Хочу представити приготування окунів в салі запечених у фользі. Для цього нам необхідні окуні.
Якщо вони великі то їх варто облупити, якщо ні можна почистити. Голову можна не відрізати (в мене дружина любить без голови, тому як є...)
На пательню беремо подрібнену цибульку та терту морковку (якщо окуні з ікрою то додаємо ікру). Сіль перець приправи по бажанню. Все пережарюємо.
Окуні натираємо перчиком та сіллю, а черевця начиняємо піджареною сумішшю.
Після цього ложимо з двох боків просолене сало
замотуємо щільненько у харчову фольгу та ставимо на деку.
Деку із окунями ставимо на двадцять хвилин у духовку при температурі 180 градусів (хто бажає більш румяних можна довше).
Отримуємо ХАРЧІ БОГІВ які прекрасно вживати під червоне вино із лимоном (можна подавати з гарніром).
Смачного!!!
Звиняйте за якість фото (мобільним).
Розмір зловленої риби обмежений розмахом рук рибалки.