оз.БАСІВКУТСЬКЕ

Звіти про спінінгову рибалку. Вісті з водойм
Tolik
Дослідник
Телефон: 0671234567
Контактна інформація:

Re: оз.БАСІВКУТСЬКЕ

Непрочитане повідомлення Tolik »

10.04
Дядько був 08.04 на Басовому Куті та попав на "конкретний" жор окуня!
Виловив дуже багато, але в результаті залишив два "горбача" по півкіло (550гр.) та пару по 350грам!
От і я вирішив повторити його подвиг!
Рибалка видалася досить спонтанною, і вже біля 14.30 я з батьком та дядьком на НД!
Пару закидань, і крім зілля нема нічого!
Приймаємо рішення переходити відразу на ту точку де позавчора брали "горбалі"!
Знаходиться це за мостом направо (за понтоном) за городами праворуч!
В хід відразу полетів мікроджиг(1,5г.), але так як вітер був в обличчя,
то ніякої проводки провести не вдалося! Дядько виловлює першого окуня на грамів 200!
Забігаючи на перед скажу, що всі окуні були піймані ЛИШЕ на світло-фіолетовий дюймовий віброхвост "Предатор", та з однієї точки (так як вона була єдина де без чоботів ми могли пройти, та немає зілля)
Трішки зміщаюся до нього, ставлю джигголівку 3 гр. та на першій равномірній проводці бере непоганий окунець!
Настрій підвищується та вітер вщухає, а це не може не радувати!
Окунь брав дуже жадно, жор всеж-таки як ніяк!
В останню годину почав попадатися крупніший окунь! І тільки поставивши ще крупнішого віброхвостика заробляю
потужний удар півкілограмового окуня, ну це взагалі кайф!!!
Риба була стайна, і клювала з перервою в пів-години!
Стайка підійшла і пару окунів є і так тривало поки не зайшло сонце!
Потім кльов як відрубало!Зловлені окуні всі були з пустими пузами!
Жалко що немає фотіка(((
Як результат - чудово проведений час, та Басівкутський окунь на сковороді!

PS. На мою думку жор триватиме ще не довго так, що вперед!

Доречі спостерігається клювання на оранжевий та малиновий колір віброхвостів, виходячи з рибалки на вихідних на Басіку! :)
Vob Ler
Місцевий
Телефон: 0679200934
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Vob Ler »

Сегодня удалось выскочить на пару часиков на озеро :ya_hoo_oo: .Как результат под мостом обнаружил активно кормящегося окуня
ЗображенняЗображенняЗображення. Кормился то он красиво, да вот клевать не спешил. Перешёл за мост, на двух граммах словил парочку. Думал щас порву его, достал твистера"секретные", а он малька гонит а твистер не берёт. Поменял цвета четыре пока заработал стабильные поклёвки(и то ненадолго).Ближе к восьми начал клевать под стеной, но очень осторожно. И постоянно чуствовал что кто -то бьёт по приманке, одного таки подловил( на подьёме сорвался), весу в нём было грамм5 :a_g_a: было штук семь сходов рыбки покрупнее(поднимал прямо над стеной). Вобщем окунь гуляет, удовольствие получил, рыбку половил.
П.С.:Рыбаки были, клевало не у всех. :men:
Vob Ler
Місцевий
Телефон: 0679200934
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Vob Ler »

Вечером14.05. пошёл на озеро показать спиннинг человеку который собирался его купить.(он так и не пришёл). Попутно вяз свой микроджиг и в ожидании начал ловить окуня. Клевал окунь ещё хуже чем в прошлый раз. ::yaz-yk: . Красиво гонял малька но напроч отказывался от твистера. Подошёл рыболов по имени Алескандр, поинтересоваться что ловится и остался рыбачить рядом(в такой-то клёв двоём веселее :-) ). Он решил попробовать ловить воблером(бомберА3см). Через несколько минут достал окуня. Признаюсь давно хотел заставить басовкутского окуня клевать на воблер, но это у меня не получалось :smu:sche_nie: . Решив что это случайность остался верен микроджигу, но через пару минут Саша достаёт второго(правда над плитой он сорвался) :du_el: 2:0 не в мою пользу :du_ma_et: . меняю цвета твистеров и ловлю первого зачётного окушка :ya_hoo_oo: 2:1. Расчехляю второй спиннинг, цепляю Л-миноу33 и ловлю твичингом второго :ya_hoo_oo: . Ура! всё таки клюёт он на воблера!!! :dan_ser: На этом и закончили(Саше уехал ) да и я с чуством удовлетворения пошёл домой :jn_pu_sk: .

Утро 5,17.
Чевой-то не спится. Дайка я думаю пойду проверю утреннюю зорьку. 5,50 я уже на мосту. Не спеша расчехляю два спиннинга(КФМДж и Микадо Компетишен). Снасть: шнур 0,12 СЭБ, поводок - кусок монолески 0,18(последний поводок флюра оторвал вечером), 2г чебураха и дюймовый твистер Релакс на простом сальмовском крючке. Где-то минут двадцать никаких поклёвок, ни удара и окуня не видно. Взял снасть с воблером, поигрался - ничего. Опять Микруха и тут под ближней бровкой, на подъёме бац! И попёрло...Фрикцион скрипит, ну думаю окунь, кило не меньше :sh_ok: гуляет себе вдоль берега, но нет рывков, подёргиваний(думаю большие окуни не дёргаются :-) ) Потягала рыбка и начала вроде сдаваться, чуток к берегу подвожу, а она не идёт - хрусь и попёрла на глубину. Вокруг ни души, только на том берегу пара человек и помочь то некому, а самому думаю по плитам с моей ногой как скакать? Ослабил на два щелчка фрикцион и думаю пускай умается. Не знаю сколько времени прошло(минут 5-7) подошла рыбка ближе и я увидел золотистый, широкий бок. Карп! Появился мандраж(карпов я не ловил на спиннинг), блин, осторожно спускаюсь по плите к урезу воды, и потихоньку подвожу рыбу к берегу. Дал вдохнуть воздуха и ещё контрольный :hi_hi_hi: , вроде затих подвожу к плите и... Есть!!.Карпик в руках :dan_ser: :ya_hoo_oo: :ti_pa: . Крючок чётко в углу рта :co_ol:
Дальше фотосессия, полчаса тремора в руках. Дома взвесил 1,280кг :)-(:
ЗображенняЗображенняЗображення
Дождался выхода окуня, взял три штучки и довольный побрёл домой.
П.С.: Каждый раз Басовкут удивляет меня всё больше и больше!!! :-ok-: Слава рыбалке! Всем НХНЧ!!!
Горыныч
Рідненький
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Горыныч »

Vob Ler писав:П.С.: Каждый раз Басовкут удивляет меня всё больше и больше!!! :-ok-: Слава рыбалке!
Какой же ты молодец Юра, совершенствуешься гиганскими шагами! :co_ol: Поздравляю с окарпиванием на джиг :ya_hoo_oo: !
Улыбайтесь, господа! Во весь улыбальник улыбайтесь :)))) ...
Igor09
Дослідник
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Igor09 »

Vob Ler писав: Карп!
Даа... :du_ma_et: :sh_ok: Рибка нічого так-карп на джиг-це щось! :co_ol: Хто б міг подумать? СУПЕР :bra_vo:
Flagman
Carpfisher
Телефон: 11111111
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Flagman »

Це дійсно круто!!! : :bra_vo: :bra_vo: :bra_vo: : Басік дивує все більще і більше!!! :bra_vo: :bra_vo: :bra_vo:
Рыбалка - это не увлечение, а искусство!В котором каждый рыбак по-своему МАСТЕР, со своими секретами и загадками!!!!
Igor09
Дослідник
Контактна інформація:

Всім привіт. Вчора підвечір був на озері. Ціль рибалкі-окунь. Ідучи на зупинку потрапив під дощ і це трохи пригнітило :ze_va_et: , але прибувши на місце дощ потрохі стихав і закінчився, що підняло настрій. Ідучи від пляжу вздовж берега ловити неможливо так як постійні зацепи за рослинність, яка дуже розрослась. Згодом було вибрано непогане місце для лову, де відбувся зацеп і обрив приманкі. Але (я приїхав не сам) у мого колегі засікся непоганий окунець, що дуже порадувало. І ось і в мене УДАР!!! спінінг гнеться, відіграє ривкі рибкі ііі......... матросік в мене в руках :ya_hoo_oo: .(Доречі, це мій перший Басівкутський окунь) Ну а далі фотосесія... ЗображенняЗображення Пізніше було виловлено близько 10 окунців меншого розміру, але не мною. І збираючись додому останні заброси і на другому кінці лєскі окунь бореться зі мною і перемагає цю бородьбу, бо сходить з крючка.
Ось вся риба яка була забрана додому Зображення

P.S Це не вся яку було впіймано, оскільки менших окунців було відпущено-хай ще підростуть :ni_zia:
Igor09
Дослідник
Контактна інформація:

І знову я був на Басовкуті. Це було вчора. Ловив окуня на твістери, у вечорі. Чомусь брав тількі на салатові, на найменші.
Зображення
KYM
Бро
Телефон: 067-360-88-01
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення KYM »

Вчора 31.05.2010 р. разом з Юрою Vob_ler та Вітьою були біля мосту на Басівкуті.
Приїхали близько 19-00 (може 18-30 не скажу) і почали кучкуватися в куточку, як то кажуть.
На 4-5-й проводці підсів окунець грамів 90-100, о-це, думаю, нащупав... :ne_ne_ne:
За вечор міняв до десяти разів монтажі, чепляв грузголовки від 1 гр до 8-ми. То він бере під ногами, то на викиді, то по середині. Скоріше всього завдяки атмосферному тиску кльов був не дуже приємно-цікавий - покусування хвостика приманки, притискання,а також шкільний прийом : "атака-шухер-втікаю", при якому какунєц дзьобав приманку і відразу втікав, таке враження, що він грався з нами.
В районі 21-ї години почався массовий психоз окуня (не крупного). То тут то там він гнав мілкого малька але брати запропоновані йому в тому місці приманки він не хотів. Часом атакував але дуже мілкий. Думаю марно ми повелися на цей трюк полосатого :ni_zia: .
Юра дещо пристосувався в цей момент та встиг хапнути 3-4 окунці, ми ж з Вітьком лише грали в "три богатиря" :hi_hi_hi: .
В загальному взяли по 3-4 хвости і то випрошували.
Спілкувався з Миколою Свіриком сьогодні - говорить, що така тема по окуню зараз практично по всій водоймі.
Що ж будемо чекати.
Усім НХНЧ!
Не учи рыбу плавать!
Igor09
Дослідник
Контактна інформація:

artcool писав:Хтось має інформацію про таку справу??? :sh_ok: :sh_ok: :sh_ok:
Зображення
Треба про це дізнатись, бо якщо це правда... то це вже взагалі :sh_ok: :ps_ih: !!! Такого я неочікував :ne_ne_ne: , аби ще там риба ловилась, як "у чорних камнів" а то... Деруть гроші за все що можна. Це ще платить гроші за ловлю на рідному Басіку??? :za_da_va_la: Скоро будемо платити за те щоб там просто поседіти.
Россо-Неро
Козак
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Россо-Неро »

Igor09 писав:
artcool писав:Хтось має інформацію про таку справу??? :sh_ok: :sh_ok: :sh_ok:
Зображення
Треба про це дізнатись, бо якщо це правда... то це вже взагалі :sh_ok: :ps_ih: !!! Такого я неочікував :ne_ne_ne: , аби ще там риба ловилась, як "у чорних камнів" а то... Деруть гроші за все що можна. Це ще платить гроші за ловлю на рідному Басіку??? :za_da_va_la: Скоро будемо платити за те щоб там просто поседіти.
Наш здолбунівський Старомильск давним давно також офіційно платний. І, наскільки я знаю, маючі відловочну карту Старомильска, можна успішно ловити в РІвному. І навпаки.
Внесок - 100 грн на сезон. Пільги - прокат човна 8 грн в день. Для всіх інших - 10 грн за годину.
НІчого страшного в цій табличці немає)))))). Просто нагадують про членськи внески для членів спілки УТМР. А простих рибаків які ловлять "раз на тиждень" ганять ніхто не збирається. По крайній мірі у нас в Здолбунові я давно не бачів щоб ходили по ставу і продавали квитки......дуже давно....
Igor09
Дослідник
Контактна інформація:

Россо-Неро писав: Внесок - 100 грн на сезон. Пільги - прокат човна 8 грн в день. Для всіх інших - 10 грн за годину.
100грн на сезон- ще може бути. І прокат човна за 8грн в день- це супер
А простих рибаків які ловлять "раз на тиждень" ганять ніхто не збирається. По крайній мірі у нас в Здолбунові я давно не бачів щоб ходили по ставу і продавали квитки......дуже давно....
Я якраз той рибак що ловлю "раз на тиждень", тому платить не дуже хтілося б на цій водоймі. Просто обідно, часом просто хочеться поседіти біля води з вудкою, відпочити, помилуватись природою, а тут: "а що це ти тут робиш? Плати гроші!!!"
Востаннє редагувалось 03 червня 2010, 18:36 користувачем Igor09, всього редагувалось 1 раз.
kurs
Нуб
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення kurs »

Цього року внесок 200 грн. Також думаю що перебор. Но заплатив так як і на Старомильську і на БК рибалю регулярно. Сумніваюсь що хтось буде ходити по берегу БК і збирати "мзду". Діє така відловочна при наявності членського квитка УТМР на всіх УТМР-овських водоймах(БК, Старомильськ, Хрінницьке вдсх...).
Россо-Неро
Козак
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Россо-Неро »

В квітні платив цього року внесок 100 грн. ніяких не 200.
це може якщо перший раз, то вступні платиш, внески, за бланк....і то наврядчи 200 набіжить
volf123
Ледар
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення volf123 »

добрий вечір!!! Також відвідую досить часто рідний БК і після останньої риболовлі помітив, що заліковий окунь який клював на протязі 1-2 тижнів на даний час навіть не звертає уваги на мкдж, але його дітки :-) тільки те й роблять що гризуть хвости в 3/4!! Під час риболовлі за вербами було зловлено і амністовано 12 "діток" тат і мам видно не було!!!
Отож хай рве!!!!
НХНЧ!!!
Відповісти

Повернутись до “Звіти”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей