Гориньград
Правила форуму
Перше, воно і останнє
1. Дописувач форуму повинен дотримуватися норм поведінки в цивілізованому громадському місті. Не хамити. Не смітити
Перше, воно і останнє
1. Дописувач форуму повинен дотримуватися норм поведінки в цивілізованому громадському місті. Не хамити. Не смітити
Гориньград
Цікава водойма, де присутній короп, карась, окунь,товстолоб і кажуть, що бачили щуку.
Риболовля 55грн. за світловий день(короп, карась) та 10-15грн.(уточнюється) на окуня.
Є цікаве правило на водоймі - короп понад 3кг. обов'язково відпускається і рибалка в нагороду отримує безкоштовну риболовлю наступного разу.
Найбільший короп який був виловлений минулого сезону - орієнтовно 15-16кг. В достатній к-ті є короп 1-3кг. та частенько в уловах трапляються особи 3-10 кг.
Карась клює подалі від берега.
Норма вилову 5кг.
Риболовля 55грн. за світловий день(короп, карась) та 10-15грн.(уточнюється) на окуня.
Є цікаве правило на водоймі - короп понад 3кг. обов'язково відпускається і рибалка в нагороду отримує безкоштовну риболовлю наступного разу.
Найбільший короп який був виловлений минулого сезону - орієнтовно 15-16кг. В достатній к-ті є короп 1-3кг. та частенько в уловах трапляються особи 3-10 кг.
Карась клює подалі від берега.
Норма вилову 5кг.
Re: с. Гориньгрод
Шлях 1...........................Шлях 2...........................Шлях 3
Шлях 1 на 10 км. коротший. в суху погоду проїхати можна. бруківка середньої паршивості (дивлячись на якй машині їхати) + грунтовка. для любителів екстремальної їзди. зато половину шляху по "автобану".
Шлях 2 від Котова до Рисвянки хреновенька дорога. Якшо сухо то можна трохи полем проїхати.
Шлях 3 самий довший, зато самий оптимальний в сенсі якості дороги. але в дощ краще в'їхати в Рисвянку і спуститись до водойми через ферму. хоча через ферму в дощ теж не ахті.
Шлях 1 на 10 км. коротший. в суху погоду проїхати можна. бруківка середньої паршивості (дивлячись на якй машині їхати) + грунтовка. для любителів екстремальної їзди. зато половину шляху по "автобану".
Шлях 2 від Котова до Рисвянки хреновенька дорога. Якшо сухо то можна трохи полем проїхати.
Шлях 3 самий довший, зато самий оптимальний в сенсі якості дороги. але в дощ краще в'їхати в Рисвянку і спуститись до водойми через ферму. хоча через ферму в дощ теж не ахті.
-
- Нуб
- Контактна інформація:
Re: Гориньград риби нема
Я проживаю у гориньграді вже 7 років, рибу в ставок не запускають, а та що є виловлюють сітками. Великої риби там нема. Зловити можна маленьких карасіків і окунців якщо повезе. А от місце для відпочинку там класне. Хто хоче просто відпочити я рекомендую.
-
- Контактна інформація:
Володя! В розділі карпфішінг є тема "Звіти", і в даній темі є про Гориньград. Там на 3-ох сторінках пишуть, що великої риби там не має,і що рибу в ставок не запускають, ще й фото з фотошопа понаставляли! :lol: :lol: :lol:Володимир писав:Я проживаю у гориньграді вже 7 років, рибу в ставок не запускають, а та що є виловлюють сітками. Великої риби там нема. Зловити можна маленьких карасіків і окунців якщо повезе. А от місце для відпочинку там класне. Хто хоче просто відпочити я рекомендую.
Чтобы победить искушение, ему надо поддаться. О.Уайлд
Рівненський Карповий Клуб
Рівненський Карповий Клуб
запускають. тут фотоВолодимир писав:...рибу в ставок не запускають...
дивлячись шо вважати великою рибою, минулого літа ловили там коропа від 1,5 кг. до 6,6 кг. ось тут фото і тут ще багато. це те шо ловив я і бачив шо ловили люди. ще кажуть 10-тку і 12-тку там ловили.Володимир писав:...Великої риби там нема. Зловити можна маленьких карасіків і окунців якщо повезе...
в акваріумі ловити прикольно, отримуєш задоволення від рибалки, тксць відчуваєш її по повній, випробовуєш програми, оснастки і т.п.
в гориньгороді риби мало, але вона є! і в цьому є прикол, щоб зловити її треба проявити майстерність.
Володя, з радістю допоможемо розвіяти Вашу хибну думку...тільки літа(весни) дочекаємося :roll: Особисто я, минулого року встановив рекорд(для себе) по Гориньграду - десь 28 кг. коропів за 12 годин. Детальніше ось тут http://carp.rv.ua/forum/viewtopic.php?f=4&t=4&start=15Володимир писав:Я проживаю у гориньграді вже 7 років, рибу в ставок не запускають, а та що є виловлюють сітками. Великої риби там нема. Зловити можна маленьких карасіків і окунців якщо повезе. А от місце для відпочинку там класне. Хто хоче просто відпочити я рекомендую.
-
- Нуб
- Контактна інформація:
Володя, з радістю допоможемо розвіяти Вашу хибну думку...тільки літа(весни) дочекаємося :roll: Особисто я, минулого року встановив рекорд(для себе) по Гориньграду - десь 28 кг. коропів за 12 годин. Детальніше ось тут http://carp.rv.ua/forum/viewtopic.php?f=4&t=4&start=15[/quote,shalun_99 писав:Володимир писав:Я проживаю у гориньграді вже 7 років, рибу в ставок не запускають, а та що є виловлюють сітками. Великої риби там нема. Зловити можна маленьких карасіків і окунців якщо повезе. А от місце для відпочинку там класне. Хто хоче просто відпочити я рекомендую.
Я бачив що робилося цієї зими... рибу бомбили, виносили мішками і продавали по селі.
якшо це правда, мені дуже шкодаВолодимир писав:Я бачив що робилося цієї зими... рибу бомбили, виносили мішками і продавали по селі.
Re: Гориньград
чи є в когось інфа про стан водойми?
чи є крига чи вже немає?
чи є крига чи вже немає?
Якщо і є лід то до кінця неділі вже не буде!a-platon писав:чи є в когось інфа про стан водойми?
чи є крига чи вже немає?
Володя ти в курсі як в цьому
році буде там із спінінгом що по чом?
Спробую дізнатися і відразу викладу інфу!a-platon писав:Володя ти в курсі як в цьому
до мене дойшли слухи, шо чи то всю водойму, чи то якусь долю викупив якийсь банкір.
правда чи триндять?
правда чи триндять?
Ну попорядку!
1. Власник залишився той самий
2. Варт1сть риболовл1 - така як минулого року
3. Льоду вже не маэ
Кльов окуня був слабеньким, взимку та яку рибу тягнули м1шками - нев1домо, таэмниця, де фото?
Отаке...
1. Власник залишився той самий
2. Варт1сть риболовл1 - така як минулого року
3. Льоду вже не маэ
Кльов окуня був слабеньким, взимку та яку рибу тягнули м1шками - нев1домо, таэмниця, де фото?
Отаке...
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей