http://rivnefish.com/lakes/grushvicya/
якщо хтось може доповнити цю інформацію, wellcome!

Вікторе, що за ціни??? Виправляй!Або копай від мене і до забору300 грн до 1 кг, карась від 50 гр до 1кг, товстолоб від 500 грн до 1 кг
вони там є, але їх мало хто бачив...переховуються. А ми чекаємо на звіти та на фото із кілоГРамовими карасями.stal1n писав:кілограмовим карасем
а кліпсованих великих карасів там немає випадком?shalun_99 писав:вони там є, але їх мало хто бачив...переховуються. А ми чекаємо на звіти та на фото із кілоГРамовими карасями.stal1n писав:кілограмовим карасем![]()
Передбачаю, що більше ніж на долоню - фіг побачимо
і до кожного з них примотана купюра в 1000грнDerSieger писав:а кліпсованих великих карасів там немає випадком?shalun_99 писав:вони там є, але їх мало хто бачив...переховуються. А ми чекаємо на звіти та на фото із кілоГРамовими карасями.stal1n писав:кілограмовим карасем![]()
Передбачаю, що більше ніж на долоню - фіг побачимо
© KostyaВ неділю, сьогодні, як і було заплановано, провели тестування водойми в Грушвиці.
То ж, прибув на водойму о пів на восьму, пробив дно, винайшов чистий від водоростів п`ятачок на відстані в 25-30 метрів, та закидав його прикормкою (хорошою, від Сенсас). Повідки були нав’язані до 0,12мм, по 50 см. Основа шнур, вудки хороші, які дозволяли мені раніше виводити коропів до 1,2 кг(більші не попадалися), без особливої гри фрикціоном. Закидаю та ловлю, година – клювань немає. Колега з ліва, на снасть без годівниці витягує один за одним карасиків, на долоню, а у мене нуль! Розкладую другий фідер, класом хєві 13`, знайшов інше місце, трошки ближче, чисте від трави без мулу – мрія! Не закормлюю масово (прикормка коропова, на основі риб`ячого борошна, від ВДЕ) – теж нуль!Насилу вимучив два карасика, грамів по 30ть. Відчуваю, потрібно щось змінювати, змінюю дистанцію 12-15 метрів від берегу і на один з фідерів пішли клювання з обривами повідків, всього обірвав чотири, але коли змінив повідок на 0,15, та виловив те що обривало (коропець на 150грамів), зрозумів, короп клює, та відразу заплутує в зіллі, я підсікаю та бачу обрив, думаю що там «закілушка».
За весь час зловив 6 чи 7 рибов, два коропці, все інше карасики, загальна вага десь грамамів на 300-350, не більше.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей