Семечка конопли
- kolesdoc
- Дослідник
- Контактна інформація:
Re: Семечка конопли
Сьогодні забрав свою долю, конопелька дійсно елітна/крупніша/.Всім причетним великий респект. :D
Вообщем мужики ситуация такая. Есть конопля(элитка) вы ее уже получали,НО цена поднялась-25грн за кг,после Нового года,если останется,будет 30...куда идем незнаю,но с такими темпами конопля догонит красную икру :D Миним.заказ-1 мешок(35кг). Номера телефонов продублирую еще раз-093 968 74 35 и 098 459 56 29 Саша.
P.S. Сам в шоке от подорожания,причина банальна-неурожай,остаток пустят на экспорт.
P.S. Сам в шоке от подорожания,причина банальна-неурожай,остаток пустят на экспорт.
- николай
- Козак
- Телефон: 0682301099
- Контактна інформація:
:geek: парни нада шось думать... :roll:
Рибалка-Басів кут,відпочинок в Прилбичах:)
Рівненський Карповий Клуб
Рівненський Карповий Клуб
-
- Боєць
- Контактна інформація:
Хлопаки не хвилюйтесь конопля є ще по дешевшій ціні і в нас в Рівному .І я спілкувався з своіми постачальниками сказали що хватить всім.
Вы уверены,что Ваш поставшик сможет организовать семечку конопли ЭТОГО года класса ЭЛИТА по дешевле цене?!vdala rybalka писав:Хлопаки не хвилюйтесь конопля є ще по дешевшій ціні і в нас в Рівному .І я спілкувався з своіми постачальниками сказали що хватить всім.
Та семечка кормовая,которая продается в магазинах будет через неделю по 18-19грн за кг...
Скажіть, а яка вже там така різниця між кормовою і елітною коноплею, в неї всієї одна функція - "антизапор" )), і в коноплі головне не якість а кількісь+правильно запарити і зварити.
Ну взагалі то є різниця...особливо це видно при запарюванні. І не тільки антизапор ;)Женя писав:Скажіть, а яка вже там така різниця між кормовою і елітною коноплею, в неї всієї одна функція - "антизапор" )), і в коноплі головне не якість а кількісь+правильно запарити і зварити.
Мужики элитка закончилась,последнее отдал Сане Трофею. Вообщем сварил ровно 100 семян,вскрылось 93. Свежий урожай :D
-
- Нуб
- Контактна інформація:
то шо коли буде і яка ціна :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Я незнаю будет ли еще семечка. Я оставил себе на производство. Думаю мешок-два элиты можно сделать,но мне надо точно знать оставлять или нет.
Производители,у которых есть еще конопля по старым ценам- семечка прошлогодняя,когда закончиться будут другие цены. Кстати не для рекламы,Коля с команды Бригада(Днепр) взял пару мешков конопли,так сравнил с CCMoore,говорит как с одного мешка, только везти дешевле,чем из Англии...
Производители,у которых есть еще конопля по старым ценам- семечка прошлогодняя,когда закончиться будут другие цены. Кстати не для рекламы,Коля с команды Бригада(Днепр) взял пару мешков конопли,так сравнил с CCMoore,говорит как с одного мешка, только везти дешевле,чем из Англии...
- тьома
- Ледар
- Контактна інформація:
який саммий маленький заказ вкылограмах і яка ціна єслі шо яб взяв кілограм 10
ГОЛОВНЕ НА РИБАЛЦІ НЕ РИБА А ЗАДОВОЛЕНЯ.
- istrebitel
- Перехожий
- Контактна інформація:
какая цена семечки конопли? когда будет???
В мене є ця конопля, брав мішок у Sazanichа, він може підтвердити. Можу 30кг продать 24 грн/кг в Рівному.
- MAXIMUS
- Бро
- Контактна інформація:
Чисто добровільна справа: забронював 3 мішки (3*35кг) коноплі по 25грн за кг + доставка. Собі залишаю 1 мішок. Мо кому треба. Конопля гуд - перевіряв в минулому сезоні - нарікань не було! Питання в ПП,даби не засмічувати тему!!!!
Такие семки никто еще не получал,я оставил их под фасовку в пакеты,я говорил,что для РКК можно выделить до 3-х мешков. Отходов практически нет.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей