Бойли!

Правила форуму
Зображення
trophej
Перехожий
Телефон: 0970754330
Контактна інформація:

Re: Бойли!

Непрочитане повідомлення trophej »

Бойлы ТМ Трофей скатаны на своей базе, это разработка нашей компании. Краткое описание есть здесь: http://trophej.com/index.php?page=shop. ... t&Itemid=6
MAXIMUS
Бро
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення MAXIMUS »

To trophey :А базові суміші яких іноземних виробників Ви б порекомендували - можна міні-рейтинг!!!
trophej
Перехожий
Контактна інформація:

Нутрабайтс, Динамит, Солар. Но дело не совсем в базе. Насколько я знаю, всё выглядит так: есть задача, например нужен микс с высоким протеином. (есть мнение технологов, что карп может усвоить в корме протеин до 36%, то есть тридцать седьмой и т.д. просто деньги в воду). И вторая задача-это те продукты, которые мы хотели бы видеть в наших смесях. Этот перечень обрабатывает умная программа, которая и балансирует нашу смесь в процентном соотношении по каждому составляющему. Затем умная машина красным выдаёт те недостатки нашей смеси, которые рекомендуется исправить. Например недостаток лизина, или треонина и т.д. и рекомендует, какую дозу необходимо добавить, для полной балансировки нашего колеса. Эта основа для правильного кормления, роста и развития рыбы. А дальше начинается самое интересное: как и чем ускорить пищеварительный процессы у карпа. Так, что в нашем случае. можно взять хорошую фирменную основу(которая будет носителем наших привлекателей, стимуляторов и слабителей) и испортить её или через меру сильной дозировкой или малой дозой "химии". Короче, рыбалка всё нам покажет, на правильном мы пути или нет.
MAXIMUS
Бро
Контактна інформація:

Рейтинг поличився то шо нада - але на дінаміті не катали!!! МИ СкольМакси віддаємо перевагу нутрабейтсу,а от про Солар нічого доброго сказати не можу - а може просто не так планети стояли під час викатки!!! Но Нутрабейтс - це просто бомба,тільки запах жесть!!!
trophej
Перехожий
Контактна інформація:

У Солара имел ввиду его топ-Red Herring
MAXIMUS
Бро
Контактна інформація:

Ну цю базу точно ще не юзали. В принципі зупинились на Тріга від Нутра - ну просто дуже сподобалась і по роботі і по ефекту!!!
shalun_99
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення shalun_99 »

maximus писав:Ну цю базу точно ще не юзали. В принципі зупинились на Тріга від Нутра - ну просто дуже сподобалась і по роботі і по ефекту!!!
А на Грушвицю, перша викатка на чому була?
MAXIMUS
Бро
Контактна інформація:

Перша на сензорі - але сука дорогий!!!
trophej
Перехожий
Контактна інформація:

Пройдёт какое то время, прежде чем Вы поймёте, что не всё то золото, что блестит. Как окажется, что можно тратить меньше, а ловить не хуже. Если позволяют средства, и Вы верите только "фирме". и уверены, что всё свежее, то Нутрабайтс достойный производитель. А Тригга у конечно вне конкуренции.
MAXIMUS
Бро
Контактна інформація:

Справа в тому що ми ще додаємо до бази від нутри лінійку амінокислот,які відсутні в даній базі, а також деякі ферменти для покращення травлення і ще декілька секретних компонентів. А на рахунок своєї особливої бази - то ми якраз на стадіїї розробки - будемо пробувати, але чомусь не хочеться експерементувати з базою для бойлів, які будеш використовувати на змаганнях!
shalun_99
Контактна інформація:

trophej писав:Пройдёт какое то время, прежде чем Вы поймёте, что не всё то золото, что блестит. Как окажется, что можно тратить меньше, а ловить не хуже.
Порадившись з дружиною, яка в кулінарії "собаку з'їла" - викатав пробну партію пилюки - не на сиропі! Цікаво, що вони і як вони... Про час розчинення повідомлю після висихання, а ось про уловистисть - пізніше(сподіваюсь). Правда на "Тандемівській" базі...
karpolov
Споглядаючий
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення karpolov »

shalun_99 писав:Отримали свіжаки від "Тандема"
...
Ціни - просто бомба. Всі задоволені!
судячи по інформації ви отримали свіжаки? а звідки товар? бо свіжаки поступають в основному в квітні. чи ви дурете народ.? і який інтерес що ви його так рекламуєте?
karpolov
Споглядаючий
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення karpolov »

shalun_99 писав:Отримали свіжаки від "Тандема"
...
Ціни - просто бомба. Всі задоволені!
і ще я в САЗАНІ бачив tandem, так там асортимент в 50 раз більший та й ще і скажуть на якій водоймі і на що ловитьсчя.
shalun_99
Контактна інформація:

karpolov писав: судячи по інформації ви отримали свіжаки? а звідки товар? бо свіжаки поступають в основному в квітні. чи ви дурете народ.? і який інтерес що ви його так рекламуєте?
Все комерційна таємниця, розповім при зустрічі.
Стукайтесь в лічку!
MAXIMUS
Бро
Контактна інформація:

karpolov писав:судячи по інформації ви отримали свіжаки? а звідки товар? бо свіжаки поступають в основному в квітні. чи ви дурете народ.? і який інтерес що ви його так рекламуєте?__________і ще я в САЗАНІ бачив tandem, так там асортимент в 50 раз більший та й ще і скажуть на якій водоймі і на що ловитьсчя.
Ну да свіжаки тільки в квітні - і палатка яка в мене дома лежить також приїде в Україну в травні,то як так вийшло. Так,згідний на 100% в Сазані асортимент більший в 100 разів і консультацію дають(минулий сезон там майже і жив :D ). Але ж в кожного є право вибору - хоч бери в Сазані, хоч закажи в Шалуна - людина знайшла вихід на певний товар і запропонувала своїм однодумцям - не зацікавило не бери,можна звичайно і в Рибачок сходити - може там щось є ексклюзивне :D . А що було б аби він не запропонував,а потім сказав : от я привіз собі із-зі кордону бойли,гачки,нитку по європейським цінам, а пацани йому - ну ти й га..он,що ж ти нам не сказав. Особисто я нічого у нього не замовляв, бо не знайшов позицій які мене цікавлять, але якщо в майбутньому буде щось таке,що мені треба, а в Рівному такого не знайти, то чому б і не замовити.
P.S. Трохи відхилилися від теми - далі давайте про бойли,а не про те, хто де купує!!!
Відповісти

Повернутись до “Приманки та насадки”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей