Страйкбол
Страйкбол
маланять мене, вже яка пора, в страйкбол поганяти. я все морожусь, що я вже не призовного віку і стаГий, бальной чєловЄк. але відчуває пята точка, що все-таки прийдеться віддати борг батьківщині. окуляри, автомат і набої вже мені підготували.
питання до тих, хто в курсі - яке обмундирування підбирати? я розумію - щоб не було боляче, але все-таки жара стоїть - в грубій кофті і ватниках не побігаєш. може є шось спеціальне?
питання до тих, хто в курсі - яке обмундирування підбирати? я розумію - щоб не було боляче, але все-таки жара стоїть - в грубій кофті і ватниках не побігаєш. може є шось спеціальне?
Re: Страйкбол
стаГий, бальной чєловЄк коли у волейбол ганяти будемо? 

вроді якось має збиратися пісочниця на басіку в пляжний час від часу пошпіляти, то може якось...proteus писав:стаГий, бальной чєловЄк коли у волейбол ганяти будемо?
- Valldemar
- Рідненький
- Контактна інформація:
В більшості людей що проводять чи здають пейнтбольне спорядження є амуніція. Що до, щоб больно не було, то цього тобі не минути. Я грав зимою був вдягнений в термобілизні і двох штанах, але синяків уникнути не вдалося. Раджу домовитися між собою що в притул і з відстані 2-3 метри стріляти заборонено, просто умовно вже вбитий, так робили ми. А то почнуть в притул обстрелювати, щей очерєдями, тоді будеш як після вітрянки ходити в синякахDerSieger писав:маланять мене, вже яка пора, в страйкбол поганяти. я все морожусь, що я вже не призовного віку і стаГий, бальной чєловЄк. але відчуває пята точка, що все-таки прийдеться віддати борг батьківщині. окуляри, автомат і набої вже мені підготували.

Страйкбол не пейнтбол ) там ніяких вимог особливих до одежі немає. Окуляри тільки обовязкові.
Форма бажано камуфляжна ;) Ато тих хто відігрує терористів з КС називають мультиками.
Ще є хардбол - отам і треба амуніція, але то другий коленкор.
Форма бажано камуфляжна ;) Ато тих хто відігрує терористів з КС називають мультиками.

-
- Той, що в джунглях сидить
- Контактна інформація:
А як на мене, то пейнтбол безпечніший і більш цікавий, бо динамічний, я з друзями кожну неділю збираюсь тут (удалено\не согласованная реклама запрещена), там дуже классний майданчик для гри.Delife писав:Страйкбол не пейнтбол ) там ніяких вимог особливих до одежі немає. Окуляри тільки обовязкові.
Форма бажано камуфляжна ;) Ато тих хто відігрує терористів з КС називають мультиками.![]()
-
- Той, що в джунглях сидить
- Контактна інформація:
пейнтбол менш болючий 

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей