stal1n писав:Люди, схаменіться! Чому ви всі радієте то?
В чому приколи платити 50 гривень? Що ви там ловити зібрались? Карасів з палець?
Хіба не краще спробувати розкусити ставочок в Зозові, чи підібрати ключик до Горині в районі Олександрії? А як щодо Омелянського торфовища?
Звичайно. Кожному своє - так було написано на воротах Бухенвальда. ©
Лесь
Непогоджусь з тобою девчому...
1) В чому приколи платити 50 гривень? Що ви там ловити зібрались? Карасів з палець?
- у Варковичах так само 50 грн. і ті самі пальці....смисл тоді ще платити за бензин, чи маршрутку ? Особисто для мене - то 20 хв. веліком... А ще....ну не все ж життя гонитись за трофеями ? Особисто для мене - рибалка це перш за все задоволення, від самого процесу, від того що ти дихаєш свіжим і відносно чистим повітрям, дивишся на воду, про щось думаєш, про щось навпаки забуваєш, і віриш - мені повіг ЩО там клюватиме, лапті чи шпроти
2) Хіба не краще спробувати розкусити ставочок в Зозові, чи підібрати ключик до Горині в районі Олександрії? А як щодо Омелянського торфовища?
- до Горині ще добратись треба

хіба у плав

загалом - Горинь то річка.....а тут став, погодься - різниця є. Хоч і платна

Але в той же час, поїхати на Горинь, також з пустими руками не поїдеш - мало що вийде те ж саме, якщо ще не більше. А те що щось впіймаєш - на ставку більша вірогідність ніж на річці. Принаймі для мене. Омелянське торфовище - згоден з тобою на всі 100%. Але знову ж "але"....якщо на шпроти під берегом - не питання. Якщо щось серйозніше, коропа - треба авто, човен, і пару відер всього "по цуть-цуть"
3) Звичайно. Кожному своє - так було написано на воротах Бухенвальда.
- від цих слів якось стало трішки не по собі, чесно...певно не варто, як на мене, використовувати цитати з таких місць... Там навіть слова несуть негативну, жахливу енергетику. "Таке" минуле має лишитись в минулому....і як чуму - його краще не ворушити, ні словом, ні, тим більше, ділом. ІМХО.