Так тримати!

Правила форуму
Ми або винесемо даний розділ в зовсім окремий форум, або взагалі його видалимо. Про причини можете почитати тут: viewtopic.php?f=633&t=424844
дякуємо за розуміння
Аватар користувача
os1
Місцевий
Місцевий
Повідомлень: 309
З нами з: 10 грудня 2009, 01:00
Звідки: Рівне
Контактна інформація:

Так тримати!

Непрочитане повідомлення os1 »

.
Востаннє редагувалось 20 квітня 2015, 11:18 користувачем os1, всього редагувалось 1 раз.
ttearjerker
Повідомлень: 1032
З нами з: 16 вересня 2010, 00:57
Звідки: Рівне
Контактна інформація:

Re: Так тримати!

Непрочитане повідомлення ttearjerker »

os1 писав:
Як закарпатські прокурори на Рівненщині полювали

Кілька працівників Клеванського лісгоспу поскаржилися в СБУ, що закарпатські прокурори разом із головним прокурором Закарпатської області Анатолієм Петрунею полювали у рівненських лісах з "царським розмахом, з оркестром і дівчатами легкої поведінки". Лісівники нарікають: маючи ліцензію на відстріл лише одного кабана, компанія пристрелила чотирьох кабанів і трьох оленів.

У прокуратурі Рівненської області стверджують, що нічого не знають про полювання своїх колег з Закарпаття. А от Микола Яцик, головний мисливствознавець Рівненського обласного управління лісового та мисливського господарства, підтвердив:

— На території Клеванського лісового господарства справді полювали гості із Закарпаття, але не всі, які були зазначені у скарзі. А сама скарга безпідставна. По-перше, всі люди, які нібито її писали, заперечили, що ставили свої підписи, тобто все описане в ній — фантазія. Зрештою, ми проводили перевірку. Порушень не знайшли. У той день мисливці вполювали двох кабанів і чотири-п'ять кіз. Дозвіл на це у них був.
Джерело
os1- якщо Ви ярий противник полювання,то навіщо поновлюєте тему! Я думав після Ваших рішучих тролінгів тема закрита. До речі з 2000 року являюсь мисливцем ЦИВІЛІЗОВАНИМ,тому більше Вас знаю другу сторону медалі,і якщо дотримуватись норм і строків полювання то тут можна провести чітку паралель з тією ж ЦИВІЛІЗОВАНОЮ рибною ловлею з дотриманням тих же норм вилову,тому раз тема закрита, значить закрита !!!
Чтобы победить искушение, ему надо поддаться. О.Уайлд
Рівненський Карповий Клуб
Аватар користувача
Dimastiy
Нуб
Нуб
Повідомлень: 8
З нами з: 03 грудня 2007, 01:00
Контактна інформація:

Re: Так тримати!

Непрочитане повідомлення Dimastiy »

В этой ветке я могу много чего поведать про охоту и методы ее проведения. К сожалению в семье не без ГМО :-) Но меня интересует вот что... А что автор преследует поднимая эту тему?
Відповісти

Повернутись до “Звіти з полювання”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість