Коропові палки!

Палки, катушки, сигналки...
MAXIMUS
Бро
Контактна інформація:

Re: Коропові палки!

Непрочитане повідомлення MAXIMUS »

Дійсно щоб взяти кращий комплект потрібно розширити бюджет хоча б до 2500грн. Але якщо можливості немає, то легше просто зменшити кількість робочих палок - брати замість трьох дві ,але кращі!!!
MAXIMUS
Бро
Контактна інформація:

Саша16 писав:
maximus писав:Нє Вітька ти не прав. Якщо в людини є певний бюджет,то що ж ти зробиш! Я рекомендую зайди до Фєді на ринку, в нього можна на таку суму підібрати щось +- толкове. Але краще щоб з вами підійшов якийсь більш досвідчений коропятник.
Діло в тому що я не з Рівного.
Думаю в Кузні Ви точно нічого не купите. Просто якщо Ви вирішете точно купувати , то можна було б це все замовити в тому чи іншому магазині, а Ви б вже тоді приїхали і розрахувались!!!
ttearjerker
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення ttearjerker »

Сьогодні в "Гранді" на Відінській наткнувся на карпові палки венгерського бренду "Енергофіш". На вигляд дуже достойні палки в співвідношенні ціна-якість. І палки і спод представлені з 50-кільцем на комлі і двохопорними кільцями на матчевій частині,що є плюсом для дальших закидань. Досить цікавий катушкотримач зовні подібний,на
металевий від Сенчурі. Палки представлені в 12 і 13 футовій версіях/3.5лб.Ціні в районі 550гривен за такі палки досить цікава,тому всім хто підбирає собі карповики раджу на них звернути увагу.
Чтобы победить искушение, ему надо поддаться. О.Уайлд
Рівненський Карповий Клуб
Sazanich
Ледар
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Sazanich »

Мужики нужен совет. У знакомого скоро ДР хочу ему подарить удилища недорогие. НО! Так как карпятник он еще тот,то попытки присадить на бойлы и показательные выступления не увенчались успехом. Его снасть- кормушка с 2 крючками,максимум- метод. Что можете посоветовать из бюджетных палок(присматривал матчевые)?
Sazanich
Ледар
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Sazanich »

maximus писав:Бюджет!!!
до 400грн за палку,что-то универсальное,но не дубина...
avtoelectrik
Бувалий
Телефон: 0975002075
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення avtoelectrik »

http://ukostra.com.ua/product_26184.html ,сьогодні тримав в руках ,дуже класні палки за такі гроші !!! а 3.9м 425грн
shalun_99
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення shalun_99 »

avtoelectrik писав:http://ukostra.com.ua/product_26184.html ,сьогодні тримав в руках ,дуже класні палки за такі гроші !!! а 3.9м 425грн
Вже за такі гроші краще взяти "Defender" від JRC. Є дво та трьо складні. Мав нагоду ними пожбурляти - взагалі нормуль і ціна ненабагато вища. Можливо вони будуть на покидушках в наступну суботу.
avtoelectrik
Бувалий
Телефон: 0975002075
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення avtoelectrik »

Defender" від JRC в бюджет не влазить вони як мінімум на сотню дорожчі.
Valldemar
Рідненький
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Valldemar »

avtoelectrik писав:Defender" від JRC в бюджет не влазить вони як мінімум на сотню дорожчі.
Хто вам таке сказав :shock: :?: Ви глибоко помиляєтесь...
shalun_99
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення shalun_99 »

avtoelectrik писав:Defender" від JRC в бюджет не влазить вони як мінімум на сотню дорожчі.
Відпишу в ЛС!
MAXIMUS
Бро
Контактна інформація:

В якості робочих палок використовую Короп 50 від Еліт Альянс. Нормальні палки з дальнім і досить точним забросом. Великим плюсом є те,що вони відносно недорогі, + 50 кільце, при виважування навіть невеликого карпа дуже добре відчуваєш все в руку,що не може не радувати при тесті в 3,5лб.
Також одним із великих плюсів є те,що збирають їх на Україні, і коли виникають якісь проблеми(поломки) все можна поміняти чи накрайняк відремонтувати, при умові, що купили у офіційного представника. Ціна даного девайсу - 1320грн, але за 5000грн(а той дешевше) взяти 4 шт цілком реально!
Зображення
Serhij
Ледар
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Serhij »

Я щось зовсім відстаю від прогресу.
Під осінь планую (хоча тяжко щось сказати) прикупити пару дальніків. Таких шоб внатурі 200 метрів клав, але вот стикнувся з одною проблемою, незгадуючи про ціни, всі вони мають дуже швидкий стрій. Такі швабри мені не подобаються. Може хтось щось бачив, чув і може порадити?
Igor UZ
Абориген
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Igor UZ »

Serhij писав:Я щось зовсім відстаю від прогресу.
Під осінь планую (хоча тяжко щось сказати) прикупити пару дальніків. Таких шоб внатурі 200 метрів клав, але вот стикнувся з одною проблемою, незгадуючи про ціни, всі вони мають дуже швидкий стрій. Такі швабри мені не подобаються. Може хтось щось бачив, чув і може порадити?
Все що летить за 160м - дубінатори (на жаль). А 200м - ви оптиміст :) , щиро бажаю успіху.
Serhij
Ледар
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Serhij »

Igor UZ писав:
Serhij писав:Я щось зовсім відстаю від прогресу.
Все що летить за 160м - дубінатори (на жаль). А 200м - ви оптиміст :) , щиро бажаю успіху.
Я образно висловився. Вот взяти FX 3, 160 для нього не проблема, але виважування риби стає проблемою.
Відповісти

Повернутись до “Снасті”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей