Прилбичі(Львівщина)

Тут пишемо звіти про рибалку
Правила форуму
Правила форуму
Перше, вонож і останнє

1. Дописувач форуму повинен дотримуватися норм поведінки в цивілізованому громадському місті. Не хамити. Не смітити
Аватар користувача
Valldemar
Рідненький
Рідненький
Повідомлень: 812
З нами з: 13 лютого 2010, 01:00
Звідки: Рівненський Карповий Клуб
Контактна інформація:

Re: Прилбичі(Львівщина)

Непрочитане повідомлення Valldemar »

За проханням дружини побачити чим я займаюсь і де пропадаю по троє суток, вирішив виїхати на одну добу 29-30 червня на озеро Прилбичі . Чому тільки доба?. У звязку з тим що підростаюче покоління не було на кого лишити і ця поїздка для дружини і трьох річної доньки була першою, та через роботу не виходило вирватися на більше часу. Компанію нам склав мій двоюрідний брат з сусідом, що були вже наслухані уловами карася з попередніх виїздів, але ніяк в це не могли повірити, мов: - піз……н!

Виїхали з Рівного близько 9.00, по дорозі заїхавши на «кофе-брейк» в Бродах і близько 12.30 ми на озері. Зареєструвалися і поїхали на заброньований раніше сектор. Швидко розкластися як я того хотів не вдалося. Дружина з дитиною хоч на рибалці, але все рівно потребують уваги, ще в нагрузку два «аля фідериста», яким треба все прив’язати, замішати, і показати. Тому все доводилося робити одному, і готувати снасті з прикормкою, і організовувати феншуй в нашому секторі. І під час цього не забувати про свою сімю. Тому закинутися мені вдалося близько 15.00.
Зображення
Зображення
Зображення
А в проміжок того часу, брат з сусідом почали тягати Прилбицького карасика. Що до прикорми, то особливо не заморочувалися 2-3 пачки сипухи, залиті бустером розбавленим водою. Серед насадки більш результативно цього разу себе показав опариш, хоча пробували і хробака і кукурудзу. Розмір карася був стандартний середній, хоча я переконував хлопців що на кукурудзу беруть більші екземпляри, опариш більш їм та карасю був до вподоби. В загальному можу зробити висновок що краще брав після обіду і до вечора, з ранку гірше і клювала плотва та краснопірка середнього розміру…
Зображення
Але повернуся до коропа , спіймати якого я приїхав. Перший звук сигналізатора пролунав в 16.00, адреналін грає в грудях, хлопці покидали фідери, в очікувані що ж на тому кінці жилки, після виважування короп вагою 5.500 позував перед об’єктивом фотоапарата. Перезакид декілька спомбів в загрузку і знову в очікуванні покльовки. Наступний паровоз пролунав в 19.00, на опускання свінгера: – амур, подумав я. І в голові промайнула розмова з коропятником, що сидів через 4 сектори праворуч від мене, який сказав що то нічний амурячий сектор. Витягши амура на 6.200, я подумав що вони мені цю ніч спати не дадуть. Але це було не так. Перезакид, пару спомбів в загрузку і далі очікування.
Зображення
Зображення
Потроху почало смеркати, да і ми проголодалися, тому вирішили пожарити ковбаски зі стейками під вкусненьке червоне винце. Приємні бесіди, жарти і почало темніти. Дружина з дитиною втомившись від відпочинку пішли дрімати в наше сімейне виїзне гніздечко під назвою FOX Royal XXl. Під час бесід з хлопцями які умудрилися ловити карася в повній темноті повісивши дзвіночки пролунав о 22.00 ще один «паровоз», і через декілька хвилин короп вагою 3.500 на маті… В ночі було ще три покльовки риби не важив, бо була не великою, та амур що розігнув гачок і зійшов біля самого підсака.
Зображення
Зображення
На ранок мав ще один «паровоз»,коропець теж був не великий. Хлопці ловили краснопірку та плотву, карась в ранці прокльовувався рідко, і сама активність риби була гіршою ніж після обіду. Почали помаленьку збиратися, бо небо затягувалося хмарами. На цей раз збирання та пакування речей зайняло менше часу, ніж у нас з моїм напарником, що дуже радувало і не втомлювало.

В кінцевому результаті в мене було 7 покльовок і один розігнутий гачок. В хлопців 10 кіль плотви , краснопірки і карася (з врахуванням того, що вся дрібна риба відразу відпускалася підростати. ) В цілом виїздом задоволений, дружина з дитиною відпочили, хлопці відловилися і не будуть всім казати,що я по приїзду рибу купую на базарі… Сильно втомився з врахуванням того, що увагу потрібно було приділяти як сімї, фідеристам-початківцям, так і риболовлі, тому енергії спалено, як на трьох добових змаганнях. Що до бюджету виїзду, з повним трьох разовим харчуванням, пивком, м’ясом, та інш харчами, то він склав 800 грн. на чотирьох чоловік з дитиною.

P.S. Звіт поза конкурсом
Аватар користувача
PAVEL
Абориген
Абориген
Повідомлень: 137
З нами з: 12 листопада 2011, 19:13
Звідки: г.Ровно
Контактна інформація:

Re: Прилбичі(Львівщина)

Непрочитане повідомлення PAVEL »

+1 ПОЛЮБЕ !!! Малая вылитый Стас в миниатюре !!! :co_ol:
Ровенский Карповый Клуб
Аватар користувача
sancho
Бувалий
Бувалий
Повідомлень: 80
З нами з: 12 березня 2013, 16:07
Контактна інформація:

Re: Прилбичі(Львівщина)

Непрочитане повідомлення sancho »

Класний відпочинок, звіт теж супер)))) :fishing:
Рівненський Карповий Клуб
Аватар користувача
_magic
Місцевий
Місцевий
Повідомлень: 271
З нами з: 14 квітня 2010, 11:25
Контактна інформація:

Re: Прилбичі(Львівщина)

Непрочитане повідомлення _magic »

Не слушаю что говорят,смотрю что делают.
Аватар користувача
shalun_99
Повідомлень: 1614
З нами з: 12 квітня 2010, 20:08
Контактна інформація:

Re: Прилбичі(Львівщина)

Непрочитане повідомлення shalun_99 »

Рибалку та відпочинок зіпсувала погода. Так як поїхали з Полосатим на бусі, то місце знайшлось і для мого синульки та дружини і для дочурки Кузьми і для синульки Павла. Добре, що запаслись палатками та розкладушками...там родичі і провели дві доби.
Приїхали на Прилбичі в п'ятницю, близько 17ої. Полосатий на 23ий сектор. Кузьма та Шалун на 24ий. Сусіди - 25ий сектор завозив все човником. 20ий завозив човном на веслах. 21ий фідера. 22ий намалювався тільки в суботу.
Отже, п'ятниця. Приїхали на сектор, вигрузились і Полосатий поїхав по справах. Так як дощик дихав вже нам в спину, то спочатку намети, а далі род-под. Кузьма прошерстив весь сектор маркером і позакидались. Далі закорм: 1кг бананових бойлів варених + близько 2кг діпованих пилячих 30мм. Доки кормились вже і Паша повернувся. Він швиденько закинув прути і вже за пів години - паровоз. Далі -вечеря та по палатках. Ніч принесла нам три клювання і три реалізованих. 8кг, 5кг,2кг.
Полосатік теж відловився, але вже зранку. І вже в обід він перемагав з рахунком 5:3. Хоча закрутились в його секторі тузи. Але в нас - 0. Вирішили підкидувати пєлєтс, по декілька спомбів кожні дві-три години + бойли від "Динаміт"20мм та від "Стар бейтс"14мм. І тільки на вечір ми заслужили дуплет, але одна із риб зайшла в корчикі та зійшла. Але трійочка пішла в залік. Настрій і далі псував дощик...але нотки радості знову повернулись в першій годині ночі - паровоз на затягнутому фрикціоні. Ігорко підіймає палку - пусто. Ранок - дощ. настрій- гівно!
Але Полосатий вставляється на каву та наривається на привітання з ДН. Обід - збираємось і на Рівне.
Пашка виграв - 10(чи 12) : 4. Отакий от відпочинок...
Аватар користувача
николай
Козак
Козак
Повідомлень: 418
З нами з: 28 серпня 2011, 21:30
Телефон: 0682301099
Контактна інформація:

Re: Прилбичі(Львівщина)

Непрочитане повідомлення николай »

Рибалка-Басів кут,відпочинок в Прилбичах:)
Рівненський Карповий Клуб
Аватар користувача
Римарчук Андрій
Нуб
Нуб
Повідомлень: 7
З нами з: 04 листопада 2013, 13:27
Телефон: 0503757137
Звідки: Радивилів
Контактна інформація:

Re: Прилбичі(Львівщина)

Непрочитане повідомлення Римарчук Андрій »

Сесія 24-26.05.14
Виїзд на риболовлю був запланований за два тижні. Хоча спочатку сесія мала бути в Миклашеві, але за порадою РКК, була перенесена на Прилбичі, за що їм велике дякую. Компанія була з п’яти чол. на три сектори (16,17,18).
Зібравши купу речей і обладнання, виїхали за своїми трофеями. :fishing:
Зображення

Прибувши десь біля середини дня на замовленні сектори, насамперед здивувало сміття з бутилок, кульків, яке залишають після себе місцеві фідерасти…ой …фідерісти-карасятники. Серед того хламу був знайдений бульбулятор для куріння трави. Оце напевне курнув і карась карпом видається….)))). От і розбивку табору ми почали з зачистки території .
Двоє карпоманів з нашої компанії прибули на добу раніше, і вже мали непогані успіхи, дев’ятка в карповому мішку чекала фотосесії. От тільки їхні успіхи того дня не давали мені швиденько розкластися, тільки-но щось почну монтувати….і писк тих пролоджиків (сигналки), і «Андрюха….ку…ку»……і так з десять разів…..я маркерусь, а вони тянуть…..я кормлюсь, а вони тянуть…знущались, як могли)))…кажуть їхало на шовковицю, печінку і «2012».
Зображення
Того вечора радий був познайомитись з Ігорем (Уж), який дав нам багато корисних порад, особливо по техніці закидання. Дякую за це. І ще забув його привітати з перемогою на ЧУ по карпфішингу. Отож вітаю і зичу перемогти вам в Італії на світових змаганнях.
Але того вечора в мене і двох моїх колег з Радивилова був повний нуль. Вечором до на нас завітав Дмитро Таргонський, який вніс корективи в наші методи лову, поділився своїми секретними насадками і прикормами. Перший результат був вночі, хороший паровоз, але схід біля самого берега (((( Але над ранок…ех…….12.1 кг. на маті. Отак либився (як на фото), я тільки на своєму весіллі)))) - мій трофей. І того дня нас понесло….. п’ятірки, сімки, дев’ятки, голі і лускаті, і вдень і вночі, і спати нема коли)))) ….гарно було. І водойма гарна. Всі отримали свої трофеї, все заплановане вдалося.
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Останні дві риби було зловлено майже одночасно, я ледь встигав з підсакою бігати :dribble:
Зображення
Зображення
Від імені карпоманів Радивилова дякую Саші (Вдала рибалка) і Тарасові Ганіткевичу за замовлення секторів і поруці за нас, що рибу додому не тягнем))), та за корисні поради, дякую Дмитру Таргонському за хороший досвід, допомогу і настанови, і за дві спайки пива ))))), дякую компаньйонам Дмитру і Богдану за хорошу компанію, і за те, що перекрили нам рибу на першу добу)))) :men:
РКК рулить!
Пи.Си. Зі слів моєї дружини на другий ранок – перша ніч вдома після рибалки,всі спимо, донька (1.5 року) через сон плаче, я як завжди, забираю її до нас на наше ліжко, ложу її біля дружини ї фраза – «Я ще піду, вудки перекину а то заплутались» - впав на подушку і заснув….в дружини очі круглі.

Звіт на конкурс піде? :prapor:
Аватар користувача
DimonSp87
Дослідник
Дослідник
Повідомлень: 62
З нами з: 17 квітня 2011, 21:48
Контактна інформація:

Re: Прилбичі(Львівщина)

Непрочитане повідомлення DimonSp87 »

Всім привіт! Хочу також і від себе написати декілька слів про двохденну сесію на Прилбичах з товаришем Богданом, це було моє відкриття сезону або повернення в карпфішинг :smilefish: ! Чому саме повернення, тому що я осінню розпродав практично все своє карпове оснащення (прути, катушки, кобру, спомби, маркера, грузи і т.д), продав тому що вирішив стати спінінгістом))) :facepalm: . За 2 тижні було сплановано цей виїзд. Ну і я за 2 тижні до нашого виїзду виставив на продаж тепер вже все своє спінінгове оснащення ;;-))) . І тут за цей короткий термін часу ми почали скуплятися. З покупкою нових снастей нам дуже допоміг Саша (Вдала рибалка), він швидко нам замовив 4 катушки, 2 прути і сигналізатори за що йому дуже ВЕЛИКЕ ДЯКУЮ. Спочатку ми планували половити рибу в Миклашеві, но почувши що на даній водоймі дозволяють забирати рибу :cry_ing: :cry_ing: :cry_ing: , а також побачили результати змагань все ж таки вирішили поїхати в Прилбичі.
Отже, прибули на цю прекрасну водойму десь о 18:30 і відразу розпочали розташування табору. Закинули прути о 21 год. Першу рибу зловили білого амура близько 22 год, наступна риба була в 02 год та близько 4 год назад у воду прути вже не закидали. Наступний день був у нас дуже трудовим))) Проснувшись о 7 год першим ділом перезакинулись та кинули декілька спомбів. Кормили різнокаліберним вареним бойлом, пелетсом та вареною кукурудзою. Кожні 1,5-2 год ми по 10-15 спомбів підкидали у місце лову. І тут приблизно о 10 год ми почали ловити рибку. В цей день після обіду приїхали також на риболовлю наші товариші з Радивилова. Коли вони визначились як будуть розташовуватись, ми з Богданом влаштували фото сесію і попросили в Римарчука Андрія нас сфотографувати, коли він підійшов в нас відбулося клювання і Андрій її реалізував (не встиг так би мовити приїхати а вже зловив рибу). Хочу висловити подяку хлопцям з Радивилова за чудову компанію і за смачну вечерю, Ганіткевичу Тарасу за те що поручився за нас та замовив нам сектора, Саші (Вдала Рибалка) за те що подарував декілька кілограм корму, а також з вибором карпових прутів та катушок. Ну і декілька фото:

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення
Аватар користувача
Римарчук Андрій
Нуб
Нуб
Повідомлень: 7
З нами з: 04 листопада 2013, 13:27
Телефон: 0503757137
Звідки: Радивилів
Контактна інформація:

Re: Прилбичі(Львівщина)

Непрочитане повідомлення Римарчук Андрій »

На деяких фото схожі на сепаратистів :ololo:
Аватар користувача
stal1n
Бро
Бро
Повідомлень: 2162
З нами з: 19 березня 2008, 01:00
Хто: Карасятник
Звідки: Йорк
Контактна інформація:

Re: Прилбичі(Львівщина)

Непрочитане повідомлення stal1n »

Римарчук Андрій писав:На деяких фото схожі на сепаратистів :ololo:
співзасновник Рибних Місць Рівненщини(сорі за оффтоп):
Зображення
DimonSp87, Римарчук Андрій - ваші звіти чудові!
Рибу потрібно ловити там, де вона є.
Рибу потрібно ловити тоді, коли вона клює.
Рибу потрібно ловити на те, що вона зараз хоче їсти.
Аватар користувача
sancho
Бувалий
Бувалий
Повідомлень: 80
З нами з: 12 березня 2013, 16:07
Контактна інформація:

Re: Прилбичі(Львівщина)

Непрочитане повідомлення sancho »

Влучно сказанно бо так воно і є))) Молодці класний звіт і класна риболовля з поверненням тебе. Накінець грушвицькі окуні вздихнуть з полегшенням!!!
Рівненський Карповий Клуб
Аватар користувача
Predator
Ледар
Ледар
Повідомлень: 31
З нами з: 13 травня 2012, 22:25
Контактна інформація:

Re: Прилбичі(Львівщина)

Непрочитане повідомлення Predator »

Карпфішинг рулить, респект і повага, зловив відпусти!!!!! і як завжди не хай рве. Дімон так тримать :metal: :metal: :metal:
ttearjerker
Повідомлень: 1032
З нами з: 16 вересня 2010, 00:57
Звідки: Рівне
Контактна інформація:

Re: Прилбичі(Львівщина)

Непрочитане повідомлення ttearjerker »

Всім привіт! Був на рибалці в Прилбичах з 31.05 по 2.06. На риболовлю з собою запросив двох друзів з роботи Вітілія і Сергія. Сергій заядлий спінінгіст і азартний фідерист,а Віталій просто починаючий риболов і компаньйон який хотів на свої очі побачити, що таке "карпфішінг". Нажаль мушу признати факт,що SINORTIC почав вгадувати погоду і як обіцяв нам три дні дощі,так воно і лило. Відпочинок в плані комфорту був би добряче напряжним,якби я не позичив в одноклубника Миколи його JRS XXL. Розміри палатки дозволили розмістити в ній і столик з прикормками і розкладуху на якій я спав і харчовий стіл з трьома стільчиками за яким ми і провели всі три дні. Отже наш табір по приїзду виглядав приблизно так:
Зображення
А надія на те що дощ припинеться виглядала так :-)
Зображення
Розклавши родпод ми приступили до ловлі Прилбичського коропа. За сесію було впіймано сім коропів від 4 кг до 13кг 300. і одного амурчика приблизно на 3-3,5 4кг. Крім цього ловили карася на фідерні вудлища. Спеціально пишу на фідерні вудлища, а не на фідер тому що дійсно із-за дощу не було можливості ловити на фідер як на вид ловлі і ловля звузилась до рівня банальної донки-закинув, зробив натяжку, вчепив дзвоника,зачепилось то вийшов з палатки витягнув і перезакинув. Ось в принципі і все, що можна описати про події цих пасмурних днів. Риболовлею залишився задоволений,а хлопці які побували на такому хоч і строгому риболовному сафарі вперше взагалі були в захваті,так що думаю що це не перший наш виїзд!
Ну і як завжди на рибалці не без курйозів і не обійшлось і цього разу. В першу ніч з суботи на неділю ми вляглись після посиденьок і застілля біля 01 години 30 хвилин випустивши впійманого напередодні амурчика
Зображення
а прокинувшись в 6 год,я виявив на столі в палатці пропажу лотка з кількома спеченими курячими стегенцями і кількох кусочків мясного. Пустий лоток був знайдений в траві кілька метрів від нашого табору,так що на другу ніч варіант спання з відкритими дверима відпав сам собою,а повір"я яке битує в народі,що злодія тягне на місце злочину знайшло через деякий час своє підтвердження :-) :-) :-)

Ну і на завершення пропоную вашій увазі кілька фото та відео :
ЗображенняЗображення
ЗображенняЗображення
ЗображенняЗображення
Зображення





Чтобы победить искушение, ему надо поддаться. О.Уайлд
Рівненський Карповий Клуб
Аватар користувача
Igor UZ
Абориген
Абориген
Повідомлень: 137
З нами з: 09 березня 2011, 19:22
Звідки: Ужгород
Контактна інформація:

Re: Прилбичі(Львівщина)

Непрочитане повідомлення Igor UZ »

ttearjerker писав: Ну і як завжди на рибалці не без курйозів і не обійшлось і цього разу. В першу ніч з суботи на неділю ми вляглись після посиденьок і застілля біля 01 години 30 хвилин випустивши впійманого напередодні амурчика ,а прокинувшись в 6 год,я виявив на столі в палатці пропажу лотка з кількома спеченими курячими стегенцями і кількох кусочків мясного. Пустий лоток був знайдений в траві кілька метрів від нашого табору,так що на другу ніч варіант спання з відкритими дверима відпав сам собою,а повір"я яке битує в народі,що злодія тягне на місце злочину знайшло через деякий час своє підтвердження :-) :-) :-) https://www.youtube.com/watch?v=d1KpOyG ... e=youtu.be

Ого, нормально так вас "виключило". :-) Напевно заморилися в дорозі...
BryksaBogdan
Той, що в джунглях сидить
Той, що в джунглях сидить
Повідомлень: 1
З нами з: 26 жовтня 2013, 14:03
Контактна інформація:

Re: Прилбичі(Львівщина)

Непрочитане повідомлення BryksaBogdan »

відловились непогано :co_ol:
Відповісти

Повернутись до “Звіти”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей