Тут є невеличкий обман: виробник заміряє коліна у розібраному вигляді, тому коли розкладається вудка має довжину всього 3,5-3,6 метрів.
Цю вудку я подарував своєму сину(4 років малому) на минулий Новий Рік, але після кількох тестових рибалок мабуть доведеться купити таку ж саму чисто для себе!
Вудка просто бомбезна і свої гроші (120 грн) відробила вже на другій рибалці!
Тягнеш карася в 250 грам з річка як вертольота, боротьба з лящем до кілушки перетворюється на шоу!
Ловити навіть плотвичку - дуже приємно, вудка добре вяже рибу і передає колосальні відчуття на руку
Особисто я всіляко завжди всім рекомендував цю вудочку, для махової ловлі - саме то. Але ось останнім часом поначитувався в неті, що цей хантер не є межею всіх бажань. Направді хантер призначений суто для маленької риби, і у порівнянні з іншими вудками програє по вазі й надійності експлуатації.
Тому хочу запитати у форумчан поради: яку махову вудку вибрати? Бюджет значення особливого немає. Краще взагалі створити таку собі драбинку: в ціновій категорії до 100 грн треба купувати ось це, від 100 до 200 найкраща вудка така, від 200 до 400 — таке-то і так далі..
Також треба тут обговорити таку штукенцію як китовий вус.
Щоб цей пост не був таким сухим я дозволю собі додати пару фоток риб, виловлений саме на мій мах