Подарую рибок (Цихліда) 7шт
- Valldemar
- Рідненький
- Контактна інформація:
Re: Подарую рибок (Цихліда) 7шт
Дані рибки не зі всіма живуть, і для них потрібні трохи інші умови в порівнянні з рибами, яких тримають більшість любителів акваріумних риб рівного
- nazrik
- Козак
- Телефон: 0505733236
- Контактна інформація:
Дані рибки хішніки, живуть окремо, тобто стайні, можна підселювати інших риб цихлідів, іншого кольору)
Умови такіж самі, як і для любих риб, вода, якась мушля чи затоновший корабель, коряжка, і все)))
Умови такіж самі, як і для любих риб, вода, якась мушля чи затоновший корабель, коряжка, і все)))
Рибак
- Valldemar
- Рідненький
- Контактна інформація:
Ну от бачиш виявляєця що вони хижаки, а то відав би в хороші руки комусь, а твої цихліди пожерли рибок того хазяїна. Ото було б удружив :lol:, віддав канібалів в хороші руки. Знаю що вони тіпа піраній жеруть все підряд і водорослі якщо їх мало кормлять, і вода їм потрібна більш мякша.nazrik писав:Дані рибки хішніки, живуть окремо, тобто стайні, можна підселювати інших риб цихлідів, іншого кольору)
Трохи знаю про риб, бо в мене тато фанат даного хоббі, раніше вся хата була заставлена акваріумами. Потім через брак часу і розуміння, що на даному хоббі не заробиш, задовільнився одним акваріумом на 400 л., якого йому дав товариш. Згодом на даний акваріум знайшовся покупець і потрібно було його відати. А зараз в нього такий собі маленький акваріум на 250 л. риба більш мирна: сомікі, присоскі, золоті рибки і скалярії, буде можливість сфоткаю і скину фото
- nazrik
- Козак
- Контактна інформація:
В мене то 2 акваріума, в одному ціхліда а в іншому то мирна риба, скалярії, діннюшкі.........)))
теж не вистачає часу за всіма слідкувати, от і вирішив подарувати, в магазині здається вони в межах від 50-80грн, точно вже не пригадую)))
теж не вистачає часу за всіма слідкувати, от і вирішив подарувати, в магазині здається вони в межах від 50-80грн, точно вже не пригадую)))
Рибак
а хіба є таке хоббі на якому заробиш? хіба шо хоббі заробляти гроші. ти на карпфішингу багато заробив?Valldemar писав:...розуміння, що на даному хоббі не заробиш...
- nazrik
- Козак
- Контактна інформація:
Таваїщі пропозиція всилі.ПОДАРУЮ :D
Востаннє редагувалось 06 травня 2011, 17:38 користувачем Гість, всього редагувалось 1 раз.
Рибак
- Valldemar
- Рідненький
- Контактна інформація:
Якщо нікому не подаруєш, то раджу просто здати в магазин за дарма, або домовитись щоб взяти в обмін парочку якихось маленьких. В мене тато постійно так робить, має якусь там знайому власницю зоомагазину, бере маленьких, коли підростають як кабани здаєв магазин і бере знову маленьких. А магазину вигідно на великі рибки особливий попит і ціна, особливо в людей з товстим гаманцем.
- MAXIMUS
- Бро
- Контактна інформація:
А кому ж вони треба ,якщо на змаганнях вони - "незачет"! :D :D :D
з радістю візьму кількох 0985168850
Шкода, я думав розживемося фотою нашої форумчаночки :lol:nazrik писав:Нажаль вже подарував)))))))
ПиСи
Ми тут на рибалку збираємося... ;)
- nazrik
- Козак
- Контактна інформація:
Ну то що я завтра куплю з пару нових і підемо на зустріч ДАРУВАТИ :lol: :lol: :lol:
Жартую :D
Жартую :D
Рибак
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей