Про сайт рівнефіш

Як реєструватися. Обговорення роботи. Ваші ідеї та побажання
Аватар користувача
stal1n
Бро
Бро
Повідомлень: 2162
З нами з: 19 березня 2008, 01:00
Хто: Карасятник
Звідки: Йорк
Контактна інформація:

Про сайт рівнефіш

Непрочитане повідомлення stal1n »

Вирішив написати кілька слів до наших користувачів
Спочатку факти:
1. У нас на даний момент 400-450 унікальних відвідувачів щодня і 5000-10000 переглядів сторінок. На сайті лише цільова аудиторія, адже показник відмов не перевищує 25% (це взагалі унікально)
2. Ми починали як тема на форумі побхо.ком.уа, потім перетворились на користувацьку карту в гуглі, потім бложик на блогспоті... Тепер маємо 1434 зареєстрованих користувачів, найцікавіших форум про рибалку на рівненщині і перші місця в пошукових системах про українську рибалку. Інші рівненські сайти й поряд не валялись(про рибалку).
3. Це не приносить грошей, все на чистому ентузіазмі

На цьому тижні сталась знакова подія, через рік після об'єднання з rybalka.rovno.ua ми об'єднались і з carp.rv.ua
Звичайно, що не все відбулось як по маслу. Було трохи кишок і крові, але все подолано :)
Найбільша небезпека тут та, що сходяться люди з різними поглядами та життєвими принципами. Всі ми різні, у кожного свої таргани в голові — це факт.
Навіщо ми об'єднуємось? Тому що ми маємо спільне хобі, це ловля риби. Ми займаємось вірним ділом, проводимо час на природі, виховуємо в собі почуття любові до рідного краю, вчимо своїх дітей любити природу і показуємо приклад іншим людям як можна легко отримувати насолоду від життя. Насолода в простих речах. Мало того, проявляється сама суть чоловічої природу — добувати здобич.
Зовсім не важливо яким саме способом: мікроджигом чи методним фідером. Головне, що це спілкування з природою. Першочергове це об'єднання через любов до чогось, а не проти чогось. Ну уявіть, собі для прикладу якихось нацистів, вони об'єднуються через спільну ненависть. Ми ж, рибалки, маємо пишатись тим, що живемо правильно. Потім не соромно буде внучку розказати про своє захоплення в молодості.

До чого я це все веду? Ми маємо тут дружити. Чим далі по життю, тим важче мати нових друзів. Уявіть, що об'єднання сайтів — це як весілля. Хочеш не хочеш, в доведеться підлаштовуватись під свою половинку. Йти на поступки заради спільного щастя.
Мені вкрай не приємно читати, коли двоє моїх дуже добрих знайомих починають лаятись між собою. Он вже долаялись два роки тому, що розколи рівненську федерацію риболовного спорту на три ворогуючі табори.
Будь ласка, давайте будемо толерантними один до одного. Ось є форум про спінінг, я там ні бельбеса не петрю, то ніколи туди не лізу і не вчу нікого як ловити. Якщо комусь не подобається те, що хтось випускає всю спійману рибу назад у воду, то хай собі так і буде. Тільки не треба іншим нав'язувати привселюдно свою думку. Це ж стосується і риболовів-спортсменів.
В минулому тут були добрячі перепалки, конфлікти і т.п. Віднині ми всі вкупі. Наша доля лише в наших руках, або рухаємось вперед, або товчемо тухлу воду в старій ступі. І взагалі: "Кто старое помянет — тому глаз вон."

мо хто не знає, звати мене Малафей Віктор і придумав цей сайт не я, а Ярослав Грабар. Він це все запрограмував і запустив у світ. Я лише нагенерував ідей і направляв його в потрібно русло. Він тут пише вкрай рідко, бо на відміну від мене він крутий технарь і йому ніколи. маленький експеремент: Славік, якщо ти це коли-небудь прочитаєш то напиши, що Вітя-молодець
Окремо хочу відзначити Тараса "kamennieshipy100" — це самий сильний рибалка, якого я коли-небудь знав. У нього свої життєві принципи і своєрідне ставлення до спортсменів. І з цим треба миритись, як я вже писав вище ми всі різні. Тарас мене багато, що навчив і зробив великий вклад в цей ресурс. Якщо я ще побачу, що його хтось буде ображати, не знаю що зроблю. Мабуть нічого :)
Сергій KYM — один з засновників "рубалки". Ми з ним по молодості добряче набили горшків, але то все пусте і жодного разу про те не згадали. Адже хобі то у нас спільне, і тепер спільно маємо найкращий рівненський сайт про рибалку.
Дмитро zerich — президент РКК. Надіюсь разом з ним ми запустимо кілька цікавих проектів, які (не побоюсь цього слова) взірвуть наш інтернет.
Андрій AndreyK дякую за багаторазову особисту допомогу та якісні звіти зі спінінгових рибалок
Юра MAXIMUS — просто позитивний мен
Андрій Горыныч дякую за прекрасні фото і душевні звіти по спінінгу

Вибачте кого не згадав, не хочу нагромаджувати цей й так затягнутий допис.
Кому цікаво ось мої плани на цей рік http://rivnefish.com/blog/2012/12/31/pr ... 2012-roku/

Поверніться на початок даного меседжу, гляньте на цифри. Ми вже зробили далеко за пазуху всіх відомих мені конкурентів в нашому регіоні. Дивлюсь правді в очі: крутіші за нас лише актів.львів.уа
Але вони крутіші лише одним: своїми користувачами, які пишуть унікальний контент.
Якщо ми хочемо, щоб нам тут було цікаво, затишно й добре, то перш за все ми повинні полюбити один одного і завжди підтримувати у всіх ситуаціях. Ну і звісно писати якісні звіти й цікаві дописи. Тоді тут будуть реєструватись нові люди, з новим баченням рибалки, зі своїми звітами і цікавою інформацією.

Адже ми - однодумці, а наша мета - щастя і бачення світу - у єднанні з природою.
Рибу потрібно ловити там, де вона є.
Рибу потрібно ловити тоді, коли вона клює.
Рибу потрібно ловити на те, що вона зараз хоче їсти.
Відповісти

Повернутись до “Сайт та форум, реєстрація”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей