ПАНТАЛІЯ

Звіти про спінінгову рибалку. Вісті з водойм
Аватар користувача
KYM
Бро
Бро
Повідомлень: 1706
З нами з: 17 листопада 2007, 01:00
Телефон: 067-360-88-01
Звідки: г.Ровно
Контактна інформація:

ПАНТАЛІЯ

Непрочитане повідомлення KYM »

Сьгодні вирушили з бандою в 5 чоловік вигравати Кубок Панталії, як виявилося, Кубок має відбутися аж через тиждень, тобто 9 березня (інформація яку нам надали виявилася неправдивою...(( ), після сумної звістки вирішили просто потренуватися. Вітер 7-12 м/с давав про себе знати, закидати приманку, а тим більш легку, було можливим лише з однієї сторони водойми по вітру. До обіду в Юри Півня в активі був один окунець близько 20-25 грамів та зачеплена за око плотвиця вагою близько 12-15 грамів. За обідом підбиваємо підсумки 1-го етапу а-ля "мультикубка", Юра - перший, та тягне на "золото" в особистому заліку, всі решта ділимо з 5-го по 2-ге місце =)))...поки...!
Після "перекуса", по "зеленому" свистку починаємо 2-й етап "супермультилайтового кубка" під кодовою назвою "Володарі батогів ", займаємо місця на кладках та починаємо борознити простір акваторії. Незважаючи на те, що тільки-тільки почалася весна, донної трави на водоймі вже хватає, при проводці приманки біля бровки, явно напружуєшся та намагаєшся уявно перетворити її слабкі зачепи за травичку на ударчики хижачка, адже нічого іншого у випадку такого неклювання не залишається робити =)). Незнаючи картину на водоймі, беруся припустити, що щупачок віднерестився і стоїть дубом - хворіє. Або ж залишається версія з погодою - тиск протягом дня скаче, як дядько, за пів-години на водоймі можна було спостерігати тепле сонячне випромінювання, дощ, сніг з дощем та просто сніг, який через 2-3 хвилини змінювався знову ж на сонце. Різкі зміни мали місце, але взагалом можно було миритися з погодою.
Вернемося до нашіх баранів... годині об 11-й, можливо ближче до 12-ї на одній з кладочок на першій проводці, біля вищезгаданої травички відчуваю чітке барахтання хижачка на другому боці моєї снасті, через момент бачу щупачка, який намагається своїми стандартними ривочками звільнитися від рапалівського трійничка, якого він загриз аж до зябер...наївний...але я йому це прощаю, маючи маленький вік від народження, він ще невстиг познайомитися з брендовими фірмами-виробниками рибальських снастей та відчути їхню досконалість =))
Зображення
Через декілька хвилин після відкриття мною (для себе) сезону весняного спіннінга, бригада "ух" кличе на підбиття підсумків 2-го етапу...
Не буду розповідати в подробицях, як зустрічали чемпіона "супермультилайтового кубку", а також володаря дерев"яного батога - мене, але було дуже весело, маленький трофейчик приніс нам немало приємних моментів, а саме - ми прикололися та влаштували нагородження з врученням призів "від світових брендів".
На березі знайшлася лише одна чиста та блискуча медаль (кришка з консервної банки), тому медалі за 2-ге та 3-тє місце вирішили не шукати.
Зображення
Після нагородження медаллю на мене чекав справжній сюрприз - представник салону "Арсенал" Антон Лисиця виставив в якості призу спіннінгове вудлище від світового бренду "Гаррі Луміс" (зроблене з сухих, але майстерно підібраних ним на березі дерев"ячок), яке "лягало в руку" як неможна "краще" =))
Петро Фічук пред обїєктивом фотоаппарату також мав чим нагородити мене харошого - немало пляшок від різних виробників лікеро-горільчаної продукції тако ж чекало на мене в якості призу!)))
Зображення
Далі було море сміху, теплих, прикольних вражень та відчуття гордості за нашу компанію, адже ніхто не почав "слинити" по типу "...їдемо додому, змагань немає, холодно, вітер і т.і." Після нагородження, як ведеться - фото призерів, доречі третім призером - бронзовим володарем дерев"яного батога став Антоха Лисиця, а вирішилося це тому, що в нього ніби-то, як йому здалося, скоріше усього "була покльовка", навіть і за те, що Тохін не розгубився і відразу знайшов вихід з положення, він був достойний а-ля "бронзи"!=)
Зображення
Залишивши фотоаппарат в спокої, після знову ж маленького перекуса, виходимо ще раз спробувати долю на Панталійській землі, але більше фортуна нам до кінця рибалки не усміхнулася.
Подякувавши Нептуну за мінімально можливий улов, матінці природі - за те, що вітром не поздувало у воду ми вирушили в напрямку "портового" города Рівне до власних домівок - харош вже було рибу лякати...
Зображення
P.S. Якщо серйозно, всю рибалку можно описати декількома словами: риба не активна, в березі її немає (як хижака так і малька), якщо якесь чудо і буде брати, то це буде карандашик, який ще "невміє" нереститися. Що ж, сподіваємося на те, що до 9 березня хоч якась частина хижака що віднерестився, нарешті активізується. З другої сторони, мене беруть "смутные сомненья" на рахунок того, що взагалі він вже віднерестився...
Востаннє редагувалось 09 березня 2008, 22:00 користувачем KYM, всього редагувалось 1 раз.
Не учи рыбу плавать!
Аватар користувача
tohin
Козак
Козак
Повідомлень: 484
З нами з: 19 листопада 2007, 01:00
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення tohin »

Приємно було вибороти бронзу в таких не легких умовах і при такій конкуренції.Ще приємніше було хоч раз залишити позаду себе,як виявилось не таких вже непереможних КАРАСІВ. :lol: :lol: :lol:
А покльовочка дійсно,здається,нібито,можливо була.Чи то на третій чи то на п'ятій кладочці.Ну якщо не було,то мала бути я впевнений.Бо у Петрів навіть не мало бути,в цьому я також впевнений. :wink:
Дуже вдячний за підтримку всім вболівальникам,які відчайдушно вболівали за нас в Рівному,і дуже зраділи,коли дізнались що вся призова трійка-рівняни.
Також вдячний спонсорам (не буду називати гучні імена брендів,щоб не рахувалось за рекламу),які не полишають спортсменів навіть у таких "супермікрокубках".
Вдячний всім за чесну боротьбу :oops: .
Вважаю,що кубок відбувся в кращих традиціях РОФРС,і було б непогано зробити його традиційним і щорічним :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
...вона чистила рибу,а він її жарив!
Аватар користувача
KYM
Бро
Бро
Повідомлень: 1706
З нами з: 17 листопада 2007, 01:00
Телефон: 067-360-88-01
Звідки: г.Ровно
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення KYM »

Піжди - скоро все викладу в фотограхвіях!
Не учи рыбу плавать!
Аватар користувача
tohin
Козак
Козак
Повідомлень: 484
З нами з: 19 листопада 2007, 01:00
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення tohin »

Ну це взагалі буде супер.Фоторепортаж вийшов наславу. :wink:
...вона чистила рибу,а він її жарив!
Аватар користувача
Yarik
Site Admin
Site Admin
Повідомлень: 81
З нами з: 24 березня 2008, 01:00
Телефон: +38-093-116-5057
Хто: Засновник РМР
Звідки: Рівне
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Yarik »

Шановні рибалки, розкажіть, будь ласка, про Панталію!
Що там за водойма (водойми), чи можна туди поїхати половити самому, платно-безплатно, з риби там лище щука, чи є біла риба і т.п.???
Дякую заздалегідь.
Аватар користувача
yurec
Ледар
Ледар
Повідомлень: 27
З нами з: 21 січня 2008, 01:00
Звідки: Ровно
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення yurec »

Відбулось відкриття сезону в Панталії.Народу було багато.Знімали передачу "Чоловічі розваги" :roll:
Andrey
Перехожий
Перехожий
Повідомлень: 16
З нами з: 16 травня 2008, 00:00
Звідки: ???????
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Andrey »

Братья рыбацюги! Что слышно на водоёме(окунь, щучка)??? И на что??
Если конечно клюёт. :D
Аватар користувача
KYM
Бро
Бро
Повідомлень: 1706
З нами з: 17 листопада 2007, 01:00
Телефон: 067-360-88-01
Звідки: г.Ровно
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення KYM »

Спросил ради Андрюхи у местных жуликов, говорят - клюёт усё! И щука и карп и всё что есть, естественно при наличии наживки на крючке либо приманки на спиннинговой снасти. Без этих вещей шанс словить рыбу резко уменьшается :)
Не учи рыбу плавать!
Аватар користувача
EXPERT
Рідненький
Рідненький
Повідомлень: 746
З нами з: 23 листопада 2007, 01:00
Звідки: г.Ровно РОФРС
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення EXPERT »

По слухам зловили щуки 10 кг і біля шести десь неділю назад. Уточню відпишусь.
Аватар користувача
vvi
Боєць
Боєць
Повідомлень: 241
З нами з: 14 липня 2008, 00:00
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення vvi »

8O 8O 8O а детальніше .... :roll:
Аватар користувача
Shamik
Дослідник
Дослідник
Повідомлень: 62
З нами з: 06 жовтня 2009, 00:00
Звідки: Ровно
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Shamik »

Добрий день! Рибалка на Панталії відбулась 17 жовтня 2009р близько 14-00. Тепло вдягнувшись ми з братом та батьком взяли човни та виплили на воду! Вітер був зі сторони м.Дубно (хто був на ставку, зрозуміє ) вирішили запливти на початок ставка і за вітром сплавлятись до Івання. Рибалка розпочалась після маленького обіду на воді! Розповідати про палки, шнури і катушки небуду бо непомню хто чим ловив! Отже вибір приманки був із робочих воблерів на даній водоймі. Ратлін, бомбер, боксер, юзурі. Почали закидувати по черзі від плаваючих і до тонучих! Перший щупак був засічений братом через півгодини. Так як на лодці були разом, помітивши зігнутий спінінг та слово "Є", я відразу схопив підсак та встромив у воду і чекав поки він підтягне його по ближче, коли хижак був зоні дії підсака він відразу був піднятий з води та посаджений на кукан! На око близько 1,5 кг. Перекуривши ми заякорились і почали обловлювати місце з надією на покльовку. Батько в цей час був неподалік і сміючись з нас обловлював свої місця "Боєвої слави", він старий рибацюга на даній водоймі і занає як, що, і рельєф дна та місця де плаваэ хижак. Обловивши місце ми недочекались ударів, підняли якорь та за вітром йшли до середини озера. Згодом брат знову вигукнув "Є", спрацював фракціон і підсака зновуву опущена в воду.... Щука зробивши пару сальто намагалась всіляко звільнитись від гачків але намертво засікши брат посміхаючись тягнув її до лодки. Пара секунд і хижак в лодці, розміром більша за попередню вага близько 2-х кг. Знову перекур, якор на дно обловлюїм ..... За хвилин 10-15 гукнув батько та показав рукою в бік на місце де щось вивернулось з води по характеру хвиль та їх розмірах ми переглянулись та зрозуміли що це щось немаленьке, а батько в цей час завершував проводку і коли зрозумів що він щось засік знову гукнув до нас. Змотавши спінінги та поклавши їх вчовен ми почали активно працювати веслами, так як відстань складала близько 25-30 метрів, щоб допомогти батьку! Підпливши за метрів 5 до нього побачили активну працю фракціоном та немогли зрозуміти що відбувається! Доді батько пояснив, що коли він проводив воблером по дні щось засік, але згодом був сход і він розстрояний витягував приманку, підвівши до лодки знову відчув опір з того боку. Як виявилось згодом це був толстолоб якого він зачепив за хвоста, який спочатку чинив опір а потім розвернувшись поплив у бік човна від чого і послабилась нитка, а коли зрозумів що його засікли і намагаються виудить, він знову розвернувся і почав тікати чим засік себе че більше! Розташувавши човни буквою "Г" та задопомогою підсака ми пів години кружляли, що витягти його з води, а він собі то уходив на дно то тікав в сторону. Краєм ока я замітив як на пірсах рибалки активно вболівали за нас та слідкували за нашими діями... Спотівши від боротьби з допомогою підсака та "якоїсь матері" толстолоб був витягнутий в човен. Зарядившись адреналіном, перекурили обсудили вилов після чого зацепивши його на кукан, продовжили рибалку. Відпливши пару метрів від того місця на третій проводці тичок, підсікання, підтяжка і тепер вигукую я "Є", брат хапаючи підсак допомагає мені виудить щупака який за розмірами = першій рибині брата. Знову перевівши подих, відправились далі .
В зв"язку з тим що у нас на кукані знаходився толстлоб нам непотрібні були весла, він тягнув нас на швидкості роботи електромотора, хоть бери та тролінгуй собі. За пів годни батько запропонував завершувати риболовлю так як трофей був здобутий і кожен отримав задоволення від часу проведеного на воді, ми погодившись по прямували до рибальського будиночку, де на нас вже чекав зацікавлений натовп. Взявши в охорнців безмен зважування трофею показало 8.5 кг, (вдома переважили показало 9.00кг) Так-що, риба на Панталії є і досить непогана!

Зображення Зображення Зображення
Аватар користувача
ANDROID
Місцевий
Місцевий
Повідомлень: 328
З нами з: 11 січня 2008, 01:00
Телефон: 098-061-63-37
Звідки: Ровно
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення ANDROID »

Судячи з цього звіту , то ви зловили 3 щуки, 1 толстолоба ну і якщо читати уважно звіт, то викурили пачку цибаків(дуже активно курили) :lol: Звіт класний+++++++
Аватар користувача
Shamik
Дослідник
Дослідник
Повідомлень: 62
З нами з: 06 жовтня 2009, 00:00
Звідки: Ровно
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Shamik »

[quote="ANDROID"]

Перекури робили що зігрітись і коньячку сьорбнуть, аби не він булиб нам гайки!
Аватар користувача
trans
Козак
Козак
Повідомлень: 463
З нами з: 05 листопада 2008, 01:00
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення trans »

Почитав в попередніх повідомленнях про прохання активізуватись на форумі і вирішив також написати декілька слів.
В неділю з Віктором (BONI) також рибалили на цій водоймі. Були на ставку з 8.00 до 13.00 години.
Погода була дуже тепла, жодного вітерця. Перші враження - риби сьогодня небуде.
Віктор зловив щучку десь на 700 грам, а я 27 окунів з яких декілька було по грам 200.
Описую точну кількість окунів так детально тому що я ловлю окуня всього декілька разів. 1-й раз 2 штучки на Басовому Куті, правда після деяких коментарів і показових проводок (тренер Юра Півень :D ), на другий день зловив 9 штук і ось в неділю 27.
До цього часу дуже песимістично відносився до ловлі невеличкого окуня, так як деколи ловив його звичайною поплавочною удочкою на червяка і ловля окунця вважалася більш невезінням порівняно з гарненькими карасями.
Ловля окуня на спінінг, а саме на дюймові твістерочки, і особливо коли зловив не одного чи два випадково пропливаючих, а цілеспрямовано вимучуючи кожного з них..... маса задоволення. Тим більше (ще раз повторюсь що початківець), біля мене рибалило декілька (чоловік 5) риболовів, які частенько проходячи біля мене все говорили що сьогодня окунь небере взагалі (в одного з цілої компанії був всього один окунець). Я ж приноровившись деколи підряд по три-чотири окуня витягував. Було маса сходів, нереалізованих покльовок. Нарешті зрозумів які снасті потрібні для такої рибалки і саме головне чому снасті мають бути саме такі, а не інші (зараз буду писати оголошення в барахолку про купівлю нового спінінга :) ).
До теперішнього часу вважаю, що мені все-таки повезло, хоча вся риба зловлена рівномірно в 5 різних пірсах ставка.
Можливо хтось посміхається з розміру улову (риби то всього зловлено порядка 2-ох кг), але для мене було ціле риболовне свято. Я також частенько ловив багато карасів, коропів ... але тут трошки не те. Це можливо більше полювання - хто кого. Коли ти ловиш не на закормленому місці і знаєш, що там риба точно є і зараз вона почне клювати, тут ти один на один, без прикормки, без приманки, да і без наживки - маленький резиновий твістерочок. якого потрібно правильно кинути і правильно провести, і тільки тоді буде результат - інакше просте бовтання води.
P.S. На сьогоднішній день всерівно найбільше подобається фідер (по-що :) )
Востаннє редагувалось 20 жовтня 2009, 13:49 користувачем trans, всього редагувалось 1 раз.
Аватар користувача
Boroda
Ледар
Ледар
Повідомлень: 21
З нами з: 24 липня 2009, 00:00
Звідки: Ровно
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Boroda »

trans
+1
Не шалю, никого не трогаю, починяю примус
Відповісти

Повернутись до “Звіти”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Bing [Bot] і 8 гостей