РОКЕТ-БЕЛІБЕРДА

Розмови про те шо не входить в інші форуми
Правила форуму
Перше, воно і останнє

1. Дописувач форуму повинен дотримуватися норм поведінки в цивілізованому громадському місті. Не хамити. Не смітити

Забороняється вживати слово "Брєд"
ttearjerker
Повідомлень: 1032
З нами з: 16 вересня 2010, 00:57
Звідки: Рівне
Контактна інформація:

РОКЕТ-БЕЛІБЕРДА

Непрочитане повідомлення ttearjerker »

Створив цю тему саме в цьому розділі тому що вважаю,що ніякої інформативності по темі "карпфішінгу" вона не несе,хоча безпосередньо з ним зв"язана. Повернувшись з Кубку Львова 2013 спостерігаю на паралельно діючому Рівненському риболовному ресурсі до цього ж федеративному нову перепалку форумчан на рахунок способів закидання на доволі серйозні відстані оснасток і прикормочних ракет відомими в Рівному експертами Рокет-школи. Так як на федеративному сайті я забанений і не маю бажання реєструватись під чужим ніком і з чужого комп"ютера, оскільки привик відповідати за свої слова і ніякого маскування не потребую. Діяльність цієї школи нічого крім усмішки в мене не викликало,але не так давно я побачив на Харківському сайті оголошення на продаж карпових вудлищ з посиланням на відстані відомих тестерів Дока і Флагмана. Тобто хтось хто планує купити бюджетки цієї фірми буде купляти в надії що ними дійсно можна буде перекривати описані дистанції,а потім виявиться що це просто викинуті на вітер гроші із-за некомпетентності двох самозванців слова котрих не варті ломаного гроша.
Юрій Тарасюк(Doc) і Саша Холод( Flagman) користь від Вашої діяльності я звичайно бачу,але лише в тому ,що чим більше людей Ви навчите ловити на свої поводки ,і на своїх відстанях ,і по Вашій тактиці тим більше карпів на Рівненщині мають шанс не попасти в холодильники до Вас і Ваших учнів. РОКЕТ -досить відома Українська торгова марка карпового харчування і багато спотсменів використовують її в своїх програмах на змаганнях, тому закликаю Вас не компроментуйте ЇЇ своєю безвідповідальною діяльністю. Риболовний спорт Рівненщини переживає ітак не найкращі часи і публікувати такий безвідповідальний флуд на інтернет ресурсі з спортивним напрямком це просто смішно,а в деяких випадках і страшно. Особисто мене дивує пасивна позиція як,Щевича І.П.-голови РОФРС(напевно боїться, що забанять і не буде можливості інформувати про нові акції в магазині "Флагман" і Брагіна В.В.-оскільки рано чи пізно скандал з" Рокетом" таки буде ,а спростовувати цей флуд прийдеться йому як керівнику карпового напрямку РОФРС
З повагою Тарас (Вдала рибалка)
Чтобы победить искушение, ему надо поддаться. О.Уайлд
Рівненський Карповий Клуб
Аватар користувача
MAXIMUS
Бро
Бро
Повідомлень: 1710
З нами з: 14 березня 2009, 01:00
Звідки: http://rivnefish.com/rcc/
Контактна інформація:

Re: РОКЕТ-БЕЛІБЕРДА

Непрочитане повідомлення MAXIMUS »

Ну Тарас чому ти так зразу! Нам на змаганнях було дуже цікаво почитати спор про закидання спомба на 140 метрів - нам би дуже хотілося це зробити, але чомусь не вдавалося - можливо у нас просто не було того чудо-спода??? А так би ми закормили на 140 - ловили б на 150 метрах і тоді точно відрвалися б від решти , бо всі ловили максимум на 130 метрах :-) :-) :-)
Просто мені дуже цікаво,що буде далі спочатку короп на око кіль 6 важить 9кг, далі спомб летить на 140 метрів - потім будуть ловити на 200метровій дистанції як мінімум))))
Аватар користувача
DimonSp87
Дослідник
Дослідник
Повідомлень: 62
З нами з: 17 квітня 2011, 21:48
Контактна інформація:

Re: РОКЕТ-БЕЛІБЕРДА

Непрочитане повідомлення DimonSp87 »

Юра ти трішки помиляєшся, Ви кидали спомб на 128 м тому що я через google maps виміряв Вашу дальність польоту спомбу. Я також вже забанений на федеративному стайті, але мені не дали навіть одного попередження і забанили без пояснення. Ось наприклад на нормальному такому сайті як HARP спочатку дають попередження а потім БАН. Одна людина в нас в Рівному (не буду казати хто) пояснила мені що я не гарно писав, а саме єхидно ставив смайли і тим ніби підколював. А ось гляньте повідомлення ректора РОКЕТ ШКОЛИ, експерта Rocket baits Doc (Тарасюка Юрія)


Re: ROCKET-ШКОЛА. Семінари

Doc » 21 травня 2013, 21:45
Шановні спортсмени! :-) Запам'ятайте раз і на завжди та передайте один одному!!! Особисто я нікому нічого доводити не збираюся!!! :-) Карпфішинг для мене хоббі!!! :hi_hi_hi: І займаюсь я ним для отримання задоволення, а не для досягнення спортивних результатів, високих місць, заробляння грошей чи, щоб бути крутіше сусіда ;;-))) ;;-))) ;;-))) ! Мені смішно читати ваші істеричні повідомлення! :-) Вам смішно читати наші?!! :ololo: Так і не читайте! У вас є свій форум :men: , свій "клюб" :-) , свої бронзові призери :men: і т.д. Тобто у вас є всі можливості організувати та проводити свою школу!!! Чому ж за 2,5 роки свого існування ви так цього і не зробили??? :sh_ok: Ми нікому свої знання та погляди не нав'язуємо! Разом з тим, ми відкриті (на відміну від багатьох спортсменів ) до спілкування і якщо ЛЮДИНА питає поради - ми, в силу своїх можливостей, намагаємося допомогти. Але я не збираюся вступати з вами в дискусію і наполегливо раджу її припинити вам (останніх 5 слів розцінюйте, як попередження від модератора)!!!
Аватар користувача
MAXIMUS
Бро
Бро
Повідомлень: 1710
З нами з: 14 березня 2009, 01:00
Звідки: http://rivnefish.com/rcc/
Контактна інформація:

Re: РОКЕТ-БЕЛІБЕРДА

Непрочитане повідомлення MAXIMUS »

Щойно говорив з членом президії РОФРС Черпаком Олександром (Щевич І.П не взяв трубку) - і прийняли рішення провести збори,де були б присутні члени РКК, президія РОФРС, і представники коропового напрямку РОФРС і запрошенні гості консультанти Рокет - Школи Юрій Тарасюк і Олександр Холод. Питаня які плануємо вирішити:
- де посвідчення КМС учасникам команди СкольМакс, яка вже півроку тому зайняла 3-тє призове місце на ЧУ по спортивній ловлі коропа!
- чому виключили з РОФРС Дмитра Таргонського учасника команди СкольМакс - бронзового призера чемпіоната України
- чому консультанти Рокет - Школи надають неправдиву інформацію про свої здобутки на Федеративному сайті, хоча самі не являються членами федерації і до карпфішінгу не мають жодного відношення - так як навіть з водойми в селі КУстин,яка була федеративною, грузили карпа в багажник - що суперечить правилу "Впіймав - Відпусти!"
- як далі співпрацювати цим двум організаціям і форумам - РКК І РОФРС
- чому 80% членів РКК забанені на федеративному форумі, в тому числі і я, людина яка є членом федерації і принесла їй бронзову нагороду на ЧУ, а забанений карпоїдом Доком(не членом федерації), який навчає людей як робити монтажі,що травмують рибу!!!!
- і багато-багато інших питань
П.С. Якщо дані збори відбудться - наявність всіх членів РКК обовязкова!!!
Аватар користувача
shalun_99
Повідомлень: 1614
З нами з: 12 квітня 2010, 20:08
Контактна інформація:

Re: РОКЕТ-БЕЛІБЕРДА

Непрочитане повідомлення shalun_99 »

Нарешті...достукались.
Вже давно спостерігаю за двома форумчанами - doc та flagman. І нажаль, або на радість, дані люди сприяють занепаду коропового руху. Чому на радість - їхня обізнаність зводиться до перегляду фільмів та нагуглювання інформації. Так, це все класно. Хлопці тицяють по клаві та вглядаються в монітори. Подейкують, що коропці їм дуже смакують. Але як показує практика цього нажаль, замало для того щоб стати в спаринг з коропом. І окрім того щоб стати в спаринг, потрібно мати неабиякий багаж знань(практичних), щоб вийти з бою переможцем. Можливо трішки взята не така аналогія, пробачте. Також було дивно спостерігати за хлопцями, які вже навіть і створили команду. Та на Російському форумі розповідали, що вони такі сильні карпятники та мають свою команду. А на форумі РОФРС спростування - "мовляв, ми не спортсмени. Ми так просто докфлаг". Ну почали якісь статті писати...Взагалі наступив в мене повний ступор. Як так, інколи після зимової сплячки забуваєш як лідкор звязати, а тут таке дійство. І знову облом! Хлопці статті ВКРАЛИ та переклали! Відійду від даних, двох елементів суперечки та повернусь на декілька років назад.
Завжди було цікаво подивитись на людей, які бачили як відпускається короп. Не в мішок і не в садок. Назад у водойму. В багатьох це викликає ступор. Ще в когось усмішку. В свій час і мої улови лягали на пательню. Але прийшов момент, коли я зрозумів, що - досить. Потрібно сприяти збереженню коропа у водоймах. Цікавіше проводити час на риболовлі задля спортивного інтересу.
Через певні непорозуміння з РОФРС, розвиток пішов у напрямку створення окремої ланки. І був створений неофіційний РКК. Вже на момент нотаріальної реєстрації в 2011р. в клубі було понад 10 чол. У витоках цього напряму є бронзові призери ЧУ з ловлі коропа Таргонський Дмитро та Сидорчук Юрій. Також є команди, що неодноразово займали призові місця на змаганнях. Є молоді команди, які вже теж відчували смак перемоги. Всі наші одноклубники, мають досвід в карпфішингу. Але зважаючи на все те, що є в нас за плечима(теоретичний та практичний багаж). Ніхто не наважиться написати таку АХІНЕЮ, яку пишуть два НЕ СПОРТСМЕНА на форумі РОФРС.
Найбільше дивує політика федерації. Як мавпочки - нічого не бачу - нічого не чую - нічого не скажу. Один тільки Брагін Василь Валерійович зреагував на дане безчинство.
Я вважаю, що збори спільні підуть тільки на користь. Завчасно хочу попередити керівництво РОФРС - запасіться валеріаною.
Потрібно вирішити в 2013 році - РОФРС та РКК живуть окремо? Чи спільно розвиваємо короповий напрямок в області. І не просто розвиваємо, а примножуємо наші ряди!
ПиСи
Іван Павлович, збори зробіть без "тушок" та без "ліц пріблєжонних".
Аватар користувача
DerSieger
Бро
Бро
Повідомлень: 1583
З нами з: 06 лютого 2008, 01:00
Звідки: Рівне
Контактна інформація:

Re: РОКЕТ-БЕЛІБЕРДА

Непрочитане повідомлення DerSieger »

до цього вже давно йшло, шо ці два клоуни самі себе загонять в ганьбу. вже сміється з них пів україни, яка більш-менш має відношення до карпфішингу. чого вартий тільки той факт, що вони реєструються на федеративному форумі під різними ніками і самі собі дякують і хлопають))) посміховисько)))
Зображення
"...Да не коснётся вас своею поганой метлой танцующий бес, бес паники!"
Рівненський Карповий Клуб
Аватар користувача
Igor UZ
Абориген
Абориген
Повідомлень: 137
З нами з: 09 березня 2011, 19:22
Звідки: Ужгород
Контактна інформація:

Re: РОКЕТ-БЕЛІБЕРДА

Непрочитане повідомлення Igor UZ »

Ну чому ви так жорстко, вони нам на Кубку Львова, на другу чи третю ніч, дуже підняли настрій та додали мотивації, ми "вперлися" і почали спомбитися на 150м, правда по гуглу, але ж на 150-ти! :-)
Аватар користувача
shalun_99
Повідомлень: 1614
З нами з: 12 квітня 2010, 20:08
Контактна інформація:

Re: РОКЕТ-БЕЛІБЕРДА

Непрочитане повідомлення shalun_99 »

Ігор, я розумію, що посміятись можна. Сміялись із тих копіпастів. Сміялись з розповідей про суперповідки. Але коли хлопчина з піною доказує, що Юра кидає ракету на 120-140м - це вже лякає. Уяви наскільки люди ведуться на ті розповіді! Але кульмінація - вимірювання відстанні через гуглмепс!
Як вже і писав Юра, добре, що такі неуки вчать людей - коропи ціліші будуть. Але з іншого боку - такими казками і охоту від рибалки можна відбити. А тим паче від коропової рибалки.
Жорсткість мали проявити люди, які дозволяють на свому форумі таке розписувати. І мали це присікти вже давно. Але бачу, що той "тіам" - сам себе покарав. Хоча як на мене, дати тим хлопакам закліпсованого прута і три спроби на закидання. Зняти все на відео. І відпустити назад в Шумськ, най бавляться.
ПиСи
Куди Бугай дивився? Які млять експерти ;;-))) Якої школи? Юра Тарасюк, в тебе манія. Але яка??? Дізнаємось після зборів.
Аватар користувача
Igor UZ
Абориген
Абориген
Повідомлень: 137
З нами з: 09 березня 2011, 19:22
Звідки: Ужгород
Контактна інформація:

Re: РОКЕТ-БЕЛІБЕРДА

Непрочитане повідомлення Igor UZ »

Нічого, час все розставить на свої місця, для нього немає авторитетів.
Аватар користувача
MAXIMUS
Бро
Бро
Повідомлень: 1710
З нами з: 14 березня 2009, 01:00
Звідки: http://rivnefish.com/rcc/
Контактна інформація:

Re: РОКЕТ-БЕЛІБЕРДА

Непрочитане повідомлення MAXIMUS »

Igor UZ писав:Нічого, час все розставить на свої місця, для нього немає авторитетів.
Ігор, я авторитет по задростству - хіба ні??? Де моя полуниця)))))))))))
Аватар користувача
DerSieger
Бро
Бро
Повідомлень: 1583
З нами з: 06 лютого 2008, 01:00
Звідки: Рівне
Контактна інформація:

Re: РОКЕТ-БЕЛІБЕРДА

Непрочитане повідомлення DerSieger »

холєра, тільки зібрався заскрінити для нащадків маразми викладачів рокет-школи, як виявилось що коропового розділу на федеративному форумі вже не існує((((
я знав шо все зітруть, трохи не встиг(((
Зображення
"...Да не коснётся вас своею поганой метлой танцующий бес, бес паники!"
Рівненський Карповий Клуб
Аватар користувача
николай
Козак
Козак
Повідомлень: 418
З нами з: 28 серпня 2011, 21:30
Телефон: 0682301099
Контактна інформація:

Re: РОКЕТ-БЕЛІБЕРДА

Непрочитане повідомлення николай »

:prapor: :-)
Востаннє редагувалось 27 травня 2013, 10:56 користувачем николай, всього редагувалось 2 разів.
Рибалка-Басів кут,відпочинок в Прилбичах:)
Рівненський Карповий Клуб
Аватар користувача
DerSieger
Бро
Бро
Повідомлень: 1583
З нами з: 06 лютого 2008, 01:00
Звідки: Рівне
Контактна інформація:

Re: РОКЕТ-БЕЛІБЕРДА

Непрочитане повідомлення DerSieger »

Igor UZ писав:Ну чому ви так жорстко, вони нам на Кубку Львова, на другу чи третю ніч, дуже підняли настрій та додали мотивації, ми "вперлися" і почали спомбитися на 150м, правда по гуглу, але ж на 150-ти! :-)
ігор, я так розумію що мене не допустять до семінарів рокет-школи щоб навчитись по гуглу визначати відстань закидання ракети, а ти, бачу, якось узнав цю процедуру. чи не міг би ти поділитись досвідом?
а то задовбує це мотання через лічильник. і кілочки з рулеткою теж напряжно. ще хтось купляє лазерні дальноміри за туєву купу грошей. а тут виявляється все так просто :dribble:
знаю, ти хлопець крепкий, то робочі палки можеш і на 180 м. пульнути. по гуглу.

до речі, вітаю з медалькою :co_ol:
Зображення
"...Да не коснётся вас своею поганой метлой танцующий бес, бес паники!"
Рівненський Карповий Клуб
Аватар користувача
stal1n
Бро
Бро
Повідомлень: 2162
З нами з: 19 березня 2008, 01:00
Хто: Карасятник
Звідки: Йорк
Контактна інформація:

Re: РОКЕТ-БЕЛІБЕРДА

Непрочитане повідомлення stal1n »

Хлопці, я щось пропустив?

Зображення

і чому ви так глибоко заникали цю тему для обговорення?
їй місце тут: http://rivnefish.com/forum/viewforum.php?f=593

Мене, як власника/автора, даного інтернет ресурсу допустять на збори?
Рибу потрібно ловити там, де вона є.
Рибу потрібно ловити тоді, коли вона клює.
Рибу потрібно ловити на те, що вона зараз хоче їсти.
Відповісти

Повернутись до “Загальний форум!”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Majestic-12 [Bot] і 2 гостей