ГОРИНЬГРАД

Звіти про поплавкову рибалку. Вісті з водойм
Egor7777
Споглядаючий
Споглядаючий
Повідомлень: 3
З нами з: 21 червня 2013, 16:51
Контактна інформація:

ГОРИНЬГРАД

Непрочитане повідомлення Egor7777 »

Гориньград 23-24.06.13
Відвідав став в Гориньграді.
Дорога. Їхали через Шубків. До шубкова дорога нормальна, далі до Гориньграду ямки, потім щебінь та спуск до става метрів 300 глина. Після дощу виїхати там НЕМОЖЛИВО. Тому краще їхати в Котові направо, там всю дорогу бруківка та щебінь до закинутої ферми. Потім грунтовий спуск до сторожки, але там реальніше виїхати в мокру погоду, + коротша дорога на 9 км.
Став. Приїхали в16.00 погода ясна 34 град. вітер легенький південний. Сіли за метрів 100 до сторожки. Майже відразу прийшов сторож обілечувати. Білет 50 грн (за малого не платив, по словах сторожа до 16 років безкоштовно). Правила слідуючі: не більше 5 вудок, резинки заборонені, ловля на карась + карп, про обмеження заг.ваги мови не було, при впійманні карпа від 5 до 10 кг – відпускається за винагороду – один день безкоштовної риболовлі. На рахунок кльову сторож «порадував» що вже 4 дні глухо.
Снасті: 3 поплавчанки, 1 донка, 1 спутнік.
Наживка: червяк, мастирка (саморобна горох+манка), горох, кукурудза (консерв), картопля варена, болтуша (манка).
Прикормка : висівки+макуха соняшн.+борошно.
Місце лову: пологий берег, невеличкий очерет місцями 2 м від берега, глибина під поплавками 1 – 1,3м (15м від берега) , де спутнік близько 2м. дно глинисте, 10-15см намулу. Зі слів сторожа в середині є місця до 4м.
Вечір. Гроза близько 19 год заставила просидіти в машині 1 год. Карп гуляв весь вечір біля самих поплавів. До 22:00 жодної покльовки не бачив :-( ( як і ще 10-ок рибаків по нашому березі). Ухі так і не поїли, довелося суп з реберець варити.
Ранок. Хмурний, тихо, іноді підморошував дощик , тепло – погода казка. Клоьву НОЛЬ!!! :ne_vi_del: Карпи знову зранку вигулювались біля поплавів. Під обід на болтушку зловив 2шт карасі грам по 250, не підсік ще дві покльовки, раз прогавив та завів карась в очерет. Малий зловив одну плотвичку.
В 9-тій годині рибаків половина роз`їхалась. Малий «зловив» електоропроводи (якраз над нами), тай залишив на память поплава з гачками :-) (до вже залишеного 10-ка іншими рибаками).
Висновок: став великий, вода відносно чиста, дно чисте, берег трохи засмічений пляшками та пластмасою, риби (судячи з вигулу) хватає різного калібру. Враження таке, що риба накормлена (можливо перед вихідними), на карасях замітив червоні цятки (видно хворий кліщем). По нашому березі з 10-ти чол. найбільший улов у мого колеги : 4 залікових карасів на фідер, та 7 плотвиць (за добу). Коротше улов – невдалий :-( , відпочинок – люкс! :co_ol:
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
Відповісти

Повернутись до “Звіти”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей