дешевші аналоги дорогих воблерів.
-
- Перехожий
- Контактна інформація:
дешевші аналоги дорогих воблерів.
Привіт всім , хотілосяб дізнатися , хто на практиці знаходив достойні заміни дорогих воблерів таких як : MEGABASS , Jackall, Rapala та ін ?
Кишеня не надто широка , і втрата воба в 200 грн підпорчує настрій ,як , приміром,минулої осені , рибалив на водосховищі Хмельницької АЕС, на Megabass Step Cat , то шось як взяло і пішло , то тільки його й бачили і це з самого початку риболовлі
зараз зацікавила модель Jackall Tiny Magallon , кажуть дуже добре грає, хотілосяб спробували ! але от тільки ціна 160 грн
чи є дешевші альтернативи таким приманкам? напишіть про ваші власні дослідження. можна привести в порівняння й інші бренди , які добре працюють по щуці та окуню. Буду вдячний всім !
Кишеня не надто широка , і втрата воба в 200 грн підпорчує настрій ,як , приміром,минулої осені , рибалив на водосховищі Хмельницької АЕС, на Megabass Step Cat , то шось як взяло і пішло , то тільки його й бачили і це з самого початку риболовлі
зараз зацікавила модель Jackall Tiny Magallon , кажуть дуже добре грає, хотілосяб спробували ! але от тільки ціна 160 грн
чи є дешевші альтернативи таким приманкам? напишіть про ваші власні дослідження. можна привести в порівняння й інші бренди , які добре працюють по щуці та окуню. Буду вдячний всім !
Когось цікавить чи є у воді мікроби , менеж цікавить чи є у ній риба ))
-
- Боєць
- Контактна інформація:
Re: дешевші аналоги дорогих воблерів.
Зверни увагу,на KOSADAKA. Воблери бюджетні та уловисті,
Kosadaka Cord-R XScawa1985 писав: зараз зацікавила модель Jackall Tiny Magallon , кажуть дуже добре грає, хотілосяб спробували ! але от тільки ціна 160 грн
чи є дешевші альтернативи таким приманкам?
Взагалі Kosadaka і є тією альтернативою таким приманкам ... там і Megabass і ZipBaits
-
- Боєць
- Контактна інформація:
-
- Перехожий
- Контактна інформація:
про Косадаку чув, пройшовся по декількох інет - магазинах , ціна і справді , значно нижча ! ну щож буду пробувати ))
- Рома
- Рідненький
- Контактна інформація:
І не забуться відписатися про результатиcawa1985 писав:.....ну щож буду пробувати ))
-
- Перехожий
- Контактна інформація:
спробую Косадаку, як вона поведе себе в наших місцях ! про результати відпишусь
- NazarKO
- Ледар
- Телефон: 0973091926
- Контактна інформація:
Натрапив в неті на воблери Tsuribito японайський бренд який кліпається в Китаї теж багато копій,але трішки якісніші ніж Kosadaka, в них не тільки скопійована форма та колір а й магнітна система і остальні модні примочки.фурнітура там теж краща ніж Kosadaka.Я прикупив десяток буду пробувати,кажуть що хороші..........
-
- Боєць
- Контактна інформація:
Трішки доповню, в вобах KOSADAKA теж присутні магнітні та шумові приколи як і в оригіналахNazarKO писав:Натрапив в неті на воблери Tsuribito японайський бренд який кліпається в Китаї теж багато копій,але трішки якісніші ніж Kosadaka, в них не тільки скопійована форма та колір а й магнітна система і остальні модні примочки.фурнітура там теж краща ніж Kosadaka.Я прикупив десяток буду пробувати,кажуть що хороші.........
і ще серіі INBORN 75, MIRAGE та META ну дуже відмінно розлевлені особисто.
- NazarKO
- Ледар
- Контактна інформація:
to vdala rybalka :
Неспорю.Але читав дуже бато відкликів про те що всередині вобів шарикі розбивають пластмасу і починають западати від чого страждає баланс самого воблера.При-чому це спостерігають в топових моделях а саме міраж та іон
Мету та Інборн теж розловив Міраж поки мовчить.
Неспорю.Але читав дуже бато відкликів про те що всередині вобів шарикі розбивають пластмасу і починають западати від чого страждає баланс самого воблера.При-чому це спостерігають в топових моделях а саме міраж та іон
Мету та Інборн теж розловив Міраж поки мовчить.
-
- Боєць
- Контактна інформація:
Так не хто не каже, що не має не доліків
Але топити KOSADAKA на багато легше на душі, чим MEGABASS чи ZIP BAITS.
Тай рибка ловиться добре,
Але топити KOSADAKA на багато легше на душі, чим MEGABASS чи ZIP BAITS.
Тай рибка ловиться добре,
- NazarKO
- Ледар
- Контактна інформація:
Та да але краще не топити,доречі хтось використовує відбійники при зацепах є від них якийсь толк?
как то почитав отзывы на воблер уа сложилось мнение что косадака так поинтереснее чем Tsuribito .. Да и особо много "аналогов" я не вижу .. Назар скажи пару моделей - "оригинал - аналог Tsuribito" ?!
- NazarKO
- Ледар
- Контактна інформація:
Оригинал: Tsuribito:
1.Jakson Dead Float - Tsuribito Dead minnow
2.Jackall Giron i Baby Giron- TSURIBITO PIKE HUNTER
3.Jackall Tiny Magallon - TSURIBITO PIKE STRIKE и так далее...
Я все закуплял на рыбацком дворике там часто проходят акции, цена реально смешная в цену косадаки бывает.Для примера на воблер уа TSURIBITO PIKE HUNTER стоит порядка 100грн а здесь я умудрился хапнуть за 76грн вообщем на этом не остановился и оставил на сайте более 1 тыс.грн,но по моим подсчетам сэкономил около 400грн.
Да по отзывам косадака поярче но это логично TSURIBITO дороже порядка на 20грн а все равно не оригинал вот и покупает множество косадаку.Но скажу так, даже качество покраски и фурнитура у TSURIBITO не хуже оригиналов.
1.Jakson Dead Float - Tsuribito Dead minnow
2.Jackall Giron i Baby Giron- TSURIBITO PIKE HUNTER
3.Jackall Tiny Magallon - TSURIBITO PIKE STRIKE и так далее...
Я все закуплял на рыбацком дворике там часто проходят акции, цена реально смешная в цену косадаки бывает.Для примера на воблер уа TSURIBITO PIKE HUNTER стоит порядка 100грн а здесь я умудрился хапнуть за 76грн вообщем на этом не остановился и оставил на сайте более 1 тыс.грн,но по моим подсчетам сэкономил около 400грн.
Да по отзывам косадака поярче но это логично TSURIBITO дороже порядка на 20грн а все равно не оригинал вот и покупает множество косадаку.Но скажу так, даже качество покраски и фурнитура у TSURIBITO не хуже оригиналов.
-
- Боєць
- Контактна інформація:
Назаре маленька поправочка. в ION просто шумові шарики, а в MASCOTI і є той магнітний прикол який з часом виходить з ладу . Але читав як люди лікують цю хворбу і ловлять успішно далі.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей