клювання дрібноти припинилось а крупної так і не почалось. Перед відїздом, в 14, зловив два головліка - грам 200. За всю рибалку 10 риб (відпущені під підписку) і двадцять покльвок. Особливо потішила остання - усі залишки напівживого опариша (штук 10) насадив на гачок. Покльовка, скажу я вам, була не дитяча. Але я вже збирав речі і зреагувати на неї не зміг. Потім на тих же опаришів була ще покльовка але не більше.
ПиСИ. Погода була супер! Всупереч прогнозам не було ні дощу, ні грози.
Если хочешь накормить голодного, не давай ему рыбу, а дай ФИДЕР и научи ее ловить. - Древнняя восточная мудрость
roony
Балакучий
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення roony »

Shamik писав: Питання до фідерщиків, яка має бути довжина поводка на р.Горинь!
Скажу за себе - коли ставив довгі то ловив краще. Хоча багато хто з колег з якими виїзжав і дивувались і навіть підколювали. Які ж довгі? На око - повідочниця у мене 50 см - а повідки від 70 до 100 см.
Чого на довгі клює краще, і на яку довжину ловити багато інфи на форумах. Я думаю що відіграє і роль шлейф прикормки яку вимиває течія, і краща поведінка насадки поблизу дна(можливо більш природніша).
Если хочешь накормить голодного, не давай ему рыбу, а дай ФИДЕР и научи ее ловить. - Древнняя восточная мудрость
larry
Ледар
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення larry »

15.05.10 был на горыни (азот) поймал с утра до обеда одного подлещика где-то 600гр на горох и все

с ув
CupoTa
Нуб
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення CupoTa »

17.05. Ловил в районе азота, поймал с десяток густер на ладошку, леща на киллограм, и ещё непонятно что за рыбу, приехав в город и показав её рыбакам было решено что это чехонь. При просмотре фот чехони в интернете сходство было 100%.
p.s. Лофил фидером на опарыша прикорма фишка "лещ".
SKIPERUN4IC
Дослідник

Непрочитане повідомлення SKIPERUN4IC »

на форумі є сомятніки??? дуже хочу на сома, знає хто які хороші місця??
Відповісти

Повернутись до “Звіти”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей