- для дуже холодної погоди і коли берег дуже мокрий і грязний і потрібно інколи зайти в воду по щиколотки я викоростовую чоботи Леміго "-30". Із плюсів дуже теплі,легенькі і є мій розмір. Із мінусів: коли змінюється часто настрій погоди або коли походиш в них довго,а в нас деколи буває , що приходиться не знімати їх і протягом цілого дня - то коли нарешті їх знімаєш - хочеться, щоб різко напав на тебе нежить,бо бувають моменти,що можна втратити свідомість

- для риболовлі в умовах приблизних до бойових(Прилбичі) в холодну пору і коли сектор змушує для нормального виважування риби заходити в воду по пояс використовую неопренові вайдерси Формакс. Досить теплі і зручні(також і для ловлі спінінгом) , але із мінусів, це проблема , яка описана вище!!!

- для риболовлі в теплу пору року , коли вже комфортні погодні умови, комфортний берег і просто все дуже комфортно в минулому році використовував підробку на "сандаліки" фірми Crocs, в цьому ж році отримав в подарунок із Америки оригінал - буду тестувати. Але вони настільки класні ,що хочеться щоб вони стояли дома в серванті і вдівались лише на великі свята, але ж рибалка - це і є свято, так що виходу немає

- ну і для зовсім екстимальних умов лову - це водойма Камянка я використовував весь арсенал свого недоношеного, порваного, старого взуття, адже там його було необхідно змінювати дуже часто)))) Навіть такий гламур від goodyear і adidas,як на фото нижче

- залишилось придбати собі взуття,яке було б абсолютно універсальним - і для жари, і для холоду, і вологи з грязюкою, і для сухого берегу, і щоб нога не мерзла, і щоб нога не потіла, але такого напевно немає. Хоча ні кажуть,що амерокосовські берци задовільняють багато із критеріїв перелічених вище. Так що,якщо в когось є інформація про використання таких відпишіться і поділіться своїми враженнями. Цікавить щось таке як на фото нижче.